WEDDING DETAILS

THE SIMPLE WAY

IMG_5180IMG_5212IMG_5185IMG_5188IMG_5232

Acne T-shirt, Muuba læderbukser, Jil Sander sandaler, Balenciaga Velo taske.

 Den sikre og ret simple måde at se nogenlunde velklædt ud… Kombinationen af mine nye sandaler fra Jil Sander og bukser (som disse i læder, almindelige eller ruskind) er intet mindre end perfekt i mine øjne. Nå. Mens alle andre nyder deres ferie, arbejder jeg selvfølgelig. Tidligt fredag morgen sker der sgu – jeg rejser til USA. Jeg har sparet ret mange penge sammen efterhånden, så jeg håber på at gøre mig nogle lækre køb, som selvfølgelig skal flashes her på bloggen. Faktisk fik jeg købt mig et lille (egentlig ret stort) sidespring (uha, dårligt udtryk, men I forstår vel hensigten) i går, som jeg sandsynligvis kan hente på posthuset i morgen: Nogle vil måske mene, at det er dumt at købe en lidt dyr ting inden tre ugers ferie, men denne har altså stået på ønskelisten et par år efterhånden, og kunne nu blive min. Og min ferieopsparing lider alligevel ikke overlast.

26 comments

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

WEDDING DETAILS