BALENCIAGA SHOES

THEWHITEONE RESULT

IMG_6080

Dette er et sponsoreret indlæg, men alle holdninger er udtryk for egne tanker.

Nogle af jer husker måske mit lille samarbejde med Thewhiteone? (hvis ikke, så find indlægget her). Jeg modtog tandlasta og blegegelé fra det svenske brand, og skulle teste produkterne i fjorten dage. Det har jeg nu gjort, og jeg må erkende at være positivt overrasket. Der er ingen mirakelkur mod misfarvninger på tænder (med mindre man vil lægge en pæn portion penge hos en tandlæge), men trods dette, er jeg faktisk tilfreds med resultatet. Mine hvide flourstreger er knapt så tydelige som før behandlingen, da resten af tænderne har fået en lysere farve. Min kæreste bemærkede især forskellen forleden dag – der er jo forskel på at glo på sine egne bisser hver evig eneste dag, og at få kommentarer fra udefrakommende. Han kunne tydeligt se forskellen. Og det er jo egentlig vanvittigt, så meget smilet betyder for selvtilliden, ikke? Mine tænder er jo stadigvæk skæve, men nu da mit smil er blevet en anelse hvidere, giver det mig altså en form for boost. Jeg vil mene, at Thewhiteones produkter fungerer rigtig optimalt, men selvfølgelig ikke skaber mirakler. Man skal have et realistisk billede af slutresultatet, når man går i gang. Produkterne er desuden enormt lette at anvende.

PhotobucketPhotobucket

11 comments

 • Nanna

  Synes ikke det virker:(

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Hvordan kan man købe produktet? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Hvad koster det sådan cirka? :-)

  http://www.fashionbyme-emma.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Gå til tandlæge og få lavet en blegeskinne i stedet, det har jeg gjort! Nogle kører med tilbud til 1000 kr, hvor man får udleveret et blegesæt, man har nærmest til flere år ;) så ved man hvad man kan stole på i det mindste

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • vildekaniner

   Det har jeg faktisk også tænkt på!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Naja

   Line, har du et link til den tandlæge du plejer at bruge?
   Eller evt. et link til “blegeskinne” metoden? Er ikke så opdateret på dette område nemlig.. :)

   Naja

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tak for tippet! Jeg må sige, at jeg også var ret skeptisk overfor det, da du lavede indlægget for to uger siden. Men nu overvejer jeg sgu ret meget, om jeg ikke selv skal have det afprøvet!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma Lindskov

  Lyder vildt spændende! Kunne rigtig godt tænke mig at prøve det.. Hvad koster produktet og hvor lang tid er der til?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BALENCIAGA SHOES