CAROLINE VISER SIT KLÆDESKAB

THE BLACKSTER GENERATION

Photobucket

Vi er den nye generation i blogland. Generation blackster. Okay, ordet er vild latterligt, men det er da bare en lille smule sjovt at tænke på, hvor mange personer nedenstående tekst inkluderer. Det var egentlig udviklet mest i humor, men nu, da listen er færdiggjort (hvis I har rettelser eller tilføjelser, så hold jer endelig ikke tilbage), giver det hele på en måde ret god mening. Lidt kontroversielt indlæg, det ved jeg godt, men er I ikke interesseret i den slags, så lad være med at læse videre.

Hovedbestanddelen af din garderobe er sort. Du ejer/ønsker dig mindst tre af følgende genstande: Balenciaga City, Acne Atacoma, Alexander Wang Brenda, Chanel 2.55, Won Hundred Nine, en dødningehoved tee, en angorastrik, Creepers, en læderjakke, en Arty ring fra Yves Saint Laurent, choker halskæde eller sorte New Balance. Du blogger. Du redigerer størstedelen af dine billeder sort/hvid. Der hænger/lægger et kranium et eller andet sted i din bopæl. Du er besat af Acne. Du samler på Chanel neglelakker. Du har kreeret en speciel form for garderobestativ. Du læser Olsen Anonymous bloggen og er inspireret af The Olsens hvorend du er. Du drikker sort kaffe – eller i hvert fald lader som om. Du har set Factory Girl. Du læser en overvældende mængde modemagasiner. Du har shoppet på youheshe.dk. Dine fortrukne frisurere er løst, rodet hår eller høj knold. Du ejer et par Ray-Ban solbriller. Du elsker Århus og København. Du ejer et spejlrefleks (og har efterhånden vænnet dig til forbipasserende folk på gadens skøre blikke, når du får taget outfitbilleder). Du elsker dine sorte, skinny jeans. Du dyrker sort blondeundertøj. Du læser min blog. I hvert fald lige nu.

116 comments

 • E

  Jeg synes på en eller anden måde at det er trist. Mere diversitet til blogland!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er passer skræmmende godt til mig!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] mit navn er Emilie, jeg er 13 år gammel og har en svaghed for tøj. (Især sort) Jeg er en “blackster“, dog med en smule […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] da Marie fra Vildekaniner i maj detaljeret beskrev ovenstående kvinde i en slags manifest: “The Blackster Generation“. Til de uindviede er en Blackster én, der næsten kun går i sort, sværger til meget dyre […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] let materialer og stilarter, og er en slags modemæssig pendant til filmverdenens Nordic Noir: lidt blackster, meget minimalistisk, distinkt skandinavisk og altid helt sin […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ønsker i allefall å være en slik jente. Elsker bloggen din!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] var også ugen hvor Kia gjorde opmærksom på Generation Blackster – der efter sigende er en generation af unge Næstved-og-omegn-bloggere, der […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] Blackster for en dag. Skriv kommentar 0 Kommentarer > […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sjovt.. det, du beskriver, har jeg altid bare kaldt fashion girl :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den kunne jeg godt lide.. Blackster generationen.

  Eeeeelsker forresten din blog!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har fulgt med i blogland i evigheder, helt fra du var på And the Black osv. Og jeg må bare sige, at du i hvert fald skal have en god del af æren for at have starten denne bølge. Du var på mange måder den første, og helt klart den der har kørt det mest gennemført. Det er bare tydeligt, når folk har øje for detaljer. Og det er der altså mange af de 14-årige med deres H&M og Monki-tøj, der slet ikke griber. Selvom I er mange blacksters om buddet, så er kvalitet på flere plan stadig noget, der altid vil skille sig ud – derfor skal du ikke være så bange for at miste din position! Du rocker!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  http://f-or-g.blogspot.com/2012/05/fash-guide-sadan-blir-du-fashionblogger.html

  Den her blog er helt vildt genialt! Især denne fash guide

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • vildekaniner

   En anden læser linkede også i dette kommentarfelt, så har læst det – ret underholdende. Jeg passer bare ikke nær så godt ind i dén, som i min egen (sjovt nok! Hehe)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maia

  NOTE:
  Alle deres photoshoots….. ”Mig og Betty tog lige noget billeder på en fin location, iført noget feminint tøj, kontra de rockede omgivelser. Giver sådan et dejligt twist”
  Gennemførst sarkastisk. And yet so true. Det er en ting der ikke må glemmes! Deres photoshoots!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sofie

   Hahaha, ja! Det er altid foto shoot, og jeg tror ikke det er sarkastisk!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maia

   Dårlig formuleret af mig, i’m sorry. Det var mig der legede rigtig sarkastisk ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Min veninde sendte mig det her indlæg fordi hun synes det passer så godt på mig! haha! Jeg læser ikke særlig meget blogs, og har heller ikke min egen, men jeg er alligevel helt ubevidst blevet “påvirket” af det her! Selvfølgelig er der mange ting, jeg ikke kan nikke genkendende til, men hold kæft hvor er det godt ramt!
  Jeg lavede faktisk sådan en “liste” her, for et stykke tid siden, for at undgå fejlkøb und so. Bare et lille tip ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maia

  Hold dog helt kæft hvor jeg pisse-fucking-elsker dig for at skrive dette indlæg(pardon my french), men det er virkelig min mening!
  Som folk skriver, så ja, så er det vel også selvisk at lave dette indlæg, men dem laver du også mange af, og det er bare endnu mere fantastisk! DU har dyre tasker, sko og tøj, show them to me baby! Jeg elsker din stil, selvom den overhovedet ikke minder om min. Jeg kunne på ingen måde finde på at gå i helt sort(farver kom til mig!!!), men du er jo bare for fed. Du formår at gøre det bare lige lidt bedre end de andre ”blackstere”, og som der også er en der nævner, ville jeg også kalde dig moder blackster, fuldt ud. De følger jo alle dig, og det ved de også godt. Det er dig de høster deres inspiration fra! Alle er blevet så ens, jeg har svært ved at finde blogs jeg gider at følge, fordi den helt sorte stil virkelig ikke siger mig noget.Dog sukker jeg evigt efter Atacomas, Chanel 2.55 og har været den sygeste Olsen fan siden de blev kendt for deres stil – og ja, følger da også Olsen Anonymous. Men blackster stilen siger mig aldeles intet. Alle beskriver sig selv på den samme måde ”min egen stil, helst sort, med et twist af rock og feminin” jajajja……. Hvis det kan gøre dem glad, så lad dem da. Jeg er all in farver, print og pang, og vil forblive det!
  Men Marie da, du er jo smuk og selvom du kører blackster stilen, gør du jo alligevel ikke. Du skiller dig ud fra de andre, og du gør det med stil!
  – Hilsen en veltilfreds læser, der har ventet på dette indlæg i en EVIGHED!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Virkelig et super godt skrevet indlæg, og det så interessant at se hvilke diskussioner der kan komme ud af dette.

  Bliv endelig ved med at inspirere :)

  Folk har forskellige holdninger, så det klart nogle vil finde dette indlæg hen i vejret – Men hvad, do we care !

  Klem Rie.
  http://www.luksustasker.dk – Husk nu mors dag

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Marie, elsker det her indlæg og ideén ved at man bare ved at der kommer debat ud af det. Jeg er ikke selv den type, men er stadig forfærdeligt mainstream (..) Jeg elsker at læse din blog fordi den giver mig så meget inspiration og nye måder at tænke på.
  Elsker de her indlæg det skal du have credits for. ✌
  Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha – tankevækkende indlæg! Det giver alt for god mening – utroligt nok!

  Hvem er vi egentlig? Er vi en stor række kloner? Uh, skræmmende!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sofie jj

  Så sandt som det er sagt! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Jeg synes bare, at denne liste over krav til at være blackster giver udtryk for hvor mange bloggere der egentlig er ens. Blogger om det samme og på samme måde og vil have de samme ting. Jeg er ked af at sige det, men det danske blogland er efterhånden blevet rigtig kedeligt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne

   Jeg kunne ikke være mere enig. Synes sgu det er lidt ærgeligt at det hele er gået hen og blevet så uinspirerende og ensformigt. Og det har det her indlæg i den grad formået at understrege.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg er fuldkommen enig. Der er så mange bloggere, og de minder om hinanden. Enkelte skiller sig ud, selvom de kører samme stil.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg må indrømme, at jeg rent faktisk blev glad, da jeg opdagede, at jeg på ingen måde er en blackster (udover at jeg drikker sort kaffe, har et spejlrefleks og blogger – men især de første to punkter finder jeg lidt for generelle til at kunne stå alene).

  Siden denne form for mode – som jeg btw. ikke finder grim, slet ikke – er blevet så udbredt, læser jeg færre og færre danske blogs, da de sjældent inspirerer mig. Som du selv skriver, bidrager alle bloggere med noget særligt, dog finder jeg efterhånden det danske blogland så homogent, at disse forskelle bliver mindre synlige, hvilket jeg synes er en skam.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Olivia Hfa

  http://www.blomsto.blogspot.com/2012/05/du-er-ikke-en-rigitg-blogger-hvis.html
  Jeg har lavet et indlæg for 2 dage siden, der minder meget om dit! Jeg er fuldstændig enig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Så skræmmende korrekt !
  Og til dels mega sørgeligt – når man roder rundt i blogland kan man virkelig se mange af de samme ting går igen, og det er sgu lidt trist – for det er ikke så inspirerende når mange kører meget af det samme. F.eks. Jeffrey Campbell – skræmmende hvordan alle pludselig var besatte af hans sko (ikke fordi de er fede – for det er de !!) , men vildt sådan som det spredte sig. Synes det er så korrekt det her indlæg , men ikke desto mindre er det os så skide svært at adskille sig , da man ikke kan lade være med at blive inspireret af andres stil . Men det vel bare husk hele tiden at hænge ved hvem man er ! :)
  – Jeanette

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • K

  Jeg har længe overvejet at oprette en blog. Jeg er bare blevet sindssyg mæt af alt dette sort hvid og denne nærmest konkurrence om hvem der ejer flest chanel neglelakke. Jeg ejer selv et par creepers, et par dr. martens, og går stort set kun i sort og bordeaux. Alt dette anskaffede jeg mig for år tilbage, og da jeg så fandt denne blog som førte til tusinde af andre, fik jeg et chok over hvor mange der går med alt hvad jeg har i mit klædeskab. Jeg væmmes efterhånden ved min egen stil, mine acneskjorter, og mine lys i vinflasker. Jeg har altid haft min egen stil, så det var virkelig mærkeligt at finde din blog. Jeg synes, at det er virkelig ærgerligt at alle ejer det samme, der er efterhånden intet personlighed over noget. Jeg savner virkelig billeder i farver, udtryk.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • fantastisk godt skrevet og kan kun tilslutte mig din holdning. dengang dr. martens kun blev båret af goth- og punktyper, følte jeg mig speciel og var glad for, at kun jeg havde ‘opdaget’ skoene. forestil dig en overraskelse, da jeg begyndte at blogge..

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • vildekaniner

   Lige med Doc Martens havde jeg præcis samme opklvelse – Chock!! He he :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • det er underligt, ikke? og med modeverdenens invasion af de mere subkulturelle stilarter, er flere beklædningsdele blevet “ødelagt” (eller, gjort mainstream), for eksempel creepers, som tidligere var forbeholdt punks og cybergoths. for ikke at tale om kranier og sort neglelak..

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det genialt, Marie! Intet mindre.

  Især fordi du nu har haft såååå mange indlæg med bloggeres garderobe i disse dage, og de alle er blacksters! :)

  Jeg forstår ikke folk føler sig stødt. Og dem der siger det er for selvisk af dig at lave sådan et indlæg, går vidst lidt for meget op i janteloven.

  Jeg er ikke enig i, at du decideret har skabt denne strømning indenfor blogverden, da du jo netop selv er inspireret af andre, som har samme stil som dig. Men du har i hvert faldet i den grad bidraget til den, og har spredt den udover alle vidder :) Og det er fedt, at du kan ramme så rørende plet, for det er jo netop noget af det der sker i blogverden nu!

  Jeg passer overhovedet ikke ind i din beskrivelse. Jeg er en farvefreak i en sådan grad at der nærmest ikke er noget af mit tøj der passer sammen, fordi jeg mangler basistøj, som grundsten til at kunne mixe og matche alt mit tøj :) Men derfor er du stadig evig inspirerende og har super meget gå-på-mod og “jeg er ligeglad hvad folk synes” attitude – bliv ved med det!

  Det er så fedt at nogen står i fronten til at provokere, inspierere og rykke menneskers tankegang :)

  PS: det er mig som vil købe din weekday jakke ;) Hehe

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kan rigtig godt lide din stil og sådan, men synes det er lidt ærgerligt, at dette er blevet skabt. Jeg synes mode og personlig god stil er kreativitet, og ting man godt kan lide, istedet for bare at kunne krydse nogle ting af på en liste, fordi så er man “fash”. Folk der måske plejer at gå i farver, men skærer det væk, fordi de skal være blackstere/ligesom Marie Jedig.
  Jeg ved ikke, jeg synes dette indlæg er lidt mærkeligt. Jeg forstår ikke helt, om du mener, blackstere bare er opstået, at en masse blackstere er blevet bloggere? Jeg synes bare der er en masse, der har efterlignet din stil, det med at holde sig til det sorte osv.

  Jeg ved ikke om du overhovedet forstår hvad jeg mener. Men altså det er ingen kritik af din stil eller din super gode blog. Jeg har bare et mærkeligt forhold til det her blackster.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • vildekaniner

   Jeg forstår dig godt. Jeg kan også selv blive irriteret over at hele trenden er blevet skabt, for det er nu rigtig svært for mig at skille mig ud i blogland. Dog er det også meget smigerende og flatterende at så mange inspireres af mig. Det var bare et sjovt fokusområde, synes jeg, fordi mange egentlig er det, men at der ikke er et ord for det.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • sofie

  Du var den første blackster-blog jeg begyndte at læse.. så fandt jeg ud af at der var rigtig mange andre, som havde samme stil. Alle var Acne-addicted, ville have rolex ur, Balenciaga, var fascineret af Olsen-tvillingerne, chanel neglelakker etc. Og det skuffede mig faktisk, troede at din stil var unik. Men det var åbenbart mig der ikke var opdateret :-(

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • vildekaniner

   Jeg tror nu, at stilen smitter alle vejne hen, og at disse personer du referer til, både inspirerer mig og inspireres af mig. Cirkulær virkning :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Du er moder blackster, og du ved det. Ellers ville du ikke kunne ’tillade’ dig selv at skrive det her indlæg. Men må ærligt indrømme, at blacksters er hovedgrunden til at jeg er kørt lidt fast i blogger universet. Alle er blevet ens på den ene eller den anden måde, og uden at træde nogen over tæerne, så synes jeg det er en anelse kedeligt. Men ros for at du også kan se det og faktisk har defineret hele dillen. :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hey!
  Altså jeg ved ikke helt hvad jeg skal skrive til det her indlæg, men jeg har alligevel lyst til at skrive noget! For jeg synes virkeligt at det er et godt indlæg og det er da fedt at du har tænkt over det der ;) Men jeg ved ikke om det bare er mig, men jeg synes desværre også at den er blevet baseret rigtig meget på dig selv og det er nogle meget specifikke punkter, det er jeg faktisk lidt ked af.. Der er jo ikke noget galt med det, men jeg synes bare at det er en meget lille kreds man kan putte ind over de beskrivelser, jeg havde nok skrevet nogle mere overordnede ting! ;D Håber ikke at det virker som en “hate” kommentar, det er det overhovedet ikke, jeg havde bare lyst til også lige at dele min mening..
  Elsker virkelig din blog, især for indlæg som den her slags!

  Knus Clara! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • vildekaniner

   Kære Clara. Da udtrykket er opfundet og udviklet af mig selv, kan det da kun være rimeligt, at jeg selv kan nikke genkendende til alle punkter. Jeg beklager hvis du ikke ser sådan på det, for selvfølgelig skal du da have lov til at sætte dig i mod, men de overordnede ting er jo skrevet mange gange før. Det her er Marie – personligt – men Marie :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nej hvor genialt! Gælder det med kraniumet stadig, hvis bare man har det tatoveret? Jeg mener… så “bor”, det jo på mig ;-) hehe

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • vildekaniner

   Jeg skal have tatoveret skeletter, omg! :-D ha ha, så kan vi lege dødningeveninder <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Haha nu er du bare endnu mere genial, Marie :D
   Så blir vi de to provins-dødninge-veninder ;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rebekka

  Marie! Du er simpelthen fantastik til at skrive… jeg elsker at du er så ærlig omkring alting, du skriver jo forhelvede bare det vi andre tænker!
  Jeg elsker din blog, men jeg har slet ikke sådan en stil der… Jeg ELSKER alt med faver og skøre print, jeg foretrækker faktisk billeder i farve, da jeg synes at de er livsbekræftende, fanger et magisk øjeblik og gemmer det forevigt, jeg har blomstret tapet på mit værelse og guldfarvede skabslåger, jeg har langt hår og jeg elsker ballerinaer med sløjfer på. Men ud over alt det der tøsede shit, så har jeg en meget hård (med stadig mere sårbar?) side, som nok egentlig lægger sig mere op af min personlighed end alt det andet. Jeg elsker din blog, fordi at den inspirere mig og min indre stil, for jeg ved at jeg aldrig kommer til at eje disse ting, jeg ved at jeg aldrig kun vil eje gråt, hvidt og sort tøj, jeg ved at jeg aldrig vil kunne drikke sort kaffe, og jeg vil aldrig kunne bære sort blondeundertøj… selvom jeg synes rigtig RIGTIG godt om alle disse ting, så er det bare ikke for mig.
  Jeg tror at de her “blackster”, tror at de er vildt stilede bare fordi at det er stort i blogland lige nu… men fordi at vi alle finder det inspirerende og alle gør det, så er det gået hen og blevet ligeså mainstream som alt andet!

  Kredit til dig Marie, det var et meget tankevækkende indlæg! Du er sku meget mere end mode, sko og neglelak.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • vildekaniner

   Hold kæft for en vanvittig dejlig og vidunderlig kommentar at fyre af. Det er simpelt hen så dejligt, når mine læsere tager sig tid til at skrive en så gennemtænkt kommentar :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rebekka

   Haha, det er jeg glad for at høre!
   Normalt kommentere jeg ikke så meget, men til disse debatter (som jeg i øvrigt altid synes er meget relevante og spændende), synes jeg også lige at du fortjener nogle ordentlige svar, og noget ros! :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke

  Øv. Jeg plejer, at synes rigtig godt om din blog, men det her indlæg er bare for selvisk…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • vildekaniner

   Det er jeg ked af at høre – men jeg kan virkelig ikke se det selviske element. Hvis du ikke ser dig selv afspejlet i ordene, kan du jo bare være ligeglad. Hvis du føler dig ramt, er du jo bare en del af kulten ligesom jeg selv. Men som jeg har skrevet i andre kommentarer, har vi alle hver vores måde at krydre stilen :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frederikke

   Det skal du skam ikke være ked af. Jeg synes bare, jeg vil give min mening til kende, selvom jeg, som du selv skriver, jo bare kan være ligeglad.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er så sandt som det er sagt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har lavet et indlæg om emnet, har citeret dig, hvis det er ok. Det kan ses her: http://pancake-frida.blogspot.com/2012/05/en-type-bloggere.html
  Knus.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • vildekaniner

   Skide godt, oprmærksomhed omkring området skal der til. Dejligt og tankevækkende indlæg :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det vildt at du kan ramme så plet – og lidt skræmmende egentlig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • blackster? jeg ville nu bare kalde det marie-kloner :) stilen er da i hvert fald først blevet rigtig udbredt siden din blog for alvor blev kendt, er den ikke?

  jeg går meget i sort tøj, det har jeg gjort i fire eller fem år nu, men der er godt nok meget på den liste, der ikke passer på mig. men jeg tror den beskriver rigtig godt den typiske modeblogger-stil lige i øjeblikket :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • vildekaniner

   Ha ha, blackster er et lidt mere flatterende navn :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • S

   At sige at marie har opfundet det hele, og at alle bare kopiere hende, er måske også liiige i overkanten. Og en kæmpe fornærmelse overfor alle andre.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  føler mig måske lidt ramt, haha! men jeg skiller mig da ud med mit røde hår, synes “blacksters” altid eeelsker blond hår. Og det gør jeg ikke! (desperat forsøg på at skille sig ud, haha)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • vildekaniner

   Ha ha, har du set Thea!? Fucking dope hot rødhåret blackster!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elsker at der nu også er et navn for hele stilen:-) Det gør det hele lidt nemmere..

  – Emma Ipsen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Naja Lynge

  Egentligt er det satans trist at man kan passe halvdelen af Danmark’s unge ind i denne beskrivelse (overdrivelse fremmer forståelse). Derudover synes jeg også at det er trist at mange har en tendens til at sige at dem der har stil er dem så man netop kan putte ind i denne “boks”, og sjældent andre. Mode skal være kreativt og spændende, det synes jeg nogen gange jeg savner i det danske blogland!

  – Det er ikke meningen det skal være en bitter kommentar. Det er bare tanker og en diskussion. :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • vildekaniner

   Jeg forsøger i hvert fald at krydre disse ting med personlige inputs! :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  HAHA: “Du læser min blog”

  Du er lederen af ‘the blacksters’, du ved det og jeg elsker det!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Synes ikke rigtigt, at det passer på mig. Så den bås vil jeg ikke deltage i. Jeg går i sort og andre ting på listen, men stadig. :-)

  nckopp.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fuldstændig rigtigt!
  Og så bliver alle pengene brugt udelukket på cafe besøg og shopping. Typisk os bloggere..
  Emmakirkeby.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Ha haaa. Er der noget bedre end selvironi. Det er skideskægt det indlæg, selvom jeg slet ikke passer ind (er for gammel).
  Du er sgu sej.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • hahaaaa hvor fedt! har du selv fundet på det?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • vildekaniner

   Ja sgu, det har fyldt mine tanker en del tid efterhånden :-) He he

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tror sku bare at jeg vil svare ‘blackster’ næste gang nogen stiller mig spørgsmålet, beskriv din stil.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • vildekaniner

   Præcis! Ordet giver ret god mening i forhold til vores fællesnævnere :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det indlæg ramte virkelig bare perfekt stemningen i blogland i øjeblikket! So true. Det inspirerede mig til at lave en lille anbefaling af Vilde Kaniner på min blog. Jeg kunne samtidig slet ikke holde mig fra at tage fat i begrebet blackster og reflektere over det. Så kig forbi og se hvordan du har inspireret mig. Tak for et af dine bedste, mest rammende og mest humoristiske indlæg til dato!
  :Maria
  http://www.viftrup.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • vildekaniner

   Superskønt indlæg på din blog, Maria, det må jeg sgu sige :-) Tusind tak skal du have!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tak, mange tak., du satte virkelig nogle tanker i gang! Forresten, lige for at være sikker, har du selv fundet på ordet blackster?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • vildekaniner

   Ja, det har jeg. Googlede det endda for at sikre mig, at det ikke var brugt i andre sammenhænge, he he.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det er et genialt godt ord! Virkelig cadeau og ret-godt-fundet-på-credit for det!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • vildekaniner

   Danke meine Liebe!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Nu passer jeg så absolut ikke beskrivelsen, jeg er en farveglad hippie type, men jeg må sige du lige har beskrevet 90% af mit gymnasie. Jeg elsker det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • lemminge-item :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er så sandt!
  Og så når man prøver at skille sig ud, finder man ud af at alle gør det!

  Fuldkommen enig, men så er det nu man skal være modig og være anderledes!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • k

  Ha ha, ej hvor godt! Men jeg har lige et par tilføjelser:
  Du ejer en vintagepels, sætter dit hår i den der bondepigefrisure med fletningerne, ejer en Mac Book og er besat af lækkert basistøj :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Så sandt!! Hvor er det fedt, dog lidt skræmmende hvor mange det egentlig passer på. Skide cool indlæg, Marie.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg passer selv ikke helt ind i din liste, men tæt på! jeg ved ikke helt om jeg skal være stolt af det. Jeg mener, jeg elsker stilen, men ligefrem at blive kategoriseret på den måde aarh.. Måske skræmmer det mig bare en smule:D
  Det er som, at der er lidt, som går af det hele, nå det er muligt at samle så mange bloggere inden for samme “type”

  men bestemt! du har jo nok ret!:) heldigvis mener jeg stadig at langt de fleste bloggere har deres at byde ind med til blogland.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • vildekaniner

   Selvfølgelig har alle noget at præge deres blog med, som er personligt. HELDIGVIS da! Men disse øverste er bare lidt fællesnævnere :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Skræmmende hvor det dog passer! Må vist være rendyrket blackster! ;-)
  xx

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Jeg føler mig “ramt” på langt de fleste af tingene og jeg kan kun grine med.

  Det er altid godt med lidt useriøse og sjove indlæg ;)

  http://idressbetterthanicook.wordpress.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha, hvor er det genialt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Oh so true!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor har du dog evigt ret!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caro Hessner

  Hyggeligt lille indlæg. Synes da bestemt ikke at det er helt ved siden af- måske lidt skræmmende?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dette indlæg er direkte cool, og sjovt nok føler jeg det rammer mig, da det næsten er en del af mit liv! Super fedt indlæg.

  http://www.irockofage.com

  //Katrine-Marie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Claudia

  Lol, det var faktisk ret sjov. XD

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er tæt på, men ikke helt ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • HAHAHAHAHAAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAAHHAHAAHAHAHAHHAHA
  jeg lader ikke som om jeg drikker sort kaffe men siger gerne til alle at jeg putter vildt meget mælk og sukker i for ellers gider jeg simpelthen ikke drikke det. Jeg ville aldrig købe new balance i sort og jeg synes Balenciaga laver ret grimme tasker :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • SigneEzma

   jeg sender små kys til dig nanna, fordi du er så røv sej!
   haha, og hvilken kommentar i dette forum! :D

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • det skræmmer mig sgu lidt, hvor mange af de ting jeg kan genkende ved mig selv… haha. blacksters <3

  //Amanda
  http://kulsortkaffe.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Du har så evigt ret og du, Marie, er bidronningen over de såkaldte blacksters! First mover inden for din kategori og du kan dit kram. Et eller andet må du jo gøre rigtigt, når så mange piger vælger at lade sig inspirere af/kopiere din garderobe :-)
  Sjovt indlæg!

  -Mia
  Letitrainwithglitter.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elsker den sidste! “Du læser min blog. I hvert fald lige nu.”. HAHA!

  Selvom jeg ikke helt passer ind i kategorien, så elsker jeg stilen og hele den der minimalistiske sort/hvide del af blogger verdenen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvis du havde skrevet det for to år siden havde jeg også sagt tjek, tjek, tjek, tjek. Der var jeg lige så gammel som dig så måske er det, som du skriver, en generations ting:)

  Min stil har ændret sig sidenhen – er blevet mere klassisk. Måske det kommer med alderen?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Jeg synes faktisk at indlægget er utrolig fedt, og du har så meget ret. OG jeg elsker slutningen på teksten!
  Du er super Marie!

  anonymtogo.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • – Du elsker sushi – eller prøver på det.
  – Du kommer ofte på Agnes eller Joe&The Juice – eller Sticks, i hht. forrige punkt.
  – Du har mindst én gang købt et “lemminge”-item
  – Du dokumenterer måske ind i mellem lidt for meget.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda

  okay… et lidt weird indlæg… men dem skal der jo også være plads til :D Grinte en del da jeg læste det ;) hahaha

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • hehehhehe det er så sjovt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • M.

  normalt elsker jeg din blog,. eller det gør jeg stadig. min lige dette indlæg… latterligt, barnligt, og nogle gange når du skriver at et eller andet ikke “passer ind i min blog”, hvordan faeeen passer dette ind?
  undskyld hvis jeg lyder negativ eller noget. det er slet ikke meningen. :)<3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • vildekaniner

   Det er i orden, der er jo flere sider af mig, og alt, der er mig, passer vel ind på min blog. Det giver da i hvert fald mening i mit hoved :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • haha, åh hvor er det dog sandt!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CAROLINE VISER SIT KLÆDESKAB