BRAIDED JANE KØNIG RING

STELLA NOVA SEQUINS PANTS

k021k024k056k065k033k036k058k042k049

Stella Nova bukser, Reebok Classic sneakers, Ray-Ban Wayfarer solbriller, Balenciaga taske, Acne strik.

I min rejseguide opfordrede jeg kraftigt til, at man rejste komfortabelt. Disse bukser fra Stella Nova er min garanti for dette. Outfittet her er både rart at være iført, og så ser det, i hvert fald ifølge min hjerne, ret fint ud. Afslappet behøver ikke nødvendigvis at være lig ucharmerende. Hvis nogen af jer er rejst/skal rejse, hvad bestod/består jeres rejseoutfit så af?

Jeg er i øjeblikket på ferie, og dette indlæg er derfor planlagt. Kommentarbesvarelser- og godkendelser sker løbende. Hav det fantastisk.

35 comments

 • Agathe

  Hej Marie, ejer du stadig disse skønne bukser? Kunne du evt. være interesseret i at sælge? :)

  Vh Agathe

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe Ravneberg

  Hvilken størrelse er dine?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • vildekaniner

   Xs/34, det er jeg altid i alting :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Signe Ravneberg

   Årh, tror jeg er din størrelse, men de er på tilbud til 700 kr på stella novas officielle shop, men de har dem kun i 38 og 42.. måske lige i overkanten!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • vildekaniner

   Ja, de vil være for store. Øvbøv!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bini

  Hvordan er de i størrelsen?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lovely outfit.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vil have en fantastisk buksedragt fra moss copenhagen som mit rejseoutfit til en hver tid skal bestå af!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • syper fedt outfit!
  De der bukser er overdrevet lækre!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Åh Gud… De må jo være noget nær pisse behagelige at have på! Elsker opsmøgningerne. Faldt med det samme for dem, og har bestilt dem hjem til en kommende hjemmelavet strikket hvid strik, og sorte flatforms.

  Du er inspirerende, Marie. Tak for det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Årh… lækkert outfit! God tips, som jeg klart vil benytte mig af når jeg drager til Mallorca ;-)

  http://welcometothemetrostation.blogspot.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du så pisse sej Marie.
  Er lige begyndt at blogge, tjek den ud?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du så pisse sej Marie.
  Er lige begyndt med at blogge, tjek den ud?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er et super lækkert outfit når man skal ud og rejse, no doubt, men jeg undrede mig lidt… hvorfor er overskriften “sequins pants”, det ligner i hvert fald ikke paillet bukser? ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jennifer Fernandes

  SÅ fedt et indlæg, da jeg snart skal ud at rejse! Elsker dit rejse outfit. meget afslappet men stadig cool :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg rejser altid i bil eller tog, og har oftest et par strømpebukser og nogle løse shorts på. Så kan jeg tage shortsne af, når der skal soves, eller de bliver for træls at have med at gøre. Ellers er det bare en løs t-shirt – og no bra! ;-)
  Håber du nyder din ferie!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • vildekaniner

   No bra er også at fortrække! Mange tak, nyder det her!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] skal have fundet nogle grå/mørkegrå sweatpants, som Marie fra VILDE KANINER styler så fedt på dette billed. Meget af min inspiration finder jeg i Marie, og derfor vil jeg også gerne se om jeg kan finde […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor ser de bare lækre og dejlige ud! Bliver helt misundelig nu :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du formår virkelig at se lækker ud i sådan et outfit! Ligeså snart jeg tager løse bukser på, ligner jeg en klaskedukke… Eller, jeg bliver i hvert fald utroligt grim… :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • vildekaniner

   Det tror jeg ikke på, det skal bare styles ordentligt! :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg går ret sjældent op i komfort, når jeg rejser. Jeg ejer meget lidt behageligt tøj, jeg vil ses i offentligt. Jeg er fandme så forfængelig… :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • vildekaniner

   Ha ha, gode gamle forfængelighed får mig også ofte – men med 26 timers rejsetid i sigte er man pludselig ikke så forfængelig længere!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Til korte rejser hopper jeg som regel bare i et par skinny jeans og tager en løs, tynd sweater på – tykkere, hvis det er om natten. Og så medbringer jeg et stort tørklæde, hvis det nu skulle blive koldt alligevel, hyggesokker (you know, de der store uld-nogle!) og sko, der nemt kommer af :-)

  Til lange rejser tager jeg sweat-pants eller leggings på frem for jeans, for så er det langt mere behageligt. Jeg springer smykker over, undetagen alle mine øre-piercinger, for det tager helvedes lang tid at tage dem i og ud!

  http://stainsofpaint.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • vildekaniner

   Ja, det er klart at der er forskel på outfits på korte og lange rejser! Skal jeg til London f.eks. er det også bare jeans og sweater, men denne gang har rejsetiden været 26 timer! He he.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er du bare nice! Elsker seriøst din stil, synes det er et super fedt outfit :D You rock it :D

  /G

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Da jeg overnattede et sted, havde jeg to forskellige outfits på. Men da vi først skulle køre havde jeg et par shorts på, og en stram t-shirt, da det bare var vildt behageligt, og jeg ikke behøvede at se specielt godt ud. Og næste dag, da vi skulle flyve, havde jeg en oversize hvid top, en bandeau og et par shorts på – igen, meget behageligt. Men det var også noget jeg kunne finde på at bruge til hverdag. Dit outfit er vildt lækkert, og jeg håber du nyder det på din ferie. Er selv i Grækenland ligenu. Knus Raluca

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • vildekaniner

   Det lyder også dejligt! Jeg går dog altid efter løst rejsetøj, både til over- og underdel. I hvert fald med lange rejser :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg havde faktisk nogenlunde det samme outfit i tankerne, til når jeg skal på ferie :)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BRAIDED JANE KØNIG RING