MY SPECIAL LITTLE ONE

STELLA NOVA JACKET

IMG_3851IMG_3859

Stella Nova frakke, Acne jeans, secondhand støvler, Balenciaga City taske.

Har I lige set min overdrevet nye og pissefucking fantastiske blonderetrojakke fra Stella Nova? Jeg er helt ekstatisk over den. Den er tilpas gammeldags og nutidig, og så synes jeg virkelig, at den sidder smukt og giver en ret lækker feeling til et outfit. Jakken kan fåes lige herFashionFifteen – en lækker hjemmeside med smukke og feminine klæder, som jeg opdagede fornyligt. Oprindeligt har jakken store similibeklædte knapper, men da disse ikke passede ind i min stil, valgte jeg at klippe dem af. Frakken har lukning under selve disse knapper, og da de blot var til pynt, kunne de sagtens undværes. Weee, jeg er fantastisk glad. Fordi den er så romantisk, hvilket måske normalt ikke er mig, har jeg planer om at bryde den op med kontraster til det rå eller det sporty. Jeg skal nok vise jer flere billeder af den på et senere tidspunkt.

De sidste par dage har jeg købt en masse lækre, nye ting, blandt andet et par Balenciaga herresko, en hulens masse ting fra H&M og et par fantastiske Adidas Special. Billeder bliver uploadet løbende her på bloggen.

14 comments

 • […] Steal her look! Read more here… Vilde Kaniner… […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hold nu kæft hvor er den bare flot. Tror det er første gang jeg virkelig seriøst overvejer at købe noget jeg har set igennem en blog, men den her er jo så fantastisk. Tak fordi du viste den:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Hvor er du smuk på det billede Marie. Dit nye hår er virkelig flot til dig. Godt valg!
  Anonymtogo.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er vild med, at du bruger din taske på ovenstående måde. Det ser lækkert ud!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wauw den er flot <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er vild med at tasken kan hænge på skrå, det ser fedt ud:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Først og fremmest: Du er smuk som altid! Er ret vild med at din city er crossover! det har altid været derfor, jeg egentlig har tøvet med at købe den, men måske kan det være, at det også kan fungere for mig.. nu hvor jeg kun er 165 :-) hmm…

  Jeg ville faktisk høre om du kunne fortælle mig hvilken sælger du købte denne http://vildekaniner.dk/2012/03/rock-on/ læderjakke af. Den er alt hvad jeg leder efter. Suk. Døde næsten, da jeg fandt ud af, at du havde solgt den. Hæhæ

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • vildekaniner

   Kære Ditte, husker ikke køber, og har ikke tid til at tjekke op på det forløbig, men umiddelbart var der ikke noget ud over jakken, jeg fandt hos køberen, det var kun rygmærker!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er den bare super, enormt smuk, elsker jakken!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frida

  Smuk jakke! Det må jeg sige!!
  Hvordan kan du have din balenciaga skråt over? Er det en model med længere rem oder was?

  Xxx

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • vildekaniner

   Nej, jeg er bare megalav og lille, så det fugerer for mig!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er den fantastisk fin. Den må jeg da eje.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wauw! Vores præferencer ligger normalt meget langt fra hinanden, men den der kunne jeg uden problemer se mig selv i. Den er intet mindre end fantastisk.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MY SPECIAL LITTLE ONE