WILD RABBITS DESIGN

SECONDHAND SHIRT

PhotobucketPhotobucketPhotobucket

Det et vidst ingen hemmelighed at jeg har en forkærlighed for hvide skjorter med romantiske kraver som kontrast til læder, trashiness, grovhed og alt muligt andet. Denne fine skjorte fandt jeg i en lokal genbrug, og den er dejlig feminin og oversize på den helt rigtige måde. Jeg havde den faktisk på i går sammen med slidte jeans, New Balance sneakers og min Chanel rygsæk. Ret fint mix ‘n’ match.

8 comments

 • Anna

  Super fed skjorte! Hjerte Hjerte.
  Vil lige spørge dig om noget? Hvis du skulle vælge en taske du ikke kunne leve uden, hvad for en var det så? Har nemlig snart konfirmation!
  Og ved ikke hvad for en jeg vil ønske mig??
  Måske en proenza shouler, balenciaga city eller chanel 2.55
  Hvad for en synes du er fedeste?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • vildekaniner

   Der er jo meget prisforskel – en Chanel 2.55 koster hele 20.000! Men jeg ønsker mig virkelig en Proenza Schouler i str. Large. Den har en lækker og praktisk størrelse, det er simpelt hen THE bag for mig lige nu :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du finder altså de lækreste skjorter i genbrug. Jeg kunne virkelig godt bruge en hvid og gerne med korte ærmer, men jeg finder bare ingen, og hvis jeg endelig gør er de aaalt for store.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Super heldigt fund. Den er virkelig lækker. Hvilken lokal gebrug fandt du den i?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene Scheel

  Den skjorte skriger bare romantik!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er den krave bare ultra fin! :) jeg kunne lige se skjorten med stramme jeans og en pangfarvet læbestift – uhm! :)

  Knus fra Marie
  http://www.nemesisbabe.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Spottede den godt på facebook på et billede ;) den er simpelthen så flot!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WILD RABBITS DESIGN