BEING A BLOGGER

BEING A BLOGGER

Fotografiden13-05-12kl1409Fotografiden13-05-12kl14092Fotografiden13-05-12kl14093Fotografiden13-05-12kl14094

Jeg fornemmer, at der er stemning for et mere sigende indlæg omkring blogging som koncept, fritidsinteresse og job. Sagen er den, at jeg blogger, fordi jeg synes, det er skidesjovt. Jeg har aldrig været bange for opmærksomhed, og hele ideen med at kommunikere med læsere samt modtage kommentarer og feedback på livets små herligheder er meget fascinerende for mig. Mode er desuden en kæmpepassion for mig. Og dét, at kunne kombinere denne kommunikation med min store interesse var et ideelt match i mit hoved. Ovenstående billeder er lidt min beskrivelse på en bloggers humørsvingninger (i hvert fald i forbindelse med selve bloggen): Glæde, sorg, frustration og undren. Heldigvis er førstnævnte dominerende.

Jeg startede med at blogge for omkring fem år siden. Dengang var konceptet meget useriøst for mig, en lille sideinteresse – et afbræk fra gymnasiets daglige travlhed. Da jeg startede med at blogge, modtog jeg stort set ingen feedback, og den lille mængde, jeg fik, var fra personer i min omgangskreds. Store bloggere som anywho og trineswardrobe herskede i blogland og banede vejen for de små, mindre betydelige blogs. Jeg tog billeder med min mobiltelefon, kvaliteten var ringe og teksternemængderne små. Et par år senere (december 2009) fik jeg mit spejlreflekskamera. Derfor besluttede jeg, at jeg ville starte forfra, og oprettede altså bloggen ANDTHEBLACK. Her bloggede jeg en del tid alene, men besluttede med min lillesøster, at vi burde forene vores bloginteresse. Hun begyndte også at blogge på ANDTHEBLACK, men efter et stykke tid måtte jeg sande, at vores ideer om blogging var meget forskellige. Selvom vi er søskende, meget ens og begge modeinteresserede, faldt vores måde at gøre tingene på rent blogmæssigt ikke særlig godt sammen. Jeg ville starte på en frisk. Sådan opstod devildekaniner. Min idé var, at jeg her skulle gøre mig rigtig umage med alting. Mit engagement i bloggen blev spottet af Kia, som leder bloggernetværket BLOGGERS DELIGHT, og i sommeren 2010 blev jeg en del af dette netværk. Disse ændringer betød blandt andet en kommerciel del – jeg blev “professionel” blogger. Jeg er stadigvæk kritisk med, hvad der lægges op på bloggen, og vælger desuden kun at reklamere med varer, jeg selv kan stå inde for. Min bloggerindkomst vil jeg dog gerne holde for mig selv. En anden stor ændring var blandt andet, at bloggen begyndte at vokse eksplosivt. På under et år er mine tal vokset fra 20.000 mådentlige kliks til over 350.000. Med popularitet kommer både positivitet og negativitet.

Jeg er meget kræsen og perfektionistisk med min blog. Jeg kan f.eks. godt finde på at tage nye billeder af en indkøbt vare, hvis første udkast ikke behagede mig. Netop fordi jeg gør mig så umage og lægger så meget arbejde i min blog, bliver jeg utrolig såret og ked af det, når jeg modtager kritik. Konstruktiv feedback har jeg absolut intet imod, men nedladende, personlige eller ikke-brugbare kommentarer irriterer mig voldsomt meget. Jeg er desuden reel i alle sammenhænge her på bloggen, og derfor slår negative kommentarer ekstra hårdt ned på mig. Som min blog har vokset sig større, har jeg måtte sande, at mængden af den slags kommentarer vokser med. Hvis jeg modtager lignende, kan jeg lukke mig helt ind i mig selv. Det er en latterlig reaktion, som ikke gavner nogle steder hen – men jeg kan simpelt hen ikke gøre for det. Heldigvis er jeg omgivet af fantastiske mennesker samt medbloggere, der fuldstændig kender til følelsen og bakker mig op samt støtter mig. Derfor er det netop så genialt, at blogfænomenet har vokset sig så aggressivt stort. Vi kan hjælpe hinanden. Jeg er godt klar over, at når man vælger at lægge en del af sig selv op online, må man forvente noget respons. Det er ikke responsen, jeg er bange for. Tværtimod. Det er uberettiget negativitet, jeg ikke kan fordrage. (Jeg har tidligere lavet et indlæg om dette.)

Jeg er stadigvæk meget følsom med min blogging, men afmagt og følelsen af, at ville stoppe bloggen omgående, har aldrig været over mig. Jeg elsker bloggen. Jeg gør mig pisse umage, og den positive og fantastiske feedback, jeg får tilbage størstedelen af tiden, gør det hele værd. Når det kommer til stykket, er det måske kun én ud af hundrede kommentarer, der er negativ. Min holdning vil dog altid være; at hvis man har noget latterligt at sige, kan man jo bare klikke sig væk fra min blog.

Sikke et teksttungt og personligt indlæg. Jeg takker alle de af jer, der tog jeg tid til at læse det. Det er lige præcis jer, jeg tænker på, når jeg hentyder til bloggens positive side. Nu vil jeg gerne høre jer – hvornår kom I til? Hvor længe har I fulgt mig, og hvad er det præcis ved min blog, I kan lide at følge?

91 comments

  • Jeg har fulgt dig omkring et halvt år og du er en stor inspiration!

    http://sharpdogguns.blogspot.dk/

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg har fulgt din blog i 2-3 måneder, og jeg er helt vild med den.
    Den sorte stil den er jeg virkelig fasineret af. Jeg har snart haft min egen blog i et halvt år. Jeg håber,at jeg kan blive stor blogger engang

    http://www.miramarenta.blogspot.com

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • The photos are really funny.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej.

    Jeg synes rigtig godt om din blog og jeg synes det dejligt at du deler ud af din erfaring. Jeg kunne rigtig godt tænke mig at stille dig et spørgsmål over mail, hvis jeg kunne få dig til at skrive en e-mail til mig på italydancer@gmail.com

    Mvh Gabriella :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Jensen

    Jeg elsker din blog og følger den dagligt, men jeg læser den fordi at jeg kan lide dine indlæg og ikke alle de andre bloggere som viser deres klædeskab frem på din blog. Synes både det er uinspirerende og kedligt! Havde jeg ønsket at se deres klædeskab så havde jeg læst deres blog. Ved godt at du sikkert giver dem en mulighed for at blive ‘opdaget’ og du nu tænker at jeg bare kan lade vær med at læse de indlæg og det har du ret i. Men det handler bare om at jeg bliver skuffet over at klikke ind på din blog og finde de indlæg næsten hver dag, når jeg meget hellere vil læse dine da de inspirere mig. Så se ikke denne kommentar som negativ, men bare min holdning til hvad jeg synes kunne blive bedre. Det er kun fordi jeg vil læse dine ting :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • vildekaniner

      Andre bloggere er en del af min daglige inspiration og fortjener derfor en stor plads her på bloggen. At mængden af disse indlæg går amok i øjeblikket er beskrevet et par steder hvorfor :-) Men jeg er da glad for at du læser med og er inspireret af mig, tak!

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • vildekaniner

      Desuden blogger jeg altid mere end den ene fang dagligt, så du kan jo bare springe dé indlæg over, du ikke bryder dig om :-)

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Gustav

    Hej Marie :)
    Jeg har fulgt dig i et halvtårstid og synes din blok er rigtig god og velskrevet. Jeg synes specielt godt om den gang du havde din lille indretningsfase, hvor du skrev meget om, hvordan du indrettede din lejlighed. Mere af det, tak! :-)
    Jeg har undret mig lidt, over hvordan du kan få tid til at drive sådan en blok her. Har du arbejde eller går i skole ved siden af? Og læser og kommenterer du virkelig alle disse kommentarer til de daglige indlægs?

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • vildekaniner

      Jeg læser alle kommentarer, men besvarer kun ved spørgsmål eller andre henvendelser. Jeg arbejder næsten fuld tid i en SFO, færdiggjorde STX i 2010.

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Gustav

      Wow, så er der da også lidt at se til! Men du klare det flot :-)

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie, når du spørger os læsere så sødt så fortjener du også et ærligt svar! <3
    Jeg kom faktisk først til din blog for 3-4 uger siden. Har kendt den men når jeg tidligere har klikket mig ind forbi har den på en eller anden måde bare ikke fanget mig. Nu stiller jeg så mig selv et spørgsmål: hvordan fanden kunne denne skønne blog ikke fange dig?! …. I don't know. Heldigvis tog jeg et kig nærmere en dag og nu kan jeg altså virkelig bare ikke få nok af ding og din blog!!!
    – Jeg kan virkelig godt lide din minimalistiske stil og "sødhed", du er simpelthen så kær! Og jeg ville ønske jeg kunne give dig et kram i ny og næ :p Derudover ser jeg op til at du har fået så meget succes og misunder det virkelig. En dag håber jeg at min blog kan blive ligeså god og have en del flere læsere :)

    Stort kram herfra metteschellerup.dk :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg er helt enig i, at folk der ikke bryder sig om en blog-kan holde sig væk. Det er så nemt at angribe folk, der giver af sig selv og det gavner ingen. Har man brug for at kommenterer negativt er min holdning, at det siger mere om en selv. Jeg er stadig dér hvor jeg ikke har oplevet negative kommentarer endnu, men jeg er sikker på at jeg vil opleve irritationen på samme måde som dig ved at blive ked af det og føle det direkte på ego´et selv om det egentligt er en lille procentdel der udgør det negative.

    http://kukkuk.me

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Du er en genial blogger Marie! Dine indlæg er udtænkte og super lækre og inspirerende som læser at bruge en eftermiddag på. Du beskriver alt hvad du mener og tænker – og det går fuldstændig klart ind hvad du vil frem til uanset hvad dit indlæg omhandler.
    Jeg har fuldt både dig og Lærke et godt års tid, og i er simpelthen for fede at være læsere til!
    Btw – så elsker jeg den måde du sætter de rå sorte look sammen på den fedeste feminine måde!
    – Negative kommentarer har du ikke brug for. Din blog er unik, og du er ekstremt god til at udtrykke dig og vise hvem du er gennem dine indlæg!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg opdagede dig omkring nytår. Men det var dengang jeg generelt begyndte at læse blogs, så du var en af de første, jeg begyndte at followe med Bloglovin. Jeg mener faktisk, jeg fandt dig gennem Andtheblack, hvor Lærke havde skrevet et indlæg med den vildeste namedropping. Og for mig, der lige havde opdaget hele blogverdenen, og Lærkes blog, var det det mest forvirrende indlæg! Men jeg blev fast læser hos både dig og Lærke, og jeg er bare så glad for det, for I er nogle af mine største favoritter! Og hvad jeg godt kan lide ved din blog? ALT! Marie, du skriver fantastisk, har en fed stil, inspirerer gang på gang, og så virker du som en super skøn person :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mia

    jeg sad med mine forældre og snakkede om en sang der hed noget med de vilde kaniner… senere havde jeg vidst en blå skrift krig på facebook med min bedste veninde(haha ja altså.. det langt tid siden men dog stadig godt da det var sådan jeg opdagede din blog) fandt din blog og tror jeg svarede “de vilde kaniner” jeg skrev altid de mest random ting fordi jeg synes det var sjovere da det ikke gav nogen logisk mening. Lidt senere fandt jeg ud af at siden jeg havde liket var en blog og på den måde begyndte jeg at følge dig:) jeg har fulgt dig i hvad jeg vil tror er ca.et år måske endda mere. jeg kan lide din blog fordi din stil er det fuldstændige modsatte af min. jeg ELSKER at se folk skille sig ud med deres egen stil, og jeg må sige at din er skøn:) du er inspirende selv for mig som overhoved ikke har nogen relation til den tøj stil du har. men alligevel er det nu egentlig ret dope at vi alle er så forskellige:). verden er awesome nogle gange.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg opdagede din blog omkring nytår. Du havde lige lavet en fotoserie med piger i pels og med kaninmaske. Jeg fulgte Christine Rosas blog, som havde været med i fotoserien. Jeg blev lurret ind af dine smukke billeder, din stil og din personlighed.
    Det, jeg elsker ved din blog, er, at du virker som en rigtig person, så at sige. Dine indlæg virker som dig og ikke som en overfladisk facade, som jeg synes, man ser tit her i blogland. Du er bare dig, og så er du pisse cool oveni. Og lækker, lad os ikke glemme det.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sofie

    Dejligt indlæg, er vild med dine hverdagsindlæg som dagens etc., men er godt med de lidt ‘tungere’ indlæg til en afveksling nogle gange, fordi tekst hvor tanker og refleksioner uddybes, altid er spændende:)
    Kan ikke huske præcis hvornår jeg begyndte at følge dig, men det var før du ‘fik din succes’ eller hvad man skal sige:) Men det er meget velfortjent at du nu er blevet ‘en af de store’! Det første kriterie der skal opfyldes for at jeg følger en blog er at jeg skal inspireres og fascineres stilmæssigt af bloggeren, herefter kommer at der gerne skal udtrykkes intelligens, nærvær, refleksion og kreativitet, hvilket kan være tekstmæssigt, visuelt eller en kombination af begge:) Må sige at du formår meget godt at opfylde alle disse ting på din blog, og det er derfor jeg følger dig. Dog må jeg sige at din stil er så gennemført perfekt at jeg ville følge bloggen kun for den !

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Super dejligt og anderledes indlæg fra hvad du plejer..

    Jeg startede faktisk med at blogge efter jeg så dig og din søsters blog. Der gik nogle år inden, men jeg følte mig virkelig inspireret af jer! Jeg følger dig dagligt. Jeg er selv blogger på ‘ma vie ma passion’ og har ikke specielt mange followers desværre. jeg har blogget ved denne blog siden oktober.

    Jeg håber at du og I andre vil kigge forbi og give feedback! jeg vil rigtig gerne blive bedre til at blogge.

    nckopp.blogspot.com – Nanna

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sophie

    jeg begyndte at følge dig da du startede hos bloggers delight. grunden til at jeg stadig følger dig (og elsker at læse din blog) er netop at det er så gennemarbejdet alt hvad du laver! elsker derudover dit sort/hvide billede univers. du har endvidere en skøn ballance mellem mode, bolig og alt “det løse”.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sofie

    Jeg synes det er lidt synd, at hver eneste gang bloggere skriver om blogging, så skriver de om hvorvidt de får hadefulde kommentarer eller ej (Og jeg synes du får meget få!) Det synes jeg er ærgeligt, for det er jo ikke det din blog står for. Men ellers et fint indlæg.
    Du skal i øvrigt huske på, at du har MANGE søde læsere. Virkelig mange. Så det med de negative kommentarer skal du vidst ikke tage til dig!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • vildekaniner

      Jeg vil lige pointere, at jeg ikke udgiver kommentarer, der ikke har en konstruktiv tone, men blot er negativ. Når du ikke ser den slags kommentarer, er det simpelt hen fordi, de bortcensureres :-)
      Men ja, jeg har verdens dejligste læsere.

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emily

    Jeg har ikke fulgt med så længe. Men jeg rigtigt godt lide din blog, fordi den er én i mængde og så alligevel ikke. Der er noget specielt ved din blog, og så man kan godt se du bruger lang tid på dine indlæg.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det er så godt at du hænger ud, selvom mange har en tendens til at skulle spille idioter!
    Har selv fulgt din blog, siden jeg startede min egen for 1½ år siden !
    Og det er pisse svært at opnå succes (eller det der minder om det), så jeg har al mulig respekt for dig !

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg har haft fornøjelsen at følge dig i et par måneder, og det virkelig en inspiration at følge dig.

    Du for stor anerkendelse herfra Marie.

    Mvh. Rie
    http://luksustasker.dk – Bags and fashion

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg startede med at følge dig dengang du bloggede på blogspot (devildekaniner) og har ikke sluppet dig siden. For mig er du en kæmpe inspiration! Både din stil, men også det at du ikke er bange for at vise at du har selvtillid og ikke er sådan “jeg er ikke god nok”-agtig. Du ved sgu hvad du kan og hvad du ikke kan, og det du kan viser du stolt frem! Det er så fedt!
    Det her kommer til at lyde lidt creepy-stalker-fan-agtigt, men da du rebloggede et billede fra Novas tumblr som jeg havde taget, var jeg ovenud lykkelig! Det var for mig et KÆMPE skulderklap!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Laura

    Hej Marie!
    Det er super godt beskrevet, og selvom jeg ikke selv er blogger kan jeg sagtens sætte mig ind i hvad du skriver. Og du får respekt herfra, for hold op din blog er god, flot og gennemført! Den tager jeg hatten af for!
    Til dit lille spørgsmål nederst i indlægget, så har jeg nu ca. fulgt dig 1 et år, og jeg følger dig også på tumblr. Jeg kan godt lide din blog fordi jeg synes du skinner så meget i gennem som person, dine små indlæg som fx. det med din yndlings blomst, det siger en masse om dig. Jeg er VILD med din stil og så kan jeg godt lige at du blogger ofte!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • BK

    Jeg har fulgt dig siden starten af andtheblack, tror jeg – du gik i hvert fald i 3.g. Jeg faldt tilfældigvis over en kommentar, du havde postet, i en af Elizabeths indlæg, og så begyndte jeg ellers at følge med.

    Jeg fandt dine indlæg interessante, fordi de stod i kontrast til mange af de daværende bloggere. Du var provinspige, og der var mindre kliche-indlæg som “hej, jeg sidder på Joe and the Juice!”/”hej, jeg spiser cupcakes fra Agnes!” og mere tid til hverdagstanker, fashion og “ægthed”, og det var virkelig attraktivt med noget anderledes. Jeg kan især huske, at jeg fandt det utrolig godt, at din kæreste, Kasper, også var en integreret del af din blog. For eksempel kan jeg specielt huske ét indlæg, som jeg fandt utrolig sødt; han havde skrevet et indlæg om en gave, han havde købt til dig, og hvordan han ville overraske dig med den om aftenen (han postede indlægget, fordi han vidste, du ikke ville have adgang til computeren resten af dagen eller something like that).
    Så kom din lillesøster til, og jeg fulgte stadig med, selvom jeg også som læser ikke rigtigt syntes, at det fungerede så optimalt som før (på trods af, at Lærke er en smuk pige med god stil – intet ondt om hende, overhovedet). Designet, opstillingen, billedkvaliteterne og det generelle layout ændrede sig, og jeg kan forestille mig, at det måske ikke altid var i overensstemmelse med dit perfektionistiske sind.
    Og så kom DeVildeKaniner, og din blog fortsatte med at være interessant. Jeg klikker i hvert herind ofte, og dét på trods af at vi faktisk slet ikke har samme tøjstil. Men der er altid noget inspirerende at finde alligevel. Selvom det kan være irriterende med de evige sort/hvid billeder, er der dog stadig et eller andet over det, der netop er med til at definere din blog, og det genkendelige er måske noget af det, der gør din blog så god. Du er ikke kedelig, du formår at overraske til tider, men alligevel kan vi som læsere godt identificere noget, som vi synes, er “DeVildeKaniner-agtigt” – om det så er design, fashion eller indretning.

    Hov, det blev da noget af en lang smøre. Jeg plejer sjældent at kommentere, men her kom det hele så på en gang. ;-)

    Fortsat god aften.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Virkelig godt og velskrevet indlæg, Marie! :-) Stor anerkendelse herfra..
    http://fashionwithkatrine.blogspot.com/

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Amalie Rask

    Virkelig fint skrevet smukke Marie.
    Jeg tror efterhånden, at det er lige under to år siden, jeg begyndte at følge med på din blog. Jeg elsker din blog som helhed, men jeg blev meget fanget af din gennemførte stil og dine billeder! Jeg har selv haft et par blogge, men jeg midste hurtigt lysten til at blogge og så bliver det aldrig til noget.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stine

    Jeg elsker din blog fordi den skilder sig ud fra alle andre blogs, man kan virkelig se at du gør dig umage med det du laver. Jeg synes det er så fedt at størstedelen af dit tøj, tasker og sko er sort. Jeg ville aldrig selv gøre det, men det inspirerer mig bare utroligt meget alligevel. Og så har du bare mange af mine drømme køb, hvilket gør at jeg elsker at kigge, hvordan du vil style de ting.
    Jeg faldt for din blog her for fire-fem måneder siden, da jeg kiggede på jakker og faldt over den flotte jakke du har designet!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sofie

    Fantastisk indlæg, Marie! Elsker dig som blogger.. Den måde jeg fandt din blog på var faktisk via trendsales. Du havde et profilbillede jeg synes var noget så pæn og da der stod du havde en blog var jeg helt solgt og måtte følge den (ret stalker agtigt, haha), så startede allerede da du var på andtheblack bloggen og alt i alt har jeg vel nok fulgt dig i 2 1/2 år nu. Bliver bare ved og ved med at elske din blog. Tror seriøst først jeg stopper med at læse den, når du stopper med at blogge!!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej søde søde Marie

    Jeg synes dit indlæg er fantastisk og rigtig fint. Jeg har også været inde og kigge lidt på indlægget om de trælse kommentarer, du har fået og er blevet såret af.. Fuck dem.. Men jeg tænker sådan lidt, hvad har de kommet med af kritik? Jeg kan virkelig ikke se, hvordan nogen som helst form for kritik kan havne her på din lækre blog, som jeg elsker så højt <3

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sikke et fantastisk indlæg Marie! Nu puster jeg lige en positiv kommentar i hovedet på dig. Du er virkelig en inspirerende blogger og du formår virkelig at lave nogle flotte og fyldestgørende indlæg. Jeg har efterhånden fuldt dig et par år nu og jeg tror aldrig jeg bliver træt af at læse din blog! Ærlig talt så er du for cool! Mange virtuelle kram herfra

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • M2

    Hej Marie!

    Tak for det personlige og dejlige indlæg.
    Jeg har fulgt dig i ca et halvt år nu – det startede i de kolde vinter måneder i 2011, hvor jeg faktisk først opdagede blogverdenen sådan rigtig (jeg er liidt langsom, ja)
    Men du røg straks i favorit kategorien, fordi du overrasker på den ‘helt rigtige måde’, men er ikke tvivl om at du er tro mod dig selv med alt hvad du foretager dig og det afspejles jo så selvfølglig også i din blogging.
    Hvis jeg skal sætte finger på, hvad jeg faldt for, så må det faktisk være din skrivestil. Du virker som en reflekterende, sød, super ærlig og sjov pige.. Det’ ka jeg bare godt li’!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej jeg opdagede din blog for nogle dage side igennem Theblackone her på bloggers delight og jeg elsker din blog, jeg er inde på den flere gange om dagen for at se om du har lagt et nyt indlæg ind. :D

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det jeg kan lide ved din blog, som jeg ikke finder ved særligt mange andre blogs, kombineret med din fuldstændige igennem geniale og inspirerende stil selvfølgelig, er din velskrevenhed.
    Jeg kan finde på at gå flere sider tilbage, på din blog, bare for at blive inspireret af din legen med glemte, men dog geniale ord og ordspil. Det inspirer mig nogle gange mere, end 1000 inspirerende billeder på tumblr, weheartit eller ligende sider.

    Hver dag jeg tjekker din blog, har jeg også lyst til at kommentere og fortælle dig hvor inspirerende du egentlig er, men gang på gang bliver jeg stoppet af erindingen om hvilket hæslige billed, der kommer frem når jeg kommentere her på BD..
    Nogen der kan fortælle mig, hvordan jeg bliver fri for at se mig selv, som 13-årig og med page hår??.
    /Zitha

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hvor er det dejligt med sådan et indlæg om bloggen, for os “nyere” læser. Jeg har fulgt med i omkring 3 måneder og du er hurtigt blevet til en af mine favoritter. Jeg nyder fuldt ud at læse med! Jeg fandt din blog via. Oliva som vidst havde lavet et indlæg om din imponerende samling af Chanel lakker og jeg tænkte straks, at det måtte jeg tjekke ud.

    Den største grund til at jeg læser din blog, må være din entusiasme omkring det og din stil. Du tør skille dig ud, hvilket jeg aldrig har turdet og du er derfor en stor inspiration til mig!

    Jeg har selv blogget i et halvt år, men jeg har aldrig kunne finde mig tilrette på de blogs jeg har haft gennem tiden. I starten handlede det kun om at få fastelæsere og det hele blev for overfladisk for mig.
    De sidste 3 måneder bloggede jeg med en veninde og vi var lige ved at blive rykket til BlogHQ – jeg følte dog at det var det bedste for mig at blogge alene, da jeg føler man på den måde, kan skrive mere personligt.
    Og nu er jeg så her, min blog er en uge gammel og jeg ved at det er HER jeg høre hjemme!

    Mange varme hilsner Amanda
    kulsortkaffe.blogspot.com

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sikke et dejligt og befriende indlæg. Det er skønt, når der nogle, der kan sætte ord på den følelse vi andre også render rundt med. Det er mig stadig en gåde, hvorfor folk har et behov for at skrive nedladende og onde kommentarer, men som du selv skriver, kan man jo nærmest tage det som et kompliment; det betyder i hvert fald at man har mange læsere! ;)

    Jeg har læst blogs i maaaange år, men faldt først over din blog sidste år engang. Vi ligger stilmæssigt lidt fra hinanden, men vi har overraskende mange af de samme ting i garderoben (bl.a. Pistols, Track, YSL Arty, Chanel), og du formår at købe mine drømmeitems én efter én.
    Jeg kan godt lide, at du er åben omkring bloggings ”ømme punkter”, og du sætter altid tankerne i gang.
    Desuden er du jo ufattelig yndig og en super smuk pige!

    Credit til dig :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Elsker din personlighed i dine tekster, det er virkelig bare dejligt! Det hele du siger i indlægget er jeg fuldkommen enig med, og jeg er nu også en af de små bloggere med ca. 60 læsere. Men jeg læser din blog, læser den hver dag, og har ca. Fuldt med siden sensommeren. Dog er det først her ved julen jeg virkelig forelskede mig i din blog! :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna

    Jeg har fulgt din blog i omkring 5 år, siden du lægge den der video op på din første blog, hvor du havde tegnet dig som kat ;)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helena

    Jeg har i de sidste mange måneder klikket ind på din blog en sjælden gang i mellem, fordi jeg har set anbefalinger rundt omkring på andre blogs. De seneste par uger har jeg dog fået øjnene endnu mere op for dig, fordi jeg har sat mig ned og læst en masse af dine blogindlæg, nye såvel som gamle, og størstedelen af dem har bare ramt plet på, hvad jeg virkelig kan lide at se og læse.
    Jeg elsker virkelig at klikke ind på din blog dagligt nu, fordi du er så pisse cool og inspirerende. Din stil er fantastisk, og jeg nyder at læse alle dine indlæg. Desuden er du heller ikke bleg for at skrive mere personlige indlæg såsom dette, og det kan jeg virkelig godt lide. Keep up the good work – du gør det fantastisk, Marie!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lea

    modigt indlæg, og dejlig tekst.
    Jeg har altid været vild med dig Marie, og har fulgt dig i MEGET lang tid, jeg husker at min veninde: http://ceciliestenfeldt.blogspot.com/ og jeg (l-stilhedfoerstorm.blogspot.com) lystede selv til at lave en blog, hun viste mig så ANDTHEBLACK, og ikke længe efter rykkede du over på devildekaniner, hvilket var en ren succes, super imponerende, jeg valgte ligesom dig at starte min egen blog nemlig stilhedførstorm! Jeg skiftede navn et par gange, men er nu vendt tilbage til stilhedførstorm, men altid når jeg har blogget har du næsten været en del af det, er altid blevet super inspireret af dig og din lækkerhed, uden tvivl, har du altid været min ynglings, og vil nok blive det for altid, tak for at DU fik mig igang med at blogge, hvilket også fylder en stor del af min hverdag!
    -Husk på du ikke just skal takke os, men at vi faktisk også må takke for at DU hjælper os!

    -Glæder mig til den 2 Juni! Jeg kommer!

    // l-stilhedfoerstorm.blogspot.com

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette

    Hvor er det et fedt indlæg.
    Min veninde viste mig din blog for næsten et år siden og har læst den næsten hver dag lige siden. Tror jeg følger din blog så meget fordi jeg ser op til dig, fordi jeg synes din stil er så lækker, er meget misundelig på at alt du tager på, ser så flot og lækkert ud på dig.. du er meget inspirerende. Blev ved med den positive karma du fortjener kun det bedste :)
    Knus Mette

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Dette indlæg er præcis hvad jeg havde brug for. Har lige selv fået en negativ kommentar, og det er bestemt ikke fedt. Første gang det skete brød jeg fuldkommen sammen, fordi der blev talt virkelig dårligt om mit udseende. Heldigvis er der store mellemrum mellem de negative kommentarer på min blog, så jeg holder skam stadig hovedet højt.

    Jeg begyndte at læse de vilde kaniner i sommeren 2011. Min veninde, som bloggede mere seriøst på det tidspunkt viste mig din blog. og jeg må sige at jeg var meget imponeret. Jeg syntes det stod soleklart at du brugte x antal timer på bloggen. Det var her jeg fik min interesse for at lave noget ligeså godt. Der er sgu stadig lang vej til, men jeg har mig selv med i alt, hvad jeg ligger ud på min blog.
    Jeg kan huske at jeg var utryg med tanken om blogging i starten, fordi det var jo ikke specielt fedt at sige til ens veninder at man bloggede, og at man kun havde ti læsere. Derfor tror jeg lidt jeg tvivlede en del på mig selv i starten, men det var som om at du gav mig lidt håb. For du er ikke som de andre bloggere. Du er meget mere personlig i dine tekster og det kan jeg lide! Det gør lidt at det hele ikke bliver så “modeblogger” agtigt, selvom jeg også æder det råt, men det er dejligt at det er en smule mere tilgængeligt.
    Derfor kan jeg godt lide at du bringer det op, hvor du siger at anywho og trines wardrobe herskede i blogland. Det er præcis sådan jeg har det nu. Der er nogle fantastiske bloggere, som man slet ikke kan sammenligne sig selv med, og det gør nogle gange at jeg kan miste modet, fordi jeg tænker at de jo langt hellere vil se på dem, der med sikkerhed kan inspirere osv. Jeg er jo bare lille mig.

    Men alt i alt Marie, så elsker jeg også din nærhed med dine læsere. Det er sgu fantastisk. Jeg føler jeg kender dig bedre end jeg kender en blogger, vis indlæg jeg har læst i længere tid.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ida

    Her for lidt tid siden, besluttede jeg at kigge hele din blog igennem .. så det gjorde jeg, og blev færdig med at læse alle indlæggene her idag. Jeg troede jeg havde læst med i lang tid, men de første indlæg jeg begyndte at læse, da jeg faldt over bloggen, var i januar/februar. Lidt vildt, egentlig.
    Jeg er vild med din blog og man bliver virkelig draget af dit lille univers, så fantastisk!
    Det var sjovt at læse fra starten, da du begyndte at blogge på vilde kaniner, da var du korthåret, og det er sjovt at se, som din stil har ændret sig.

    Men kort sagt, Marie, du er skøn, og er en meget ærlig blogger. Respekt til dig, du kan sgu noget ingen andre kan.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sofie

    Har så meget respekt for dig og det du laver Marie, og netop derfor to jeg mig tid til at læse indlægget! :-)
    Har godt nok kun fulgt din blog i nogle måneder, men har været fast læser siden jeg stødte på den. Jeg synes at du er SÅ inspirerende. Du har en vildt fed stil, og selvom de fleste af dine billeder “bare” er i sort/hvid, synes jeg at de er rigtig flotte. :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg har fulgt dig siden du bloggede alene på and the black, altså virkelig lang tid! Du fangede mig med din fantastiske stil og uvurderlige flotte personlighed. Og at du har formået at skabe sådan et mesterværk af en blog er fantastisk!

    Knus Louise

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg ved egentlig ikke hvad det er, men du er bare en skide inspirerende person, men en fantastisk blog. Så man kan vel egentlig ikke andet end at elske din blog. Den er rigtig skøn!

    – Raluca
    frommyheart.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg kan ikke huske, hvor lang tid jeg har fulgt med, men lang tid i hvert fald. Og det bliver jeg ved med :)
    Jeg er helt vild med hele din bloggerstil, variationen i indlæggene, din skrivestil, de pæne billeder, relevante indlæg osv.. Vi har ikke samme stil, men jeg elsker alligevel at kigge på dine outfits og andre billeder, og bliver inspireret. Jeg føler, at der er indhold i dine indlæg og ikke bare ‘nu skal jeg blogge x-antal gange om dagen-fyldstof’. Tak for en god blog! <3

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • HAHA! Elsker dit undrende ansigt!
    Jeg har faktisk ikke fulgt din blog ret længe, det var først da Sille fra sillewho roste dig til skyerne, at jeg måtte tage et kig forbi. Jeg havde allerede hørt om bloggen, men fulgte dig ikke. I det sekund jeg kom ind på din blog fulgte jeg dig via bloglovin’, hvilket er en fornøjelse.
    Jeg følger dine blog, fordi du har en god og inspirerende stil. Du tager nogle gode billeder, og det du skriver læser jeg rent faktisk altid (du kender vel godt det der med kun at kigge billederne, hvilket slet ikke er tilfældet på din blog).
    Mine yndlings indlæg er outfitposts og de bedste outfitpost er dem med dig og Lærke. I er virkelig nogle skønheder, som er fantastiske at kigge på. Du er også ekstremt inspirerende!!! Du har virkelig sans for sammensætning af tøj.

    – Kender virkelig godt det der med at få en negativ kommentar, det er virkelig ikke rart!!!
    Fedt indlæg, det er dejligt at høre om din rejse gennem blogland!

    – Frida F.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne

    Rigtig godt indlæg – det har givet et godt indblik i, hvordan du ser det her som et stykke arbejde. Jeg kan faktisk ikke huske, hvornår jeg fandt bloggen. Jeg tror det var for omkring 1 år siden – og jeg har læst med hver dag, lige siden! Det, der gør, at jeg hænger fast, er dit utroligt velformulerede sprog – på en mystisk måde, inspirerer det mig helt vildt, samtidig med, at jeg selv får udvidet mit eget ordforråd. Derudover er du en stor modsætning til mig tøjstilsmæssigt. Jeg er meget piget i min tøjstil, og har derved fundet dig som en stor kontrast til mig selv, da dit tøj altid (undtagen når du bærer noget hvidt ;)) er sort. Til gengæld har jeg en kæmpe passion for tasker – og du har da bare de fedeste tasker nogensinde! Så jeg føler lidt jeg får stillet shopping-trangen, når du smækker billeder op af de fine tasker – så har jeg jo dem at kigge på ;)

    Men fortsæt det gode arbejde her på bloggen – det er super inspirerende!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christine

    Helt fantastisk indlæg!

    Random kommentar, men hver gang der står devildekaniner, læser jeg det altid som DEVILdekaninder, altså devil… Meget mærkeligt..

    Men jeg elsker virkelig ind blog, Marie. Jeg er næsten lige kommet til eller for omkring et par måneder siden. Jeg fandt dig igennem min ven Simon :-) Jeg elsker alle dine indlæg. Jeg kan godt lide at der er så meget forskelligt :-) Jeg savner nogle gange flere billeder, men det er så også kun det :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma Lindskov

    Rigtig fint oplæg!
    Jeg opdagede din blog for første gang over facebook, da en af mine veninder havde liked en af dine statusser og navnet tiltalte mig meget. Jeg fandt dig på bloglovin og har lige siden tjekkede dine oplæg flere gange dagligt :)

    Jeg elsker din stil, da den har sådan nogle rene linjer og alligevel har den så meget at byde på. Og desuden er du bare vild smuk at kigge på! :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette

    Jeg faldt over din blog helt tilfældigt, og har fulgt dig siden du startede AND THE BLACK, den var så dejlig anderledes, jeg tror det var det der fangede mig, det var også igennem dig jeg fik øjnene op for hele bloggerverden :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg fandt tilfældigt din blog, da jeg engang sidste år kiggede på nogle Bloggers Delight blogs, og jeg blev fanget med det samme. Din unikke stil, skrivemåde, billeder – det hele fascinerede mig, og jeg læste din blog til dens ende. Du gør alting så gennemført, og forstår at fange mig ligemeget hvad. Du var hovedinspirationen til at lave min egen blog om, til at droppe de påtvungne farver i min stil, jeg havde proppet ind fordi folk kaldte mig “emo” og sådan noget. Din evne til at sammensætte et aldrigt kedeligt outfit i én enkel farve er så skide inspirerende. På det tidspunkt jeg opdagede din blog, var jeg heller ikke så crazy about fashion som jeg er nu.. Og jeg tror delvist det er din og alle de andre blogs jeg følger’s skyld, hvilket jeg er evigt taknemmelig for.

    Når “Vilde Kaniner” er i mit Bloglovin’-feed er det altid den første blog jeg tjekker, fordi jeg er sikker på at blive inspireret hver evig eneste gang.
    Du gør det pisse godt, Marie. Bloggen er så gennemført, det er helt fantastisk.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Virkelig dejligt indlæg. Man kan tydeligt mærke, at bloggen er dig, og det er nok også derfor, det går den så godt. Jeg tror, mange bloggere begår den fejl at blogge om, hvad de tror, læserne vil have, frem for hvad der er deres person og stil.

    Og så kan man virkelig fornemme din passion, hvilket måske nok er det allervigtigste. Jeg startede med at blogge, fordi min omgangskreds var træt af, at jeg altid spammede dem med sko og så’n, og selvom jeg måske ikke har det største publikum, så er det til gengæld det helt rigtige publikum – folk, der kan blive ligeså barnligt entusiastiske over et lækkert design eller et kup på et lagersalg. Yes please. :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg er inde på din blog flere gang dagligt, og har nu gjort det måske 5 måneder. Jeg synes du er skide inspirende! En utrolig herlig sans for mode og sammensætning af tøj, men også en gode og inspirende måde at skrive på. Samtidig er jeg helt på omkring dit sort/hvid univers. Du er det sted med din blog hvor jeg engang selv ønsker at være. Forsæt det gode arbejde. Inspirende og atter inspirende! Hjerter herfra! :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Huha hvornår kom jeg til? Det kan jeg ikke sådan lige huske, men det er ved at være et par år siden vil jeg mene. Jeg tror jeg faldt over din blog et halvt år inden jeg sådan rigtig begyndte at følge dig.
    Jeg tror det var din meget personlige måde at blogge på der fangede mig. Og jeg har virkelig haft en lang periode, hvor jeg tjekkede din blog ti gang dagligt for at se om du havde lavet nye indlæg. (Jeg var sgu lidt besat, haha) Men jeg synes desværre meget af din personlighed er forsvundet på det seneste. Jeg elsker dine garderobe tjek af andre blogs og hvad du ellers kører af lignende projekter. Jeg synes dog, at det har taget en lille smule “overhånd” og meget af din personlighed er forsvundet fra bloggen til fordel for anbefalinger af andre. Jeg savner lidt den gamle Marie, som viste sin stil med masse ad personlighed :) Håber du vil tage dette op til overvejelse, for jeg synes måske det er blevet lidt kedeligt, selvom jeg helst ikke vil sige det, må jeg desværre erkende, at det er der, din blog bærer hen af. Måske du skal skære lidt ned på andre blogs og vise os den Marie vi kender, for hun så skøn!
    Tak for en dejlig blog, måske besættelse vender tilbage :D

    Rikke, http://www.rikkewestesen.blogspot.com/

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • I modsætning til en del – åbenbart – er jeg vild med “På besøg hos”, det er rigtig dejligt at se, hvordan de indretter sig, fordi jeg selv er i gang med at flytte hjemmefra. Så indretnings tips/ideer vil blive taget imod med KYSHÅND.

    Ydermere, er jeg vild med din stil. Den er enkel og virkelig fed, du formår at fange min interesse således, at jeg daglig tjekker din blog ud – den er tilmed sneget sig ind som en af mine favorit hjemmesider!

    Keep up the good work og kom med flere indretnings forslag – gerne fra din egen lejlghed.

    God søndag!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sikke et skønt indlæg. Din blog er nok en af de eneste, hvor jeg bruger tid på så lange indlæg som dette.
    Jeg opdagede faktisk din blog på en sjov måde. Det er ikke ret lang tid siden, men det føles allerede som om jeg har fulgt din blog i hundrede år. Jeg var inde på Bloggers Delight. Grunden til at jeg lige præcis så dig i mængden er navnet på din blog. vilde kaniner, og så endda uden store bogstaver. Det er på en eller anden måde meget i øjnefaldne. I starten fulgte jeg mest din blog for sjov, men der gik ikke mange dage før jeg fik øjnene på for dit store arbejde. Jeg er vild med din tøjstil, din måde at blogge på, dine tekster (som jeg finder meget personlige) og dine flotte billeder. Jeg har allerede fået et andet syn på mode, tøj og smykker. Faktisk er jeg begyndt at kigge efter tøj og smykker i lidt samme stil som det jeg ser her.
    Du er til stor inspiration (hvilket jeg helt sikkert har nævnt en milliard gange før) og jeg håber at mine kommentarer kan opveje de åndsvage kommentarer du får.

    Fortsæt for pokker uanset hvad andre tænke!

    Anne – http://guldfiskene.blogspot.com/

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sikke et fint indlæg Marie.
    Lige nettop det med at du gør dig så helvedes umage og gør så meget ud af din blog, dét kan jeg lide. Og så gør din gennemførte stil, bestemt heller ikke noget skidt ved din skønherlige blog.

    Jeg kender alt for godt til de der nedværdigende lorte kommentarer, der kommer, når man blogger på højere plan. De rammer hårdt ja. Men vi bloggere må for alt i verdenden ikke lade os rive ned, og lade dem ‘vinde’, men bare smile pænt og tænke, at det er da sjovt de så overhovedet gider bruge deres tid på ens blog ;)

    Du gør det hammer’ godt, her på bloggen.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kamma

    Det kan godt være det var et tungt indlæg men det var virkelig også skønt! :-) Jeg har personligt ikke fulgt bloggen særlig længe da jeg først lige skulle opdage den, hvilket jeg faktisk gjorde gennem din lillesøsters blog :-) Jeg elsker din blog og den er helt sikkert allerede en af mine ynglings :-) Alle de forskellige slags indlæg er sjove og dem hvor andre viser deres klædeskab, har gjort at jeg følger flere blogs, hvilket kun er skønt! :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sikke et fint indlæg! Jeg synes virkelig det er flot, at du åbner sådan op personligt, når du ved, at der er virkelig mange der kigger med og kommer til at have en holdning til det du har skrevet. Det giver mig kæmpe respekt for dig, at du åbner sådan op.

    Faktisk har jeg kun fulgt dig i 1-2 uger. Jeg har længe tænkt over om jeg skulle, fordi jeg er meget kritisk med hvilke blogs jeg følger – jeg gider ikke have en masse ulæste indlæg stående inde på bloglovin, fordi det ikke interesserer mig at læse dem. Men jeg tog et grundigt kig på din blog og kom frem til, at jeg virkelig godt kunne lide den måde du bloggede på og du har bestemt ikke skuffet!
    Du er hurtigt gået hen og blevet en af mine yndlings bloggere og du inspirerer mig utroligt meget! Jeg kan også godt lide, at du har det der med ‘vis mig dit klædeskab’ eller hvad det lige helt præcist er du kalder det. Det gør, at man på en og samme blog kan se masser forskellige fortolkninger af moden lige nu, og det synes jeg er virkelig fedt.

    Så stor ros til dig og kæmpe respekt herfra!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg har fulgt dig i et års tid, siden du var på blogspot (så det må ha været 2011 du mener du flyttede over?). Det var helt klart dit smukke ydre og dine fine billeder, om det så bare var photobooth, der fangede mig. Jeg blev egentlig ikke fast læser fordi vi rent stilmæssigt ligger lidt væk fra hinanden og så var der også en overgang hvor jeg synes det hele blev lidt for materialistisk med alle dine nye køb hele tiden, men besluttede mig for at lægge de politiske holdninger til side og bare “nyde showet” – det er jo hvad blogging går ud på. Jeg kan rigtig godt lide at du er fortsat med den personlige stil selvom du har så mange followers. Det er der ikke mange store bloggere som har turde, det er virkelig modigt af dig!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rigtig fint indlæg! Jeg begyndte at følge dig for nok et halvårs tid siden, det var dit photoshoot der hed reflect yourself der fangede mig, synes det var så smukt og enorm gode billeder. Tror det var min veninde der viste mig din blog. Jeg kan godt lide din blog fordi den har personlighed, du giver inspiration, og ja du gør det jo skide godt!

    Knus

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Adjoa

    Du er så dygtig, har en pisse fed stil og er meget inspirerende.
    Jeg har fulgt din blog i 1 år… Og klikker mig end flere gange dagligt! Elsker din blog!!!!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Den måde du engagerer dig i din blogging på, er helt fantastisk. Du formår at være et stilikon for mange unge piger, der lader sig inspirere af din stil.

    Man kan se at du elsker at blogge og din personlighed er helt i top. Du er god til at spotte mindre blogs, og få dem frem i lyset. Det er virkelig stort at du kan gøre det.

    Du gør’ det virkelig godt Marie, og det er spændende at høre din historie, om hvordan din blog blev til.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • M

    Først og fremmest tak for et dejligt indlæg. Det er fantastisk, at du giver SÅ meget af dig selv! Og det er også en af grundende til, at jeg følger dig.

    Det jeg synes er så fedt ved din blog, det er at den er enkel! Både selve internetsiden, men også din stil og din tilgang til bloggerverdenen, og så er der alligevel så mange detaljer. Og en af dem er dette indlæg.

    Nogle gange når jeg følger nogle blogge, så synes jeg, at bloggerens stil er enormt fed og lækker, bloggen har gode billeder og et pænt layout. Alligevel fanger den mig ikke, men når du laver et indlæg giver du så meget af dig selv, og det gør at jeg ikke kan lade vær’ med at tjekke din blog.

    Det er ligesom, at jeg kender dig – også alligevel ikke. Det at man kan lide personen bag bloggen – det gør forskellen. Og derfor er din blog nummer et af alle blogge. VIRKELIG! Man får lov at nyde dit glade humør, dine sjove tanker, dine dejlige køb også kommer man (heldigvis) ikke alt for tæt på. Og den hårdefine balance har du fundet. Vi får ligesom lov at komme ‘indenfor’, men du giver heller ikke for meget.

    Din stil, din blog, din personlighed!! Det er sgu så skide imponerende!! Det virker som om, at du lægger meget tid i din blog, og det er jeg så forelsket i, at man kan.

    Nu vil jeg lave en blog, så meget inspiration giver du mig.

    Også er dine små designerdrømme og SALG AF DET bare et KÆÆMPE bonus. Tak Marie. Jeg glæder mig hverdag, når jeg kommer hjem fra skole til at tjekke din blog!!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ærligt og modigt skrevet, det kunne jeg godt lide.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anita

    Jeg føler lidt jeg skylder en form for undskyldning. Jeg var en af dem der nok brokkede mig over dine X viser sit klædeskab/Besøg hos..-indlæg. Det var såmen ikke fordi jeg ikke syntes om indlæggene eller ikke fandt det inspirerende, jeg syntes bare de var i overflod. Det syntes jeg var en lidt en skam. For dine egne personlige indlæg finder jeg utrolig meget inspiration i – helt vildt endda – selvom vores stil overhovedet ikke ligner hindanden. Og det er derfor jeg i sin tid blev fanget af din blog. Det sort/hvide, perfektionistiske univers, det sugede mig ind og jeg var hooked. Men jeg er her stadig, trods mit måske sure opstød omkring de omtalte indlæg, det var ikke min intention at virke som en sur skid. Jeg er her endnu, denne sort/hvide verden kan jeg ikke slippe. Finder utrolig meget inspiration i din blog – trods vores vidt forskellige stil.

    Og så må jeg tage hatten af. Har læst dit indlæg om hvordan du klarer dig økonomisk. For jeg har undret mig over hvordan du kunne få råd til dine dyre køb. Men props til dig for dine prioriteringer. Det var virkelig et indlæg der satte tanker igang. Jeg er selv nyuddannet pædagog og har lige sikret mig et job som fast vikar i et fritidshjem – og det er ikke store lønninger. Men arbejdet er fantastisk og mega givende. Det indlæg fik mig til at tænke over mine egne prioriteringer, måske de skal op til revidering så jeg snarest mulig kan investere i et spejlrefleks…

    Så TAK! Og jeg beklager for det måske lidt sure opstød dengang..

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg er først begyndt at følge med for et par måneder siden. Vores stil ligger måske lidt langt fra hinanden, men jeg er den type der ikke låser sig fast i én bestemt stil – hverken når det kommer til min personlige stil, eller andre menneskers stilarter. Jeg elsker at blive inspireret af forskellige ting og forskellige mennesker, og det er bl.a. grunden til jeg læser med her. :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stinne

    Kan ikke huske hvor længe jeg har fulgt din blog, begyndte at læse blogs for lidt over et år siden, så engang imellem der og nu ;-)
    Men, hvorfor jeg valgte at blive ved med at følge din blog, det kan jeg vidst godt give et mere præcist billede på :)
    for det første kan jeg rigtig godt lide de fleste aspekter af din stil, hvilket gør jeg kan finde inspiration hos dig – hvilket for mig er super vigtigt ved en blog.
    så er du nede på jorden, og gør dig ikke bedre end alle andre – igen en ting jeg synes for mig er vigtigt ved en blog. Ja, du har mange dyre items i forhold til mig, men du er stadig bare en pige på ca min alder, der ligesom jeg er igang med 2. sabbatår, hvor der arbejdes i daginstitution, og snart skal på pæd.seminariet (okay, havde ikke lige tænkt over det var så præcist det samme vi havde gang i :-) )
    Men, hvertfald, ja, du prioritere dine finanser anderledes, men du er ikke ‘star struk’ af at være en “stor” blogger, ligesom en del andre bloggere desværre er blevet efter min mening :)
    Og, så må en af de ting jeg vil give dig størst credit for, nok være dine indlæg med ‘besøg hos’ og hvad de ellers hedder. Jeg er ligeglad med du ikke selv besøger folk og tager billeder af deres ting, du vælger at give folk muligheden for at blive set, og komme fremad i blogverdenen, ved hjælp af din blog, og det synes jeg er virkelig flot gjort af dig :-) ved ikke om det er din hensigt med det, at ville hjælpe folk på vej, men sådan har jeg hvertfald valgt at opfatte det :)
    Kunne sikkert kommentere en masse andet – men de tre vigtigste ting for mig er nu nævnt. Inspirerende stil, nede på jorden, og dit valg om at give andre en hjælpende hånd :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie Nørgaard

    Jeg har snart fulgt din blog i et år, og jeg ved egentlig ikke helt, hvad det er, men jeg elsker den virkelig! Måske er det dét, at du gør dig så umage. Din virkelig fede stil, dine smukke køb og også meget det, at din personlighed virkelig skinner igennem.
    Jeg ELSKER i hvert fald din blog! Hver gang der er et indlæg fra dig, jubler jeg.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • for mig har du været sådan en man klikkede ind på engang imellem det sidste halve år. Men nu er det pludselig den sidste måneds tid blevet dagligt jeg kigger ind og glæder mig til du blogger nyt :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg synes din blog er helt fantastisk, og jeg er selv rigtig inspirerede af den. Bliv ved med det du gør, det er FANTASTISK!
    Jeg nyder at læse din blog! :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • tror kun at jeg har fulgt din blog i lidt over et halvt år, da min bedste veninde fortalte mig om den, og lige siden har jeg elsket stort set alle dine indlæg. de er så personlige, og fine – og hvilken fantastisk stil.
    desuden kan jeg godt lide at ha’ haft vidst hvem du var (altså udefra, ikke helt personligt) fra gymnasiet inden jeg vidste at du bloggede – det gør det altid lidt sjovere :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Advarsel: Dette er en latterligt lang kommentar!

    Jeg mener, at jeg fandt din blog i decembers. Jeg sad en aften og stenede igennem en masse forskellige blogs, og pludseligt var jeg havnet her. Jeg blev helt mundlam, da jeg fandt dig, for du var bare bloggeren og alle bloggere i mine øjne. Aldrig havde jeg set så skønt og behageligt et væsen med en stil, der på så mange punkter faldt i hak med min egen. Jeg lyver ikke, når jeg siger, at jeg efter ganske få øjeblikke bladrede tilbage til dit allerførste indlæg her på Vilde Kaniner, hvorefter jeg ellers bare pløjede igennem hvert eneste indlæg, du har skrevet. Jeg kunne simpelthen ikke stoppe, da jeg først var kommet i gang. (Jeg lyder maks. stalker-agtig og klam lige nu, gør jeg ikke?)

    Det, jeg holder allermest af ved Vilde Kaniner (og dig), er netop din grundighed og perfektionisme. Der er aldrig noget, der vender forkert her. Det er en sand nydelse hver evig eneste gang, hvad enten du viser et outfit eller skriver om en skide creme i et sponsoreret indlæg. Det er bare altid SPOT ON, og det elsker jeg. Det inspirerer mig rent æstetisk – og så er det desuden noget, jeg kan relatere til personligt, fordi det er noget, jeg selv stiler efter at gøre på Mode Revisited, selvom jeg ikke helt er der endnu.

    Kort sagt: Du gør det bare så skide godt, hvad det end er, du kaster dig over. Du er ikke bange for at prøve nye ting af, og man kan som læser altid se, at her er en, der virkeligt har gjort sig umage med det, hun laver.

    PS: Jeg har desuden stor respekt for, at du er så god til at hjælpe nye bloggere på vej. Der er en stor håndfuld tøser (inkl. moi), der kan takke dig for, at de har fået et sted at stå her i blogland.

    Endnu kortere sagt: HURRA FOR DIG OG DIN BLOG, MARIE!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • camilla

    Følger din blog fordi den er så personlig og inspirerende. Og fordi du har kant. Du er din helt egen og jeg elsker at du ikke er bange for at sige din mening. Og så er jeg vil med at du er ligeglad med janteloven – for det er jeg selv i den grad, og selvom folk ofte bliver forargede og mugne hvis man er glad for hvad man ejer og er – så er du, ligesom mig, ligeglad :) i al fald virker det sådan!

    Nu til noget helt andet – din balenciaga make up pung (den beige) – ved du hvad modellen hedder? er du evt. interesseret i at sælge den :)?

    knus en fast læser!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Grundet til hvofor jeg bl.a. er vild med din blog og følger dig er primært fordi at du formår at være dig selv, mikse forskellige stilarter og gøre alt til dit eget, hvilket danner en helt fantastisk helhed. Du virker ikke til at være en af overfladiske blogger tværtimod virker du meget nede på jorden, og som en glad samt smuk kvinde. Jeg synes bare generelt at du gøre det skide godt Marie! :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Amalie

    Kom til din blog fordi en af de blogge jeg opdaterer dagligt sagde du var den bedste, og det vil jeg så sandelig også sige du er :D
    Der er ca. 2 måneder siden jeg opdagede den.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg har fulgt dig siden du bloggede alene på and the black.. hurtigt efter kom din søster dog til, så en rum tid.

    Det der fangede mig var din ærlighed og så er sort tøj jo det bedste!
    Da din søster så kom til bloggen blev jeg rigtig glad, ikke fordi jeg bedre kunne lide hende, men fordi jeres søskende/bedsteveninde-skab(nyopfundet ord), er præcis (ud fra billeder og tekst at se), som min søster og jeg har det. Før jer, havde jeg aldrig hørt om søskende som rent faktisk var bedste veninder, som min søster og jeg er, og det var en af de ting jeg syntes var fantastisk…

    Desuden kan jeg rigtig godt lide at din blog ikke er enforming, ja du laver mange på besøg hos osv. men det er jo altid en ny person, som giver ny inspiration til os læsere, så forstår ikke folks klagen over dette. Og det at dine outfits posts ikke altid er det samme sted, har faktisk utroligt meget at sige :)

    Klart min yndlings blog!!!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg har ikke fulgt med så længe, men din sans for at sætte tøj sammen til de skønneste outfitts, inspirerer mig virkelig <3

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Var det ikke i sommeren 2011 du blev en del af Bloggers Delight?

    Jeg har fulgt dig siden du bloggede alene på andtheblack :) det jeg kan lide ved din blog er det super professionelle udtryk, der hele tiden vokser, kombineret med at du godt tør vise lidt kant og være lidt “ved siden af” (det hedder det overhovedet ikke, men ikke altid køre efter samme skabelon som mange de andre store danske bloggere bruger) … men efter min mening måtte der gerne være endnu mere kant!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rigtig dejligt med et rigtig personligt indlæg fra dig omkring at blogge!
    Jeg har selv blogget i omkring et år, men med en lang pause indover, så er ikke så forfærdelig langt (endnu), og jeg har ca. fulgt din blog i 6-7 mdr. og jeg elskede den fra første gang jeg faldt over den! Vist nok via. tumblr, mener jeg. Både dig og din søster er super smukke, og fyldt med inspiration der bliver delt ud af i store mængder til glæde og gavn for os andre, og hvor er det fantastisk!

    Jeg kommentere ikke så meget på din blog, men jeg følger med hver dag! Så aldrig stop! :-)

    Store knus
    katarinanatalie.blogspot.com

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tror at jeg kom hertil for et halvt års tid siden.. agtig. Og jeg elsker aaaaalt ved din blog jo! Din stil og dine måde at skrive på og det hele altså!

    Synes at det er inspirerende at du, lige som mange af os andre, startede op uden respons og nu er en af de største bloggere i landet :-) Det giver sgu motivation!

    Tak for en fab blog – glæder mig til mere

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rigtig fint indlæg – jeg har nu fulgt din blog i lidt under et år og du har aldrig skuffet med et eneste indlæg. Din blog er så gennemført og bare super fed!

    – du gør det fantastisk!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg tror, at jeg har fulgt med i lidt over et halvt år.. Eller med andre ord, siden den dag jeg opdagede din blog. For jeg har tjekket den fast næsten dagligt, siden første klik herinde. Og det er netop fordi man kan mærke, at du gør dig så umage. Du skriver godt og der er tænkt over tingene. Og så synes jeg, at du er skide smuk og det er rart at se på.. haha.. Altså.. Jamen jo, for på samme måde som jeg kan inspireres af tumblr-piger (der bare altid er overnaturligt smukke), kan jeg inspireres af dig og dine fine billeder. Derfor.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg er vild med indlægget og så glad for, at du kunne bruge min idé :)

    Jeg har fulgt dig siden midten af andtheblack vil jeg skyde på, hvor jeg faldt for de anderledes indlæg, de fine billeder, små, søde tekster og ikke mindst din fede og personlige stil! Siden da har jeg fulgt dig, og har været med uafbrudt. Jeg er stadig helt vild med din blog, og du skiller dig faktisk ud i blogverden (selvom det er meget svært).

    Selv startede jeg for omkring to år siden efter at have set Maja Ravns blog, som inspirerede mig til at starte min egen. Efter diverse kiksede blognavne (faktisk 5 tror jeg) er jeg nu havnet her, og min blog er vokset mere, end jeg ville have troet for to år siden! Jeg blogger for min egen skyld og for mine læseres, fordi jeg håber på at inspirere og få feedback – det er den bedste del af det. Uden de skønne læsere og kommentarer ville det slet ikke være det samme :)

    Og til sidst vil jeg bare sige tak for din blog, Marie! Den fylder min hverdag med inspiration og jeg læser altid med og elsker at se, hvad du har på hjerte!

    Knus, Amalie.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg kom til da emmasilke.dk første gang anbefalede dig. Før var jeg ikke særlig meget inde i blogland, og hendes blog var en af de eneste jeg læste, men så læste jeg din – og det fangede mig med det samme. Hele dit koncept omkring blogging. Din positivitet, din personlighed, som skinner igennem hvert billede og hvert indlæg, er så inspirerende, at det halve kunne være nok. Desuden var det første gang, at jeg havde oplevet en, der kun gik i sort (hvor har jeg været henne de første 15 år af mit liv) og ikke så kedelig ud, men hver dag havde noget nyt, lækkert og eksklusivt at byde på. Det er for mig, ualmindeligt fantastisk hvordan du blander kendte high street butikker, med genbrugsfund og dyrere og mere eksklusive køb. Det er fantastisk. Jeg kan slet ikke rose dig nok, Marie. Du gør bare et eller andet. Du provokere, du elsker at blogge(og det skinner altid igennem), du spreder positivitet – du gør simpelthen et eller andet vildt for blogland. Nu har jeg læst din blog helt igennem (og det er godt og vel 220 sider, tror jeg) omkring 6 gange, og jeg finder hele tiden nye detaljer og ting jeg elsker. Credits til dig, Marie. Du gør et fucking fantastisk stykke arbejde.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

    Det eren fornøjelse at følge din blog. Din sans for mode er meget inspirerede.
    – en nyligt tilkommen læser.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste i

BEING A BLOGGER