FINALLY IN COLORS

ROMANTIC AND SEXY

Photobucket

Jeg går enormt meget op i undertøj, og sørger altid for at være pænt iklædt afklædt (og jeg elsker ordspil). Ovenstående et mit bud på otte feminine, sexede og forholdsvis billige sæt. For at være rigtig personlig, så tror jeg faktisk ikke, at jeg ejer noget undertøj uden blonder. Jeg elsker at føle mig sexet under tøjet, og er der nogen lettere måde at adde lidt sex, end at iføre sig smukt undertøj? Der er bare ét eller andet ved at sorte blonder, som er fucking forførende, og som jeg falder for hver gang. Det skal være underspillet sexet, ikke vulgært, efter min mening. Jeg beklager på forhånd til de af jer, der kun bruger undertøj med skåle og push up (jeg har dog valgt én bh med bøjle, nr. 5), for den slags gør jeg mig ikke meget i. Desuden er det en skrøne, at den her slags undertøj kun henvender sig til små barme. Det kræver bare, at man tager sig tid til at lede dét længere og rent faktisk prøve, før man køber, hvis man har en lidt større barm. Sørg dog for at vælge en overdelsmodel med justerbarbrede, hvis du ligesom jeg er ret smal, men har en nogenlunde størrelse barm, så er det muligt at justere, så overdelen passer perfekt. Forrest & Bob har gode bud på dette. Angående underdele, så er det jo meget inviduelt, hvad man er til, og hvad der passer til ens figur – jeg er ret vild med strings (sikke et dårligt ord) med brede sidestykker og i formen alá det syvende sæt på ovenstående billede. Jeg kunne aldrig drømme om at iføre mig uklædeligt undertøj. Hvilken slags undertøj er I til?

Klik her for at finde Polyvore linket, og for at se, hvor hvert item forhandles.

43 comments

 • Josefine

  Utroligt inspirerende; hvor er sæt nummer 7 fra? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda P

  Jeg bruger en 65D eller 70C, og jeg har altid følt at jeg havde for store bryster din den slags smukke blonde bh’er. Men læste dette indlæg, og tænkte at jeg måtte skaffe mig en! Fandt tilfældigt en hvid i H&M for nogle dage siden, der lidt af en blanding af billede 4 og 7. Den er super smuk og romantisk – og kostede kun 79,- kroner!
  Så ville bare skrive – skønt indlæg, fed inspiration! Jeg skal helt sikkert have mig flere bh’er lignende dem! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Jönsson

  Hej Marie. Først og fremmest; jeg eeelsker din blog! Du er nok den mest engagerede blogger, jeg følger, og det er bare virkelig fedt!
  MEN!! Efter jeg læste dette indlæg, har jeg bestilt 3 sæt undertøj – alle nogle af dem, du har fundet. Så du har gjort mig lidt fattigere, men meget gladere! He he ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • vildekaniner

   Haha, jaaaa, yndlingsslags kommentar! At lokke andre i forderv er fantastisk. Mange tak, håber at du vil nyde det lækre undertøj!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Rigtig fint indlæg! Jeg har en okay stor barm, men elsker denne slags undertøj. Jeg har fundet ud at at det tit kan hjælpe hvis man vælger en med et bredere stykke på omkredsen, da det kan jeg hjælpe med at støtte. Jeg har et par sæt fra monki, og der har jeg klippet stropperne af og syet dem til at krydse på ryggen istedet, og det fungerer pissegodt! Bare et lille tip.

  Er der nogen der har prøvet det første sæt? Fornemmer at det er meget gennemsigtigt?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • vildekaniner

   Jeg tror, at det er ret gennemsigtigt (har lige bestilt det, ha ha), men det er jo bare sexxxxxxet!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Godt med lidt inspiration. Jeg er desværre typen der går med mønstrede hipsters, så jeg kunne godt lære lidt af dig der! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • vildekaniner

   Hehe, det har bare ikke rigtig sagt mig noget, tror jeg :-D

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kamilla

  Jeg er en af dem, som altid læser med, men som aldrig kommenterer ;) Så nu skulle det efterhånden være! Jeg synes virkelig godt om din blog, og får meget inspiration herfra. Apropos undertøj, er det sjove faktisk at jeg stort set også kun ejer sort, og jeg HADER bøjle bh’er. Haha. Mine veninder kan ikke forstå jeg kan leve uden push up, men jeg føler mig helt forkert med det, og elsker det lidt mere “naturlige” look under tank tops, skjorter osv. (måske også fordi jeg er en bette b-skål, hvilket jeg er glad for, det passer resten af min krop, synes jeg) og NU skal jeg da ud og købe mere undertøj! Tak for en super blog. :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • vildekaniner

   Mange tak for den underskønne kommentar :-) Blondeundertøj er the shit!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har kun bøjle bh’er, men burde måske prøve sådan en blonde bh, for mine bryster er ret små, så jeg ville måske mangle den runde form, men det er vel værd at prøve :)
  Fint indlæg!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uh de sorte er da bare mega skønne !
  Skal klart se nærmere på dem med det samme.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • dejligt indlæg :) jeg kunne ikke være mere enig, sexet undertøj gør bare lige det sidste til et ellers fantastisk outfit, for så føler man sig flot hele vejen igennem .

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • vildekaniner

   Sexet indefra og udadtil – mums! Er sikker på, at min kæreste værdsætter det mindst lige så højt som mig!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke nogle fine sæt. Mit problem er lidt modsat, for jeg ejer ikke ovenstående modeller, da jeg tænker at min a skål er for lille og uformelig til at kunne se “rund” og almindelig bryst-agtig ud, når der ikke er pude ect :-D Hmm. Måske man skulle prøve en dag, og se om det så helt skævt ud..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • C.

  Altså, det passer, at man kan bruge en bøjleløs BH, hvis man har en ikke-for stor barm (altså til en “C-skål” etc.). Desværre taler jeg, en E/DD skål af BITTER erfaring, når jeg siger, at det ikke er særlig flot til store barme. Jeg ville dog virkelig, virkelig, VIRKELIG ønske det, for de er altså de fineste! Ligesom dig, elsker jeg også blonde undertøj. Man føler sig bare lidt bedre med det! Så hvis man ligesom jeg, ikke helt føler sig sikker i en BH uden bøjler, men vil have flot blondeundertøj kan jeg anbefale La Perla og (den VÆSENTLIGE billigere) Elle Macpherson. Super flot indlæg, ellers! Virkelig søde sæt! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • vildekaniner

   Hehe, La Perla laver det smukkeste undertøj, de har bare ikke str. 65D, mener jeg? Mit største problem er, at de store og eksklusive undertøjsproducenter sjældent fører så smal en omkreds :-( Men netop fordi jeg er så smal, er mine bryster ikke voldsomme (selvom det dog er en D, skålen er ikke kæmpe), og netop derfor kan jeg bruge ovenstående BHer. Jeg må lige tjekke det andet brand ud, du nævner :-) Missya og Femilet har også, nogle gange, noget ret fint undertøj til dejlige priser!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg kan også sagtens bruge bh’er uden bøjle – jeg bruger 65E. Jeg er i øvrigt rigtig glad for Calvin Kleins envy serie.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • vildekaniner

   Det vil jeg også prøve så! Tak for tippet :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uber sexy, undoubtedly!

  xo Joana

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Og det er derfor jeg elsker din blog, selvom vi ikke ligner hinanden særlig meget stilmæssigt, fordi du altid skriver så fint og finurligt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Hvor er det fint alt sammen! Men føler du at du har nok støtte til barmen i sådan et tyndt stykke stof? Selvom jeg kun har en størrelse a, tror jeg bare jeg ville savne den støtte og form/facon, en bh med rigtige skåle har.. Har derfor aldrig prøvet en blonde bh på, men de er jo ellers virkelig fine, og hvis nogen kunne bære det burde det da være mig, med mine små bryster haha!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • vildekaniner

   Hej Caroline. Jeg har (endnu, haha) ikke behov for støtten. De sidder fint! Kun når jeg danser eller dyrker sport, er jeg mere til en sports bh :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes, at det er rigtig godt, at du bruger tid og kræfter på at svare på så mange kommentarer. Det giver en god følelse af noget blogger-nærvær! (hvis man overhovedet kan sige det!)
  Det kunne være meget rart med nogle billeder i farver lidt oftere, eller måske du har nogle boligsager eller sådan noget i fine farver? Det er så rart at kigge på nemlig, men det er din blog, og er farver ikke dig, så er det bare sådan :)
  Christine Miranda – http://www.saedetsagt.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • vildekaniner

   Hej Christine. Jeg tager faktisk stort set alle new ins, boligting og cirka alt andet end outfitbilleder i farver. Desværre kan jeg ikke imødekomme dit ønske om flere farver på bloggen :-) Håber at du vil læse med alligevel

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea

  jeg har lige anbefalet din blog, og brugt mest af teksten på dig!
  Kig fobi smukke, http://l-stilhedfoerstorm.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hm, jeg må altså sige at efter min mening er stort set alt med blonder uklædeligt undertøj. Det ser rigtig flot og frækt ud ja, men jeg ved simpelthen ikke noget værre end blonde bh’er som oftes kan ses gennem ens trøjer og tee shirts. Havde faktisk for længst opgivet dem, men har dog fundet nogen hos American Apparel som ikke “buler ud”. Måske det bare er mig som er mærkelig, eller har haft fingrene i de forkerte blonder :-p

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • vildekaniner

   Hej Jenny. Jeg oplever intet, men jeg er også fan af brystets form i stedet for de to runde buler, denne verden åbenbart gerne vil promovere! Desuden er en smule nipple set alt for sjældent! :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sæt 2, 4 og 7 beskriver nok min stil bedst. 4’eren fra Forrest and Bob har jeg faktisk og 7’eren har jeg lige opdaget via polyvore for et par timer siden – så ja, jeg skal i Gina i morgen! Sort og blonder er win i min verden. Overvejer dog lidt om jeg skal have nogle farver hjem til brug under en tank-top :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • vildekaniner

   Jeg er ret vild med helt nude og lyserøde farver, men ejer intet i denne kategori. Sort er bare en vinder!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes det er nogle super fine sæt du har fundet – minder meget om min egen stil mht. undertøj. Jeg synes trenden med de bh uden bøjle er fantastisk egentlig, selvom jeg dog ikke personligt kan afgøre, om det virker, hvis man har en større barm;-) sorte blonder er også altid et hit hos mig;-)

  love
  modepistol

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • vildekaniner

   Jeg er faktisk ret blonde addicted! He he :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg søger faktisk en bh, som bare er helt plain. Mit problem er, at jeg tit finder en rigtig sød bh (som overstående) men min barm er for stor, så jeg går så størrelser op, men så bliver den alt for bred rundt om. Så jeg skal bruge en bh som er smal i taljen, men bred i skålen. Den må desuden gerne være rigtig pæn og hvid- da den skal bruges til min konfirmation. Jeg har nu efterhåden ledt i noget tid, og jeg kan simpelthen ikke finde en, som passer. Kender du et godt sted, som forhandler bh’er som tilpasser sig mine krav? Jeg kunne godt tænke mig det ikke var over net, da jeg gerne vil prøve den(:

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • vildekaniner

   Den her fra Forrest & Bop har jeg i hvid i str. M, og jeg er en 65D. Rigtig god fordi breden er helt justerbar :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • vildekaniner

   Forrest&Bob!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Kirstine

  Jeg er helt enig med dig, hvis ikke min undertøj matcher, er fint eller noget som helst i den dur.. så føler jeg mig grim hele dagen! Jeg er heldig, at jeg er indehaver af en ‘lille barm’ – og elsker mine blondebh’er over alt. Det er bedre end sportsbh, meget!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • vildekaniner

   Det er den dejligste følelse at være well un(der)dressed, haha.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FINALLY IN COLORS