ROCK CHIC CHICK

SECONDHAND LEATHER JACKET

PhotobucketPhotobucket

I fredags lavede jeg en overraskelsesdag for min kære lillesøster som involverede en tur til København, lækker italiensk mad, Joe & The Juice besøg og Next to Normal. Den skarpe læser erindrer hurtigt her, at jeg allerede har set pågældende musical én gang med samme cast og opsætning (Nørrebro teater), men da sidste spilledato var i går, og jeg var ret ramt sidste gang, var jeg virkelig nødt til at se forestilling én gang mere. Det var en skide hyggelig dag og en FANTASTISK musical. Nå, men frem til pointen, så vandrede vi rundt på Nørrebro i det værste lortevejr, og måtte af og til søge tilflugt i diverse butikker. En af disse butikker var en lækker genbrug med få, men fine ting – og her fandt jeg denne ret fantastiske læderjakke med rødt foer (hvis I synes, I har set den før, er det altså fordi jeg var iført den på gårsdagens billeder). Jeg elsker den lidt. Slidt, rå, oversize – lige som den skal være. Kasper er også helt hooked, hvilket kun er et plus (kender I det, at hvis ens udkårne komplimenterer en beklædningsdel, så er oplevelsen bare dét federe?)

25 comments

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ROCK CHIC CHICK