THE SIMPLE WAY

TWO FUCKING DAYS

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket

Ebay bukser, H&M top, Reebok Classic sneakers, Balenciaga Velo taske, Ray-Ban Wayfarer solbrillerMaria måtte lige gribe mit kamera og lege fotograf i dag.

To dage. To fucking dage. Så rejser jeg til USA. Jeg kan slet ikke vente. Adrenalinen bobler allerede i mit indre, og smilet på mine læber forstærkes. Tre ugers himmeludflugt med godt selskab, kærlighed, hygge, seværdigheder, oplevelser, shopping, god mad og afslapning. Jeg glæder mig til at opleve kulturen og stemningen. Til at smage en anden side af livet. Imens jeg er væk, har jeg planlagt et par ugentlige indlæg til jer – bare så jeg ikke slettes komplet fra jeres hukommelse. Jeg regner desuden med at blogge et par gange derovre fra, men hvor meget, det egentlig bliver, er stadigvæk uvidst. Jeg tager mit kamera med, og slæber det selvfølgelig med overalt – så uanset hvad vil der være en masse billeder at loade, når jeg kommer hjem. Skal I på ferie? Hvornår, og hvorhen?

Har I forresten lige set min gode veninde Marias indlæg om mig? Simpelt hen så anerkendende og fantastisk. Jeg takker så meget.

29 comments

 • Kan kun sige COOOOOOOOOL!!! I love it!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • This outfit is badass! I love those sneakers and your tat
  X

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det vildt! Jeg ville rigtig gerne til LA. Hvor er det snyd! Jeg skal også til USA til sommer. jeg glæder mig også som en sindsyg, huhu

  Asta, http://www.astaambro.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wauwwww, jeg er viiildt misundelig! Gid det var mig! God tur! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne-Sofie K.

  Jeg er så heldig også at have en USA-ferie i sigte (nærmere bestemt NY og Boston). Har, som dig, lavet en opsparing til shopping :) :)
  Så derfor håber jeg, du kan være behjælpelig med at besvare spørgsmålet: Hvad skal man gå efter at shoppe “over there”? Hvor kan man gøre gode kup? Hvilke mærker kan du anbefale derfra? Hvad skal du selv på jagt efter?

  Sidst, men ikke mindst; Ha’ en SKØN ferie!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • vildekaniner

   Indlæg med dette er allerede planlagt til næste uge :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karen

  Hej du, glaed dig til USA. Jeg er her over lige nu paa tre ugers ferie. Der er heatwave over det meste af USA lige nu, det er super varmt, saa pak alt sommertoejet!! :) Der har vaeret 38 grader tre dage i traek nu, og saadan er det over det meste af landet. God tur!

  MVH Karen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  god tur! skal også selv til USA på mandag i en måned, og glæder mig også helt vildt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine

  Du skal fucking glæde dig til USA. Der er bare så pisse rart, alle er så søde og ja … Shoppingen er lidt for lækker derover. Har selv været i Californien, Nevada og Arizona/Phoenix. Der er fantastisk. Du ser forresten for lækker ud!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • The pictures look amazing!

  Best regards,
  Liliana Silva
  http://delightfull.eu
  http://bocadolobo.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er så sindssygt snyd! Men du må have en fantastisk tur! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • smukke billeder! god tur til USA :)

  http://katrinekorning.bloggersdelight.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Åhhh USA… Ville så gerne, hvor skal i være henne i USA?

  Dejlig billedserie, hvordan er de der Reebok classic white lige i størrelsen? Jeg har prøvet at søge, men nogle steder står der, at de er meget store, og andre steder beskrives de som små, så jeg er lidt forvirret :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Årh jeg vil også til USA.. Det er virkelig mit drømme-rejsemål. Glæder mig til at høre om turen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uh, hvor lyder det bare slet ikke tosset. Tre uger i USA ville jeg bestemt ikke have noget imod! Jeg har aldrig været i USA, men min mor er godt og grundigt i gang med planlægningen af en to eller tre ugers ferie næste år med både shopping i New York og badeferie i Miami ;-)

  I år skal jeg ikke andet end et par dage til København med min kæreste og en uge til Alanya med to veninder, men det klager jeg bestemt heller ikke over! Hav en helt fantastisk ferie :-)

  http://www.sofiescloset.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • hvis du skal lave indlæg der ovre, såååå FILM!!!! Det kunne være så fedt :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • I hate you. (Og der er selvfølgelig ikke tale om jalousi her. Overhovedet.)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg skal ingen steder i år, da jeg var 5 uger i USA og en uge på Jamaica sidste sommer. Jeg skal på camping og til København og shoppe.
  Håber du får en fantastisk tur.

  Lige noget andet. Har du tidligere lavet et indlæg om alle dine Rayban, eller kommer der et :-)
  Tjek min nyopstartede blog, hvis du får tid
  http://emmakiesbye.blogspot.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • A

  Glæd dig så meget!!! Har selv været 1 md i LA, Vegas og San Francisco, hvor jeg har familie.
  LA er så lækker en by, jeg helt sikkert skal besøge igen snarest.

  Har været 8 dage på cypern fornylig! Rigtig lækkert også!!!:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Ej fuck hvor bliver det dejligt for dig og din familie! Gid det var mig!
  Jeg glæder mig allerede til at se billeder når du kommer hjem :-)
  God tur Marie og nyd det :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke Stæhr

  Uh hvor må det være spændende at komme til USA! :-) det vil jeg også gerne opleve engang!
  Men d.16 juli smutter jeg to uger til Grækenland! :-) vi skal bla til Athen, og derefter på ø-hop. Det glæder jeg mig også til.
  Ha en rigtig dejlig ferie! (og sommer)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina

  Hold kæft du skal glæde dig til USA, det er det FEDESTE. Jeg ønsker dig den bedste tur, nyd det nu!!!! Jeg skal ikke på ferie, men tager til Paris i september, skal bo i Frankrig eet år som udvekslingsstudent.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophia

  Ej hvor lyder det skønt med USA! Har aldrig været der, og det er klart et af mine største ønsker!
  Jeg rejser til Grækenland med min veninde og hendes skønne familie fredag morgen og skal være der i to uger og så rejser jeg til Mallorca med min egen i en uge. Det bliver skønt!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Spanien, 3 uger, glæder mig! God tur til USA!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Smutter til dejlige, varme Toscana fredag morgen kl. 05.00. Er du gal jeg glæder mig til varmen, og bare at komme der ned. Få noget bakketræning og blive ordentlig brun, spise så meget italiensk mad at jeg triller hjem til lille Danmark igen.
  Du må have en god tur til USA, det er et vidunderligt land. Alle er så glade derovre, det mærker man straks når man planter jordende første gang i landet og møder de fantastiske mennesker. Og så gør det jo også meget bedre, at de har en af verdens mest fantastiske accent. I hvert fald i følge mig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mari

  Sikken en skøn billedserie. Jeg lider at du står helt lille og alene på en stor og ensom parkeringsplads. Jeg vil høre dig – kommer du mon til at læse blogs der ovre fra? Eller kan du “holde dig”?
  Det er vel nok spændende at du skal til usa. Dér har jeg aldrig været, og ønsker sådan at komme dertil!!!
  Hvor i usa skal du rejse hen? Og er det bare du og din familie?

  God tur og flyv forsigtigt
  Mari

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • vildekaniner

   Hej Mari. Mange tak! Elsker også locationen. Jeg kommer nok ikke til at læse blogs derovre fra, måske et oar af favoritterne en gang imellem :-) Vi skal besøgr familie i Arizona, ja, og ellers nyde LA og Las Vegas!!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

THE SIMPLE WAY