H&M LEATHER TOP

LIPSTICK ADDICTION

Smukke 24-årige Emilie fra Emiliblog har en vild svaghed for læbestifter i mange farver og afskykninger. MAC er det fortrukne brand, og farvekortet elskes lige fra nudefarver til helt mørkerøde nuancer.

Photobucket

Emilie: “Elsker, elsker, elsker læbestifter. Lige fra de helt lyse/nude til de meget mørkerøde. Jeg synes, at det gør så meget for mit ansigt og/eller outfit. Hvis jeg føler mig lidt kedelig en dag, er det bare på med en rød læbestift og så føler jeg mig lige pludselig super sexet.”

“Jeg elsker alle mine læbestifter, men min yndlings må være en helt klassisk rød en, som jeg købte i Australien i en 2 dollar shop for laaang tid siden! Den holder stadigvæk og så kostede den ja… 2 dollars! Ellers så er jeg super glad for specielt 3 MAC læbestifter (Russian red, Amplified og Vegas Volt)”

IMG_9845

“Min første læbestift husker jeg tydeligt. Jeg fik den af en klassekammerat til en børnefødselsdag og den var blå med glimmer i (!) Jeg ELSKEDE den, men det må ha’ set forfærdeligt ud. Tror jeg var 12 år gammel, ha ha. Mit næste køb skal være “Madras” fra YSL. Den er SÅ fin og jeg tror, at jeg vil bruge den hele sommeren. Især fin når min hud forhåbentligt har fået lidt glød”

IMG_9676

Yndlingsmærke: Jeg er meget eksperimenterende når det kommer til makeup mærker og kan godt lide at prøve noget forskelligt, men jeg vil sige, at MAC aldrig skuffer mig. God kvalitet til en god pris.

7 comments

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

H&M LEATHER TOP