ONE DEMON

ALLE MINE LASTER

PhotobucketPhotobucket

Et af mine bedste køb i årets løb er disse grove og slidte Track støvler fra Acne. De er perfekt casual, rå, smukke, simple og dog detaljerede – og så matcher de alt i min garderobe. De er pissebehagelige at have på, og kan styles både til dags- og aftenbrug. Egentlig skulle mit fokus i dette indlæg slet ikke falde på sko, men snarere på laster. Alle vi syndige mennesker har jo den slags, og her er et lille oprids af mine mindre alvorlige “laster”: (laster er et dårligt ord, for her menes ikke nødvendigvis dårlige ting, men snare ting, der definerer mig som person)

1) At købe – ikke nødvendigvis til mig selv, ikke nødvendigvis vanvittigt dyre ting, bare det, at købe noget nyt. Det er fantastisk, men en lidt dyr last i længden. Heldigvis har jeg fundet ro i billig genbrugsshopping. 2) Musicalmusik og at spille musical. Ikke nødvendigvis en dårlig last, bare en lidt voldsom og ret nørdet last. I øjeblikket (okay, de sidste mange uger), kører Next To Normals soundtrack på repeat. Jeg har desuden spillet musical minimum én gang årligt de sidste elleve år. 3) Kager og søde sager. Jeg elsker slik, kager, frugt, desserter i alle afskykninger. “Jamen, hvorfor er du så ikke rundere?” – det skal jeg sige jer, jeg har nemlig lært at kontrollere det (sådan nogenlunde i hvert fald). 4) Froosh smoothies med mango/orange smag. Fuck og død for en dyr og lækker last. 5) Blogging. På mange måder en last af den gode slags, men jeg er sgu småafhængig, hvilket både skræmmer mig selv og min kæreste til tider. Jeg læser ikke vildt mange blogs, men elsker til gengæld at bladre arkiverne igennem hos de få, jeg følger. 6) Komplimenter. “Hvor er du bare dygtig, Marie”, det er sådan cirka min yndlingsreplik. Ret selvcentreret og egentlig lidt personlig last, men den måtte lige med. 7) Modemagasiner. Jeg kan ikke få nok. 8) Tatoveringer. Både på mænd og kvinder. Motivet er selvfølgelig altafgørende, men åh forfaen da, har man først fået én, er det så svært at stoppe igen. 9) Sort/hvid. Muligvis den mest bemærkede last her på bloggen. 10) Mit hår. Det er, og har været, enormt meget i mit fokusområde de sidste ti år, og vil sikkert være det ti år frem. Ikke kun i forbindelse med min helt korte klipning, men virkelig altid. Spørg selv min mor! Ha ha. 11) Tanker om alt mellem himmel og jord. Ofte kan jeg slet ikke sove, fordi de store, eksistentialistiske spørgsmål plager mit sind. Jeg skriver i øjeblikket enormt mange børnerim og tegner absurde tegninger, for at komme af med noget af al den indre, poetiske eller patetiske energieksplosion.

22 comments

 • […] item på billedet kender I helt sikkert, Acne Track. Da de for første gang blev introduceret på Marie Jedigs blog, var jeg sikker på, at jeg på ét eller andet tidspunkt i mit liv skulle eje dem. Siden dengang […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Du er så fucking sej Marie, love it! Nå, men lad os da høre børnerim og se absurde tegninger! Det ville være awesome :-))

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • vildekaniner

   Åh, jo det er! Øv at jeg ikke har penge til den lige nu :-(

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Marie,

  På Bloglovin’ har jeg flere gange scrollet forbi din blog, men har aldrig – God knows why – klikket mig ind på den. Det har jeg nu, og så vil jeg bare lade dig vide at jeg synes den er rigtig fin :-)) Det er især fedt at du skrive så råt og lige ud af prosen. Det savner jeg tit hos andre bloggere.

  Ha’ det godt. Glæder mig til at læse mere.
  Kh Joy Fryd

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • vildekaniner

   Det er jeg rigtig glad for at høre, Joy, tusind tak! Du er velkommen til at kommentere her en anden gang ;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mmm… Laster, det er altså et godt ord synes jeg.
  Forbinder det på ingen måde med noget dårligt, haha, lidt lissom syndigt, det er sgu da et fedt ord! (I just know you’ll get it ;-)
  Vi har dem allesammen, lasterne, og de er som du skriver jo virkelig med til at deffinere os som personer, så det må man da elske…

  Mine er uden tvivl: hvide nuancer, frynser, blonder (neeej da!), naturmaterialer (er det lavet af bambus blir jeg NØDT til at købe det haha) smoothies, frugt, og cigaretter (som jo egentlig mest kan betegnes som en dårlig vane)… boligmagasiner og bolig indretning ;-)

  http://by-judy.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • vildekaniner

   He he, så meget dig, i hvert fald – lige din type laster :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone Angelbo

  Rigtig godt indlæg, er enige i nogle af tingene, især den med ting mellem himmel og jord, det tænker jeg selv meget over. :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er med på købe-vognen! Og ros-vognen. Jeg er virkelig en hund efter ros, det er forfærdeligt! Som regel bliver jeg fx mere glad for en god karakter, fordi jeg får ros, end fordi jeg rent faktisk har arbejdet for den! :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det hyggeligt og personligt!

  Jeg er igang med at lave nogle små bloganbefalinger, så tænkte på om det er i orden at jeg låner dine billeder? Der vil selvfølgelig bliver linket til dig osv. :-)

  Hav en skøn dag!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • vildekaniner

   HELT i orden at du låner billeder til anbefalinger! Gider du linke, når indlægget kører? Vil gerne se det <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jamen så får du den da lige igen “du er så dygtig, Marie” – ej men det er du virkelig også. Det var sgu en lidt kikset start, nå.. men jeg ville bare sige at specielt tøj og magasin lasten er noget jeg (og helt sikker mange andre) også har.
  Egentlig en ret fin idé med disse “laster” :)
  og forresten er jeg enig, den smoothie er FUCKING god!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • rigtig fedt og hyggeligt indlæg, da man ligesom lærer dig at kende som person!! forresten har nævnt dig på min nye blog i sammenhæng med mine favoritblogge :)

  knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie M.

  Rigtigt godt indlæg, meget spændende at læse! Kan nikke genkendene til mange af dine ”laster”, især det med blogging, shopping og mode magasiner.
  Hav en fantastisk dag! ♥

  http://www.copenhagencoffeechic.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • vildekaniner

   Tusind tak, Julie, jeg er glad for, at du kan lide det. Uh, kunne godt forestille mig, at disse laster ligger under dig også :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du er så dygtig, Marie! Haha. Det er du virkelig. Kan slet ikke formå, at du kan få alle disse tanker ud i ét lille blogindlæg, men det er super lækkert! Jeg selv ville sidde og stiger blankt på en hvid skærm i nogle timer, inden jeg ville kunne komme på noget. Du gør det rigtig godt!
  – Kan forresten nikke genkendende til mange af dine ting!

  nckopp.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • vildekaniner

   Åh, du er fandeme altid så sød, NannaCathrine. Tusind tak for rosende kommentarer gang på gang, det varmer så meget!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ONE DEMON