VIDEO ABOUT RAINY WEATHER

FUCKING AWESOME

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket

Secondhand sweatshirt og støvler, Acne jeans, Chanel taske, Ray-Ban Clubmaster solbriller. OPDATERING: Min trøje er købt brugt i en genbrugsbutik i København, men jeg fandt en mangen til (?) på Ebay lige her.

Jeg fik, på trods af møgvejr, lov til at flashe sammensætningen af Beatles trøjen og mine fine Clubmaster solbriller. Fucking awesome. Et ret simpelt og komfortabelt outfit, ikke noget hverken bemærkelsesværdigt eller nyt i modebilledet, bare helt nede på jorden. En læser spurgte mig en gang, om jeg aldrig havde off-dage – og sådan her ser jeg altså ud, når jeg har disse: Der er absolut ingen grund til at gå rundt og ligne lort (det er blandt andet derfor, at solbriller har vokset sig så populært, dét dér med beskyttelse af solen i øjnene er bare en sidegevinst, hå hå). Solbriller er en uundværlig del af min garderobe i hvert fald. Især på mine off/chill-dage. Nå. Nu vil jeg fortsætte tomatsuppekokkereringen (i bh, jeg skulle nødig svine den fine trøje til) og efterfølgende se Lærkes kæreste spille musik. Kærlighed til jer!

PS: De, der har taget bedst imod min nye tatovering (udover jer selvfølgelig, I er sgu kysværdige i de fleste sammenhænge), er drengene på arbejdet. Ordret kommentar fra seksårig: “Åh, Marie, jeg har aldrig haft syntes at du har været sejere nogensinde”.

32 comments

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VIDEO ABOUT RAINY WEATHER