MONEY AND INCOME AGAIN

A REALLY STRANGE ONE

Photobucket

“Hvad vil du egentlig med bloggen?”. Et spørgsmål der oftest kommer ude fra. Hvis man ikke selv er inde i denne her lille bloggerverden, så kan jeg egentlig godt se, at tidsmængde og arbejde vs fortjeneste er direkte latterlig. Jeg vil gerne inspirere. Jeg vil dele. Jeg vil debatere. Jeg vil sætte mit præg på moden. Jep, min blog er en modeblog. Men som årene er gået, er min blog blevet lige så meget en del af mit liv, min hverdag og mine tanker. Men moden vil altid være i fokus her, selvom ordet “modeblog” er et dårligt begreb, fordi det spender for vildt – jeg er vel snarere en inspirationsmodeblog, gætter jeg på. Når jeg kigger rundt i blogland, kan jeg helt misunde de små bloggeres legende lette forhold til deres blogs og forhold til denne. Det er virkelig svært at få ud på skrift, det her – og det lød virkelig så meget mere intelligent i mit hoved: Jeg er ikke altid den blogger, jeg har lyst til at være. Jo, når jeg står i gerningsøjeblikket og kreerer indlægget – men sommetider, når jeg kigger tilbage, kan min lidt perfektionistiske tilgang til det her ikke klare diverse småting, og jeg kan få helt lyst til at slette hele bloggen og bare begynde forfra. Dette ville selvfølgelig aldrig blive aktuelt, det har jeg sgu lagt for meget arbejde i bloggen til at muliggøre, men i virkeligheden kan det uperfekte være det mest perfekte af det hele. Eller måske netop kombinationen af det perfekte, og det uperfekte. Shit og død for et fucking rodet indlæg.

32 comments

  • Nanna

    Stor ros til dig, for at blogge så succesfuldt som du gør. Synes bare dine indlæg er så ensformige efterhånden … Altid sort tøj, altid sort og hvid billeder, og altid en eller anden debat om blogging. Jeg kigger altid i dine gamle indlæg fra fx. August 2011, der brugte du jo masser af farver, og var inspirerende med bare et par sætninger i hvert indlæg.
    Men det er bare min mening! Respekt til dig og din måde at blogge på.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • vildekaniner

      Som jeg udvikler mig, udvikler bloggen sig. Selv kan jeg ikke holde ud at se så langt tilbage, fordi indlæggene er så dårligt gennemarbejdet, men igen, er det jo også min vinkel :-)

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma

    Jeg synes det er fedt at din blog er blevet en del af dig! Ingen er perfekte – ingen blogs er perfekte. Men hvem siger også det perfekte er det bedst opnåelige??

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej M

    Du havde lyst hår, inden du farvede dit, ik? Jeg vil så gerne have mit lyst, men jeg har temmelig mørkt hår, så jeg tror, det bliver en lang og fyr affære.

    //:Kat
    http://www.katkaems.wordpress.com

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • vildekaniner

      Det er et uoverskueligt projekt, snak med din frisør, inden du gør noget drastisk!

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Ah damn! Havde lige håbet på et andet svar:) Men tak.

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det er vel altid sådan at man har et billede i hovedet at, hvordan tingene skal være – men det ender stort set aldrig med at være sådan. Et problem som lille, perfektionistiske jeg har meget svært ved at tygge på! Man vil meget gerne dele, når man endelig kan, og det er vel også grunden til man går lidt af kurs nogle gange, når man blogger. Men i hvert fald, så har jeg fulgt dig i et godt stykke tid nu (selvom jeg nok egentlig aldrig har kommenteret, ups), og synes du gør et fantastisk arbejde med bloggen, både æstetisk og indholdsmæssigt – så fuck og død, rod skal der også til! ;)

    http://stainsofpaint.blogspot.com/

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Marie, jeg synes virkelig at din blog er noget af det bedste og jeg læsere den så tit jeg kan. Jeg elsker virkelig dine oufitbilleder, new ins og streetstyle kombineret med vlogs og personlige indlæg!
    kærlighed til dig!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • H

    Jeg kan sagtens se hvad du mener, med det lettere forhold til blogge, men jeg synes der ligger en værdifuld professionalisme her på bloggen, som giver én mere lyst til at læse den. jeg synes helr klart dit forhold til bloggen er beundringsværdigt.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg elsker at du blogger om alt og intet på samme tid, og jeg bliver altid så glad når jeg ser at der er et nyt indlæg på din blog! Fortsæt med det du gør, for du gør det helt klart godt!

    Knus.
    http://iminnostalgia.blogspot.dk/

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • vildekaniner

      Simpelt hen så godt at høre – tusind tak! :-)

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg tror, det er rigtig svært _kun_ at være modeblog. Sådan startede jeg, men det gav ikke rigtigt nogle læsere. Sagen er den, at personlig stil ikke rigtigt duer, hvis man ikke kan fornemme personligheden bag den. Så begyndte jeg at smide et fuck-en-lortedag- eller Gud-hvor-var-jeg-pinlig-i-dag-indlæg ind hist og her, og pludselig blev min blog interessant.

    Sådan tror jeg generelt det er. Jeg elsker fx dine outfit-billeder, men de var intet uden en ævlende video-blog eller et shit og død-indlæg ind imellem. Du holder en superfin balance i det, synes jeg. :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • vildekaniner

      Du har helt ret… Og mange tak for de fine ord, der er smidt med på vejen :-)

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nana

    Jeg tror faktisk at det her indlæg forklarer ret godt, hvorfor jeg klikker ind på din blog flere gange om dagen: Fordi du tænker utrolig meget over hvad du lægger herind og hvad du vil med bloggen. Du virker slet ikke som en der bare lægger indlæg ind for at lægge ind, du har en tanke bag hvert indlæg – og dét kan jeg virkelig godt lide! Det gør bloggen så meget bedre end mange andre. Det kan godt være den ikke er perfekt. Men du prøver, og det er rigtig fedt :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • vildekaniner

      Dejligt at høre, at det skinner igennem, det betyder så meget at du ser og siger det :-)

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Amalie

    Jeg elskede især din blog da du havde and the black og i starten af denne. Det var ret uperfekt og fucking inspirerende. :) Skørt og rodet på en måde. Det kunne jeg godt lide.

    Men jeg elsker også bloggen som den er nu. Helt bestemt :)
    Men det bedste er altså de der photo booth billeder der er total random. :D

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • vildekaniner

      Jeg er også vild med photobooth, hvis det bare ikke overtager en blog :-)

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det her er den bedste blog jeg kender! Så hvad du vil med den, er vel et ret let emne, du inspirerer folk og får dem til at tænke. Jeg sidder og ”glor” på din blog hver dag, sidder og bliver fascineret af din stil, og savler over dine tasker og sko. Jeg har selv en blog ( http://freetoflylikebirds.blogspot.dk/ ) hvis den bare kunne blive halvt så stor og god som din ville jeg være mega tilfreds! -Det kan godt være at din blog ikke er perfekt i dine øjne, men der er jeg sikker på den er i tusind andre.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katrine Marie

    Jeg synes du gør det skide godt, det er en fornøjelse at følge med :-)

    http://www.blackflavour.blogspot.com

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lea

    Marie det her er den bedste blog jeg kender! Så hvad vil du med den er vel et ret nemt enme, du sætter tankerne i gang hos folk og du inspirer dem, jeg ”glor” på din blog hver dag, og suger til mig! Din stil er så fascinerende, og dine tasker er såå, såå! Uh halvdelen af tiden sidder jeg enlig bare og er missundelig ;-) Har selv en blog ( http://freetoflylikebirds.blogspot.dk/ ) og det eneste ønske jeg har er, at den kunne blive bare halvt stå stor, og god som din! Og hvad så hvis din blog ikke er perfekt i dine øjne? -Er sikker på den er helt perfekt i tusindvis andres!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg synes din blog er såå skøn! Og selvom du nogen gange er meget opsat på det perfekte, kommer du med en masse sjove vinkler både billedmæssigt og personligt.. Måske uden at du ved af det? Jeg tror nogle gange at du lider af lidt tankemylder, men det er helt vildt sødt! Jeg kigger også nogen gange tilbage på min blog og tænker ohh good hvor amatøragtigt! Din seriøsitet omkring din blog er helt sikkert også noget jeg har taget til mig, og jeg stræber efter at gøre den så god så muligt. Ville blive meget glad hvis du kigger forbi:-)

    Kh Barbara

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • vildekaniner

      Tusind tak for positivitetsboost. Tankemylder er mit liv! He he.

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Haha tror generelt det er en tøseting:P Og hold da op jeg kan godt lide udtrykket “nogen gange”!

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • vildekaniner

      Vi tøser lider af allthetimethinkingtoomuch syndrom :-D

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg forstår dig udmærket – jeg synes ofte heller ikke jeg er den blogger jeg ønsker at være, og når jeg kigger på andres blogge kan jeg føle at jeg overhovedet ikke gør et lige så godt arbejde som dem. Selvom jeg ligger virkelig meget arbejde, tid og tanker i bloggen.

    Jeg er også enig med det første i indlægget, jeg får også stillet spørgsmålet typisk a venner eller familie hvad jeg vil med bloggen. Og også decideret såkaldt anonymt ” hate ” om hvorfor jeg skal vise mig så meget. Jeg vil bare gerne inspirere, og dele. Jeg vil have at folkene bag skærmen finder mig interessant, eller er villig til at bruge deres tid til at læse med i det arbejde jeg gør mig som blogger.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg tror egentlig aldrig man kan nå fuldstændig perfektion. Men jeg tror at det næsten-perfekte vokser langsomt ud af det uperfekte, af fejlende og erkendelsen af at man ikke er perfekt. Og så tror jeg at sekundet efter man er fuldstændig tilfreds med sin blog, sin stil, sine indlæg, så vil bloggen lide en måske langsom med sikker død. For hvad er inspiration: stræben mod det perfekte, men evig erkendelse af at det ikke kan nås. Har man opnået perfektion må inspirationen stoppe. Gav det mening?
    Noget andet er, at jeg syens du gør det virkelig godt med bloggen. Den er voldsomt inspirerende! Kunne godt tænke med at høre lidt mere om hvorfor du misunder de små bloggere?
    :Maria
    http://www.viftrup.com/

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • vildekaniner

      Fordi de ikke behøver at tænke over at alt skal være så perfekt – de skal ikke veje hvert et ord. Jeg elsker bloggens popularitet, men alt skrevet skal overvejes så meget, fordi så mange forskellige mennesker følger med og tolker forskelligt :-) Men mange tak for de fine ord!

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Shit og død, for et helt vildt gennemført indlæg!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • vildekaniner

      Dejligt at høre, håber, at min pointe gik igennem :-)

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg synes du er sød. Og du gør det rigtig godt :-)!

    nckopp.blogspot.com

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste i

MONEY AND INCOME AGAIN