H&M TREND BUYS

YESTERDAY WITH BABY

PhotobucketIMG_4159IMG_4156Photobucket

Lærke i Cheap Monday jeans, H&M trøje, Converse sko, Ray-Ban solbriller. Mig i H&M Trend jakke, bukser og top, Adidas Spezial sko, Ray-Ban solbriller.

I går tilbragte jeg min aften i selskab med Lærke, mor, Kasper, kaffe og hveder. Indlægget her er planlagt, for lige nu sidder jeg til konfirmation hos Kaspers kusine. Jeg kan rigtig godt lide store familie arrangementer, så konfirmationer kan bare komme an. Specielt elsker jeg gaveåbningenscermonien. He he. Er nogen af mine læsere blevet konfirmeret i år? Og hvad fik I, i gave? I kan lige så godt droppe det – I får ingen billeder af mig på min konfirmation, jeg var simpelt hen for vanvittigt kikset (kikset er et kikset ord, ikke?)

35 comments

 • Jeg blev konfirmeret d.4 maj. Det var en seriøst dejlig dag. Jeg fik en bl.a. en macbook pro og en rejse til New York!(;

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg blev konfirmeret igår og havde en rigtig dejlig dag, og fik selvfølgelig en helt masse gaver :) Men det mest “specielle” ved min konfirmation var nok min kjole, som jeg var helt veldt glad for. For det var nemlig min farmors brudekjole, jeg har fået syet kortere. Så derfor var det lidt “en ære” at have den på, da der er lidt historie i den ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Jeg blev konfirmeret sidste år. En dag jeg husker som noget helt specielt! Jeg så fin ud, men det er jo også kun et år siden. :-) Jeg fik en hest af mine forældre, penge, bøger, ridejakke, Hunter gummistøvler, cd’er, en masse tøj, tasker og ja… Det var bare en fantastisk dag! Men Blå Mandag var mindst ligeså god faktisk. :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg blev konfirmeret i går, og havde en alt for fantastisk dag! Godt nok er det ikke lige mig, at være midtpunkt, men dagen var udover alle forventninger. Det gjorde bestemt ikke dagen dårligere at få 2 store gaver af mine forældre og søster – den ene var en YSL arty oval ring i sort/sølv.. Åh, prøver virkelig at gøre nogle jaloux!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nååå hvor er I søde!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg skal konfirmeres den 17 maj :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline W

  Årh Marie! Dig og Lærke er simpelthen noget af det smukkeste!
  Hvis bare jeg så ud som jer, ville jeg være lykkelig.

  Min konfirmation var rigtig god. Selvom jeg har destrueret alle billeder derfra fordi jeg var rigtig tyk og grim. Jeg ville dog ønske jeg havde haft bedre stil, så jeg kunne hav ønsket mig nogle fede ting, frem for en playstation 3 og et pandora-armbånd.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • vildekaniner

   Hvor er du bare pissesød. Min dag var også fantastisk på trods af mit vaklende udseende :-D

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg misunder lidt dem, der bliver konfirmeret i år. Kunne sørme godt bruge de penge da! Eller en tur til New York kunne også passe fint til mig!
  Super lækre billeder! Synes det er fedt, at Lærke er højere end dig :-D
  nckopp.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Jeg skal konfirmeres her på søndag, og jeg glæder mig som en sindssyg, især til gaveåbnings-ceremonien, haha :-)

  Og tusind credits til dig, din blog er min favorit mellem alle favoritterne!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • vildekaniner

   Tusind mange tak! Held og lykke med det hele, og tillykke!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • hvor er i to da bare alt for fine sammen! nu blev jeg ikke selv konfirmeret, men jeg husker da tydeligt at det kiksede, lidt for vovede for ens alder, satin-look var super moderne dengang ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Astrid

  Ih, jeg gad godt se billeder fra din konfirmation!
  Jeg selv blev konfirmeret sidste år, og husker det som en rigtig dejlig dag.
  Har en masse billeder derfra (nogle bedre end andre.. host), men alt i alt var det en god oplevelse!
  I øvrigt, angående Lærkes solbriller – er de grønne i glasset, eller helt sorte? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • vildekaniner

   Rayban lancerer slet ikke solbriller ned sorte glas – altid grønne. Men de syner sorte!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Astrid

   Mange tak! De er altså ret skønne..
   Jeg ved ikke, om du ved det, men i Lærkes nyeste indlæg “Tilbageblik” har hun nogle solbriller på på billede 4 – er det dem? Eller nogle andre? I så fald, hvilke?
   Undskyld alle de spørgsmål, men jeg er gået solbrille amok…

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • vildekaniner

   Aaaner det ikke :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Jeg har valgt ikke at blive konfirmeret i år og får så en rejse til New York og de Dansk vestindiskeøer i stedet. :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • C.

  Kikset til sin konfirmation er noget jeg kender ALT til!
  Jeg havde fået en lang og flot silkekjole syet ind til mig – som i sig selv er prinsesse-agtigt og pinligt nok- men valgte så at jeg hellere ville have en hvid nederdel og top på, PÅ selve dagen! Min mor var stiktosset. Det gik dog over, da jeg senere den aften holdte en “yderst bevægende, humoristisk og vovet” tale… Kan dog ikke huske et eneste ord af det, da det var en af de første gange jeg var pattestiv (for at sige det på den pæne måde).
  Ah, de gode gamle dage!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • vildekaniner

   Hahaha, voldfed kommentar – fik god griner på :-D

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  det er også en del år siden jeg blev konfirmeret, og så også vanvittig kikset ud :-D Jeg jeg forstår godt du ikke vil vise dem, haha :-D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Jeg blev aldrig konfirmeret – men åh min gud, nu er vi da nødt til at se dine konfirmationskjole! jeg giver en cola så, hæ :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • vildekaniner

   Haha, vil hellere have en light :-D

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria

   Ej, zero smager så meget bedre. Men en zero er en deal ;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kan trøste dig med at jeg også var så kikset på min konfirmation, at man skulle tro det var løgn. Jeg havde (selvfølgelig) en lille hvid balkjole fra Lily på.. haha åh altså.

  Hvor ser dig og din søster bare fine ud på de her billeder!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • vildekaniner

   Tusind tak, Ditte :-) He he, en candyflosskjole eller en simpel udgave? :-D

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Der var i hvert fald strutskørt og blomster for alle pengene (på den ikke fede måde)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Erna

  Ja jeg blev konfirmeret her i Marts. Det var den bedste dag, i mit liv. – og jeg må erklærer mig enig i, at gaveåbningscermonien er den bedste. :)
  Under den, fik jeg bl.a. en tur til New York, med min mor, selvfølgelig penge, adidas sneakers, smykker i tusindevis mm.
  Fantastisk dag med, søde taler, dejlige mennesker og alt hvad der hører til.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • vildekaniner

   Det lyder som en rigtig dejlig dag! Min lignede meget din – men går ud fra, at du så bedre ud, end jeg gjorde! He he :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Jeg blev konfirmeret for to år siden – jeg er evig taknemmelig for, at min familie holdt en fest for mig, desværre mistede jeg min mor tre måneder før. Det var også med til at gøre, at jeg ikke gad konfirmeres, forstået på den måde, at jeg ikke ville sige ja til, at jeg troede på Gud. Men jeg havde en fin dag, på trods af, at min mor selvfølgelig manglede. Jeg fik en del flere penge end jeg fik gaver, men det har jo bare været med til, at jeg har kunne købe lige hvad jeg ville! :-)

  Og lige en spandfuld ros til dig, Marie – du er en FANTASTISK blogger, og virker også til at være et fantastisk menneske! Ha’ en dejlig dag til konfirmation :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • vildekaniner

   Det lyder som en dejlig dag på trods af situationen, håber at du har det fantastisk :-)

   Og mange tak for den fine ros, det betyder uendeligt meget!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  Du skal lave et indlæg med billeder fra din konfirmation! Vi er ligeglade med om du var kikset :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • vildekaniner

   Desværre, det ønske bliver ikke imødekommet, men hav da dette i hovedet: syntetisk stram kjole med vanddaldsudskæring og spidse kitten heels – yeah!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Esther

   Ej, helt ærliiiigt?
   Du er jo altid så pisse lækker! Må vi ikke nok se, en (mindre) lækker side af dig for en gangs skyld?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • vildekaniner

   Nææææ, det må I ikke :-D Jeg tror faktisk heller ikke at de eksisterer på en computer, kun fremkaldt… Men synes egentlig ikke at det passer ind på bloggen ;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

H&M TREND BUYS