TULIP TULIP TULIP

PÅ BESØG HOS MICHELLE NIELSEN

DSC_0518DSC_0586DSC_0273DSC_0293DSC_0348DSC_0400DSC_0410DSC_0427DSC_0528DSC_0534

Kort om dig: Jeg hedder Michelle Nielsen, og er blogger på Aesthetics. Min blog er mit personlige frirum, hvor jeg poster billeder jeg selv tager eller finder inspirerende. Jeg ønsker at inspirere læserne af min blog, og elsker jeg at tage smukke billeder, skrive og sove længe.

Beskriv din stil: Min stil er vel hvad man kan kalde rocket eller rå, da jeg er besat af leopard print, pels, nitter, læder og denim. Jeg elsker at mikse det rå med det feminine, så I vil altid se mig med løst hår, og lange vipper. Jeg bruger sjældent farver, men hvis de sniger sig ind i garderoben er det på læberne, eller en sjælden gang på neglene. Hvad består din personlige uniform af? Det ændrer sig hele tiden, alt efter hvad humør jeg er i. Men hvis jeg ikke aner hvad jeg skal tage på en morgen, ender jeg altid med at tage et par slidte jeans på, en hvid oversize t-shirt, en sort blazer og mine plateau Gardinia støvler – selvfølgelig med min Alexander Wang baby på armen.

Seneste køb: Mit seneste køb er en skoletaske fra Day Birger et Mikkelsen, som er så stor at jeg kan slæbe bøger, computer og mit kamera med rundt hver dag. Næste køb: Der er egentligt ikke noget jeg lige står og mangler men nu er det jo snart sommer, så jeg skal til at have fundet nogle denim shorts – i år skal skal jeg finde nogen som er godt slidte og hullede. Jeg elsker det. Drømmekøb: ønsker alle sig en ikke en Chanel taske? Det gør jeg i hvert fald, og det skal være en Chanel 2.55 jumbo xl i sort. Klassisk og en smule overdrevet – det er lige som jeg kan lide det. Der går nok lige lidt tid endnu før det sker, desværre.

Yndlingsbrand: Alexander Wang – jeg elsker sgu alt hvad den mand laver. Og så er det at han er så ung, og allerede er kommet så ufatteligt langt i modebranchen, helt vildt inspirerende. Lige nu er jeg forresten og vild med Sass & Bides t-shirts, da de er anderledes og rå – jeg kan sagtens smide over tusind kroner efter en t-shirt hvis den ikke er kedelig, og det er deres i hvert fald ikke. Yndlingssted at shoppe: Youheshe, FF2 i Århus, og lige nu synes jeg Gina Tricot har nogle vildt fede ting for tiden.

Yndlingsitem i gaderoben: Min Alexander Wang taske har hængt på min arm i et halvt år nu, så det var virkeligt en god investering. Jeg tror aldrig jeg bliver træt af den, og den er bare så meget mig. Den er ret overdrevet med pels, læder og sølvnitter. Yndlingsitem i Maries gaderobe: Stine Goya strikken er jeg helt pjattet med, og så er en Chanel samling to die for.

Alle billeder har Michelle taget/skaffet, jeg har redigeret dem. Michelle blogger på Aesthetics

13 comments

 • åååh en af mine yndlings bloggere! Elsker hendes stil!

  // Marie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg elsker hendes Wang duffel bag så ubeskriveligt højt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej marie.

  Har du, set det nyeste eurowoman har et interview med en designer for acne.

  Ps. ElSKER bare din stil:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Virkelig fint indlæg. Elsker Michelles blog to pieces! Og din Marie, som jeg næsten lige er stødt på. Virkelig, virkelig fin og skøn blog, hvor jeg ikke kan stoppe med at kigge tilbage i arkiverne. Godt arbejde! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Meget inspirerende :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Adamsen

  Virkelig fedt indlæg!!
  På det sidste billede der er af hendes tøjstativ er der en sort vest med frynser, er det muligt at få af vide hvor den er fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cool stil:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Hej! Ved du tilfældigvis hvor de øverste jeans i hendes bunke er fra? Dem der er to-farvede? Jeg kan ikke lige huske hvad den “effekt” hedder, der er på jeans’ne) :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Pernille,

   Jeg har fulgt Michelle længe, og jeg ved at de batikmønstrede/tie dye jeans er nogle hun selv har lavet :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • har fulgt Michelle i godt et halvt år og stopper hvertfald ikke lige foreløbig. Der er altid inspiration at hente :-D

  //Amanda

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Three words: TO DIE FOR

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TULIP TULIP TULIP