SELLING IN RÅDMANDSHAVEN

WHAT I BOUGHT

Photobucket

Som beskrevet, fik jeg gjort mig en del kup til store tøjsalg/byttedag i går. Primært genbrugsting – på nær en angorastrik fra COS og lidt fra H&M Trend. Der var virkelig meget at købe, og jeg er da sikker på, at de fleste har fået både solgt og købt en smule.

De næste par dage bliver mine indlæg planlagte (jeg har planlagt både Distortion-indlæg, Distortion-streerstyle, Rådmandshave-streetstyle, køb af ny buksedragt og lidt mere): Jeg har nemlig taget afsked med mit ellers kære Canon EOS 500D, og derpå også taget de sidste billeder. Det er blevet solgt til en anden blogger, og jeg venter nu spændt på mit nye kamera. Det er en opgradering af dimissioner – og jeg kan næsten ikke vente med at have det i mine hænder, nørde og lege for vildt. I vil også værdsætte det, tror jeg. Jeg kan faktisk næsten ikke vente. Udråbstegn!!!

16 comments

 • skide lækre køb du har gjort dig. og det kamera.. åh hvor jeg dog glæder mig til at se billeder med det. det bliver noget nær dit kæreste eje, det er jeg sikker på. Tillykke med det i hvertfald :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie M.

  Fine køb!
  – glæder mig til at læse de næste indlæg!

  // http://www.copenhagencandy.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Opgraderer du monstro til det famøse 600d? Jeg har et 1000d, og jeg ææælsker det… Det har virkelig højnet mit blog-niveau. Men nogle gange ville det altså være rart at have video også…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • vildekaniner

   Der står sgu 7D, så endnu vildere ;-) Weeeee!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • emilie

  sikke nogle lækre ting du har købt :D
  og tillykke med det nye kamera :)
  kan det passe at du har solgt dit gamle kamera til emma martiny? :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • vildekaniner

   Kan ikke huske, hvad hun hed lige på stående fod :-) Men tak!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Vil bare lige sige at jeg virkelig tager hatten af for det store arbejde du gør med bloggen. Du skuffer virkelig aldrig – Der er altid nye indlæg når man tjekker din side, og dette er bestemt ikke på bekostning af kvaliteten! Tusind tak for gode små overspringshandlinger midt i en sur eksamenstid!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • vildekaniner

   TAK Anne, hvor er det bare en dejlig kommentar. Er glad for at kunne fjerne en smule fokus fra stress og jag :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det tøj virker umiddelbart som et dejligt kup! Det ser super lækkert ud, og jeg ville ønske, at jeg var med!
  Glæder mig til at se alle dine indlæg!

  nckopp.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • vildekaniner

   Og så til 90 kr. i alt? He he – plus en masse bytte!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Liv

  Hej Marie det lyde godt:-)
  Jeg tænkte på om dine nye Stine Goya sko er små eller store i størrelsen? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • vildekaniner

   Meget små i størrelsen – gik en str. op :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Strikken ser ultra lækker ud. Glæder mig til at se billeder med dit nye kamera! Du må glæde dig fantastisk meget at modtage sådan et, he he :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Glæder mig til at se billeder med dit nye kamera, det bliver for vildt!! Bare det var mig!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SELLING IN RÅDMANDSHAVEN