ONE VERY SEXY DIET COKE PLEASE

ALL OF THE FRUITS

IMG_4094

Torsdag aften var min mor og søster på besøg til lune hveder med smør samt frugt. Meget intetsigende tekst og billede, men jeg er virkelig frugtfan (specielt den dyre slags, hvilket er en ond last. Æbler er bare for kedeligt i længden). Lille update herfra. Jeg er ikke den bedste og nærværende blogger i øjeblikket, det beklager jeg virkelig – jeg har bare cirka alt og intet på hjernen, og har lavet uendeligt meget de sidste par dage. I næste uge modtager jeg en milliard pakker og får afklaret en masse ting, der gør tilværelsen lidt nemmere. Jeg er desuden begyndt at nørde ret meget med indstillinger på mit kamera, hvilket åbner min kameraverden en hel del. Utroligt, ikke?

3 comments

  • Anonym

    Kender godt til det med dyre frugter Marie. Jeg er til gengæld allergisk, og kan sjovt nok kun tåle alt det dyre :/ Men frugt er jo for nice!

    anonymtogo.blogspot.com

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hurra for frugt! Om sommeren lever jeg nærmest bogstaveligt af jordbær, nektariner og friske ærter… Og ind imellem en skål med vandmelon og feta. Fuck, det er godt!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ONE VERY SEXY DIET COKE PLEASE