MY SPECIAL LITTLE ONE

STELLA NOVA JACKET

IMG_3851IMG_3859

Stella Nova frakke, Acne jeans, secondhand støvler, Balenciaga City taske.

Har I lige set min overdrevet nye og pissefucking fantastiske blonderetrojakke fra Stella Nova? Jeg er helt ekstatisk over den. Den er tilpas gammeldags og nutidig, og så synes jeg virkelig, at den sidder smukt og giver en ret lækker feeling til et outfit. Jakken kan fåes lige herFashionFifteen – en lækker hjemmeside med smukke og feminine klæder, som jeg opdagede fornyligt. Oprindeligt har jakken store similibeklædte knapper, men da disse ikke passede ind i min stil, valgte jeg at klippe dem af. Frakken har lukning under selve disse knapper, og da de blot var til pynt, kunne de sagtens undværes. Weee, jeg er fantastisk glad. Fordi den er så romantisk, hvilket måske normalt ikke er mig, har jeg planer om at bryde den op med kontraster til det rå eller det sporty. Jeg skal nok vise jer flere billeder af den på et senere tidspunkt.

De sidste par dage har jeg købt en masse lækre, nye ting, blandt andet et par Balenciaga herresko, en hulens masse ting fra H&M og et par fantastiske Adidas Special. Billeder bliver uploadet løbende her på bloggen.

14 comments

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

MY SPECIAL LITTLE ONE