WHERE ARE MY BABES?

BY STFFN

Photobucket

Forleden dag var Steffen forbi for at tage et par billeder af mig. Det er ret specielt at lege model foran et fremmed kamera, men resultatet er alligevel blevet rigtig fint. Som en lille teaser, får I lov at se dette billede i bedste, teatralske stemning – resten må I se, når jeg er hjemvendt fra ferie (hvor der også vil være en lille giveaway i denne her forbindelse, glæd jer til at høre mere). Besøg forresten Steffens facebookgruppe lige her, og tjek hans andre fotografier ud.

Daily random fact: Jeg har altid elsket opmærksomhed. Fra jeg var helt lille af, samlede jeg alle børn og voksne omkring mig, og sang eller spillede teater for dem. Mange kan sikkert nikke genkendelse til denne tvangsindlæggelse, med timelange shows med Marie i front. “Du er dygtig”,  har altid været min favoritsætning, og denne skulle helst fyres af i så mange aspekter som muligt. Sceneskrækken nåede derfor aldrig rigtig at opstå.

29 comments

 • Jeg glæder mig allerede til at se resten af billederne :-)

  http://lifestylewithglitter.blogspot.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke et fint foto, og så endda med et godt motiv -det jo ikke blive meget bedre ;)?!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadine

  Det er mig der kommenterede ovenover.

  Det er lige sådan en kommentar jeg mener! Det er, som nævnt flere gange, ikke en kritik. Vi fortæller dig ikke at din blog er dårlig – men alligevel afslutter du din kommentar med “helt dårligt kan det ikke være”.. Hvorfor det? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • vildekaniner

   Fordi kommentarene nedenunder ikke er konstruktive, men blot dømmende: Jeg kritiserer absolut ikke første kommentar som er velskrevet og formuleret i en ordentlig tone, men de to medløberkommentarer er jo totalt ligegyldige :-D Der er meget, jeg ikke lærer at forstå i blogland, og en af disse ting, er altså den her slags diskussioner :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • vildekaniner

   Nadine – din kommentar har jeg absolut ingen indvendinger i mod – sådan er jeg jo som person, og at distancere min blog fra min person er noget, jeg ikke går på kompromis med. Så hellere ikke blogge. Men at jeg kan få en sådan kommentar betyder jo, at jeg har delt for “meget” ud af mig selv, og den vil jeg virkelig tænke over, for det er fandeme ikke rart. De såkaldte medløberkommentarer er bare oftest helt ude af kontekst og ikke noget, jeg rigtig gør mig i, og det er dem, jeg egentlig kritiserer :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nadine

   Bare i orden :-) Dertil skal det siges at din blog bestemt er blandt mine yndlings, og at jeg synes du virker som et smukt og inspirerende menneske! :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • vildekaniner

   Mange tusind tak! Sætter virkelig pris på dine kommentarer og din måde at kommentere på :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde Kirstine

  Så cool billede! Du er jo så sindsyg smuk, Marie :)
  Efter du har vist mange af dine lækre køb fra Ebay, er jeg selv begyndt at kigge lidt rundt derinde. Men har lige et spørgsmål, er der forskel på Ebay.dk og Ebay.co.uk ? Altså er det bedre at bestille over “DK’eren”, haha.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • vildekaniner

   Jeg handler over dk, men ved ikke, om der er forskel :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du er fandme dygtig! Og kreativ. Uden tvivl! Jeg har også altid elsket teater og sang, men er i mine teenageår blevet noget så genert. Jeg ved egentlig ikke hvorfor, men det stiger mig lidt til hovedet tror jeg. Jeg gemmer mig måske lidt for meget bag min egen blog, men det er der, jeg føler mig tryk og hjemme. Nok også fordi jeg selv kan vælge hvilken ”person” jeg fremstår som :)

  nckopp.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadine

  Du ser rigtig godt ud, Marie :-) Dygtig fotograf. Det med at du gerne vil have opmærksomhed/enerkendelse/få at vide at du er dygtig skinner generelt rigtig meget igennem på bloggen synes jeg :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • vildekaniner

   Det er jo derfor, man har en blog. Hvis man ikke er til opmærksomhed, er blogging nok ikke et godt valg :-D

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nadine

   Jeg mente også mere det med anerkendelsen – man kan godt mærke at du har brug for det i kommentarerne osv., og at du generelt bare godt kan lide at få at vide at du gør det godt ( hvem kan ikke det), men jeg synes bare at man især mærker det på din blog og dig. Jeg har tænkt over det længe, også med den måde du håndterer negative kommentarer :) Jeg har bare bemærket det i forhold til andre blogs, det er ikke negativt ment. Synes du har en fin blog.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline

   Meget enig!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • vildekaniner

   Og alligevel læser I min blog – helt dårligt kan det altså ikke være ;-) ;-) ;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Virkelig smukt billede!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Genial lys sætning! Han er fandeme dygtig! meeen modellen gør det jo også meget godt! hæhæhæ…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du ser skøn ud, Marie!
  Jeg har lige et spørgsmål. Jeg skal til London i sommerferien, men ved du om mærker som MAC og chanel er billigere derover? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • vildekaniner

   Mange tak! He he. Det er de ikke, nej, priserne er cirka de samme som herhjemme :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Meget smukt billede! Kan især godt lide at det er sådan lidt dystert, men ja, du er meget teatralsk på det :)
  Og btw: Kender godt det med opmærksomheden, det er jo bare det bedste ;)

  /G

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er du smuk!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh du er smuk – glæder mig til at se resten af billederne!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gorgeous.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanne Sofie

  Hej Marie! Nu har jeg fulgt din blog i lang tid – faktisk er du den eneste blog jeg regelmæssigt følger. Faktisk har jeg fået fire veninder til også at følge dig. Hehe.
  Ihvertfald tænkte jeg om du havde set hende her’s fotografier? http://www.facebook.com/pages/Greta-Tu-Photography/207677935941080
  Hun er sindsygt dygtig! Hvis I lavede noget sammen, er jeg sikker på, at det ville blive fantastisk!
  Det er fedt, at du er dig. Du er en stor inspiration.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • jaike

  Jeg er glad for at have opdaget din blog for nyligt – den er god!
  Har du nogensinde brugt extensions, mens du lod dit hår vokse, efter det var klippet kort og i så fald, hvor langt var det, da du fik extensions i (har du evt. billede?)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • vildekaniner

   Hvis du søger her på sitet, finder du al info :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emmelie

  Du er dygtig, Marie ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WHERE ARE MY BABES?