PÅ BESØG HOS NATHALIE ØSTERGAARD

BALENCIAGA VELO

PhotobucketPhotobucketPhotobucket

Nogle af jer nåede måske lige at se, at jeg solgte min ellers højt elskede Balenciaga City for at skrabe den sidste portion penge sammen til købet af en anden taske? Claudia var hurtigst på tasterne, og er den nye, heldige ejer af den fantastiske taske. Jeg savner den allerede lidt, men noget må ud, for at bringe andet ind…

Og her er den så. Min nye darling. Hjerterne er uendelige. Dustbaggen indeholdt selvfølgelig denne gudeskønne Balenciaga Velo taske. Jeg har haft en heftig romance kørende med denne siden jeg spottede Idas blog, og besluttede fornyligt, at nu skulle det altså være. Jeg fandt den på Trendsales i næsten ny stand til under originalpris og slog derfor til med det samme. Taskens størrelse er rigtig god, og så er jeg helt vild med, at den kan bæres på skrå over brystet. Jeg er sikker på, at denne romance hurtigt vil udvikle sig til et forhold. Tasken er vidst indbegrebet af materiel kærlighed.

8 comments

 • Babyyyyyyyyyyy! Hvor ville jeg dog elske denne uendeligt højt! (Gør jeg faktisk allerede) Jeg er så misundelig.

  nckopp.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nøøøj altså, spørg da lige om jeg er misundelig (overhovedet ikke..)!
  Tillykke med den! Den er noget nær den perfekte taske i min optik.. Ligesom de fleste andre Balenciaga tasker, haha.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hun er pæn! Tillykke med hende! (Jeg prøver at få indført, at tasker er hunkøn, ligesom skibe og så’n.)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Skøn ! Og den ser ud til at være dejlig rumlig??
  Er stor fortaler for tasker der kan være alverdens lort ! :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • vildekaniner

   Alt mit lort kan kastes i den (og rent faktisk være der, ha ha)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Normalt er jeg ikke så meget til tasker, men når nu det skal være, så er denne fanme flot!! Læderet ser lækkert ud, og alle de lange snore skaber – for mig – et lidt boheme-agtigt look??? Hehe. Kan absolut godt forstå, at I er ved at udvikle et forhold :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er faktisk ret vild med den også!
  Har ellers ikke været den store craver pa Balenciaga tasker – men denne her er da en skønhed!

  http://www.lunaworm.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PÅ BESØG HOS NATHALIE ØSTERGAARD