WHITE ALL OVER

STELLA NOVA GREAT-ASS-PANTS

PhotobucketPhotobucket

Gavestormen fortsætter. Jeg modtog nemlig også disse fantastisk lækre bukser fra Stella Nova i går, som giver den bedste røv i verden. Seriøst. Just ask my boyfriend, hå. De er forresten lige kommet på udsalg på webshoppen! Jeg skal nok loade et outfitpost med dem i brug snarest, det lover jeg. Indtil da vil jeg selv nyde at spankulere rundt iført dem, en løs top, boots og solbriller. Hell yeah. Ikke spørg indtil hullet i navlen. Fortidslevn.

Apropos fortidslevn, så får jeg tit forespørgsler på billeder af mig i mine teenageår, og jeg vil meget gerne knytte en fælleskommentar til dette: Min blog er en modeblog. Jeg forsøger at være ret så personlig i min tilgang til blogging, men da jeg overhovedet ikke synes, at den slags billeder har hverken relevans eller layoutmæssig god plads her på bloggen, kan jeres ønske desværre ikke tilgodeses. Dog kan jeg røbe, at jeg var ufatteligt brun, ufatteligt tynd og ikke havde decideret dårlig stil (i hvert fald ikke efter det fyldte tretten år, som jo er der, teenageperioden starter) – verdens generelle stilbillede var selvfølgelig anderledes end i dag, og jeg fulgte med i bedste forstand. Jeg har uploadet et par billeder af mine gymnasieår her, som I til gengæld kan side og hygge jer lidt med.

Og hey – giveawayen slutter i dag, jeg skal bare lige have taget mig sammen til at finde en vinder. Stay tuned!

36 comments

 • Niels Holger

  God røv i de bukser <3 <3

  Hvad er det for et hul i navlen???? Noget du er født med?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Hvor har du købt dem?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • “Hey, KIGGER DU PÅ MIN RØV?!”

  fuck hvor er de lækre de bukser
  giver virkelig en god form!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ulrikke

  De sidder fantastisk på din nummi!
  Ville så gerne eje dem, men de er lidt dyre )-:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Olivia

  Kan man kun købe bukserne online? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • fuck hvor sidder de bare perfekt på dig! <3 lad dem lige være der i min størrelse, dem må jeg fandeme have!
  er dog lige hoppet på Dr. Denim bølgen og de sidder sgu egentlig også ret godt uden at blive store og løse efter man har haft dem på. og til 400 er det da bare win win!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Damn, that’s a nice ass! ;-) Og lækre bukser sgu.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Hold nu kæft hvor ser du bare godt ud i de jeans!!!! Nøj, hvor må jeg også bare eje dem! Det er så hamrende svært at finde et par ordentlige jeans som bare sidder perfekt, og det ligner det virkelig at disse gør!

  Nu har jeg så lige ledt og ledt uden held i en halv time på nettet, og de er der (selvfølgelig) ikke i min størrelse nogle steder :-/ Årh hvor er det dog bare typisk at man bare er for sent ude hver gang…

  Du har i øvrigt anskaffet dig meget fra Stella Nova for tiden, og pæne ting vil jeg tilføje. Jeg havde nærmest helt afskrevet det mærke, fordi jeg synes det var blevet for konet, men de har da godt nok haft sig lidt af et comeback!

  Tak for inspirationen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Oh, de er så flotte!
  Jeg er forresten helt væk i din tatovering. Den er så fucking smuk (det er alle dine tatoveringer, egentlig).

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er de bare pæne!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine

  Holdt kæft, den røv, man! Pift, pift!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone Angelbo

  Ej hvor ærgerligt at du har fået et ar efter din navlepiercing.
  Men hold kæft de er lækre de bukser, nice ass!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • vildekaniner

   Sådan er det jo, har trods alt haft den i fem år :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Kan ikke helt huske det, men har du farvet en/nogle af dine tasker sort selv? Har nemlig søgt på en guide, men kan ikke ritig finde nogen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • vildekaniner

   Ja, men ejer ikke tasken mere – og det er enormt længe siden, så jeg husker ikke rigtig proceduren desværre…

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha, med risiko for at lave en rigtig drenget kommentar, så får man fandme den bedste røv i de jeans!
  Der solgte du mig lige et par! Hvis altså de havde haft dem hjemme i min størrelse :/ Nedtur.

  xxCaroline
  http://thefashionfrog.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • vildekaniner

   Ærgeligt at de ikke er i din størrelse! Øv, for de er virkelig fede!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er de i tommer eller størrelserne 34,36 osv. ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Victoria

  Hvilken str. har du valgt?
  De er virkelig lækre!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wow, må da indrømme du får den bedste røv i verden i de bukser – måske man selv skulle investere i dem? :-)
  Din blog er forresten super fed, og elsker hvert et indlæg.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • vildekaniner

   Tusind mange tak! De er i hvert fald pisselækre :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • De sidder virkeligt godt! Kan også anbefale Levis curve ID jeans:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • vildekaniner

   Er de slim? Jeg synes, det er svært at finde nogen, der er helt slim ved benene – det er de her :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christine

   Levis Curve ID Jeans sidder perfekt. Man kan vælge om det skal være slim osv. Samtidig har de taget hensyn til, at ikke alle kvinder ser ens ud. Derfor måler de en, og finder den model der passer en bedst :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • vildekaniner

   Det må fandeme prøves når jeg nu alligevel skal til usa!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mai Britt

   Jeg kan ikke lade være med at kommentere, da jeg selv arbejder hos Levi’s. Jeg anbefaler i hvert tilfælde Levi’s Curve ID på det varmeste. Og som Christine siger tager de hensyn til ens pasform “kropsform” alt efter, hvor meget kurver man har som kvinde.Så slipper man for jeans, der ikke gaber eller slutter ordentlig til bagpå. Angående vidde kan du få alt fra “skinny” (tætsiddende hele vejen ned), “slim” (en mellem ting mellem skinny og straight), “straight” (lige op og ned jeans) og bootcut (ekstra vidde forneden).

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nice

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WHITE ALL OVER