RETRONESS

FAVORITE POST

Photobucket

Jeg går meget op i indlæg som en helhed, hvor billede, tema, tekst og humør hænger sammen og giver samlet mening. Når det kommer til yndlingsindlæg her på bloggen, så tænker jeg umiddelbart de mest velskrevne indlæg. Dog sniger der sig også to photoshoots ind på listen over mine favoritindlæg her på bloggen. De bedste indlæg, jeg nogensinde har skrevet (ifølge mit eget hoved), er disse:

Svar på spørgerunden: Som kulmination af en masse stilte spørgsmål og en masse tvivl gennem længere tid blandt mine læsere, besluttede jeg at smække den af én gang for alle og give folk mulighed for at spørge om alt mellem himmel og jord. Resultatet af dette blev et af mine mest velskrevede, bedst opbyggede og mest personlige indlæg. Find indlægget her. Gode råd til nye bloggere: Indlægget er forfærdeligt grimt rent layoutmæssigt, men budskabet er godt og simpelt – og jeg tror, at mange ville kunne lære en masse ved at læse indlægget og følge de gode råd. Find indlægget her. Money and Income: Grundet en masse spørgsmål omkring økonomiske forhold kreerede jeg et indlæg, der forklarer alt og intet. Det er overordnet set ret personligt og forklarende, og alligevel et eksempel på, at det er jo selvfølgelig ikke er alt, der har blogrelevans. Find indlægget her. My Apartment Updated: Jeg havde netop købt en masse nyt habengut til lejligheden, og valgte derfor at lave en opdaterede udgave af min lejlighed. Billederne har jeg gjort mig utroligt umage med, og så elsker jeg seriøst bare min indretning og min lejlighed generelt set. Find indlægget her. About Being a Blogger: Blogging som koncept er ikke altid fryd og gammen, og oftest bliver bloggeren sat i baggrunden grundet negativitet og meget dårlig respons. Jeg har virkelig oplevet en fremgang i positiviteten her på bloggen, siden jeg udgav dette indlæg, og jeg mener virkelig, at det er et vigtigt sted at sætte fokus. Find indlægget her. About the tattoos: Personligt indlæg hvor min holdning til tatoveringer, og mine egne tatoveringer især, forklares og gøres rede for. Her forklares bl.a. den symbolske betydning for begge mine tatoveringer. Flere nu, tak! Find indlægget her. Small in a tall world: Verden er domineret af højde, og jeg må desværre indse, at jeg aldrig kommer til at følge med, med mine blot 163 cm. Fordelene er dog også mange. Find indlægget her. About getting inspired: Et indlæg der åbenbart viste sig at provokere lidt, og i hvert fald skabte anledning til debat. Her forklarer jeg om inspirationskilder, og forskellen på kopiring og inspiration. Find indlægget her. Keep them up: Kontroversielt og åbenbart meeeeget provokerende indlæg – et simpelt og uskyldigt photoshoot med to unge kærlighedsmennesker skabte stor debat og de vildeste besøgstal NOGENSINDE her på bloggen. Ret voldsomt så meget lidt nøgenhed kan gøre. Find indlægget her. Reflect yourself: Mit yndlingsindlæg of all time. Teksten er egentling ligegyldig, men selve billederne og ideerne bag er virkelig vellykkede. Kombination af et godt tema og smukke modeller fungerer virkelig godt her. Find indlægget her.

Hvilket indlæg er jeres yndlings?

17 comments

 • Lise Madsen

  Hej vilde kanin. Jeg synes du har en virkelig god stil i hvert fald tøjmæssigt. mht. det sproglige er det jævnt godt og det samme kan siges om indholdet. Men tænk lige på at bruge rigtige tider, få endelser med og tjek for stavefejl, det er jo Danmarks ungdom du skriver til og for og skriftsproget synes jeg, vi skal værne om. Det hedder fx. det stillede spørgsmål og ikke det stilte…..og det hedder: velskrevne og ikke velskrevede. Men fin layout og smukke billeder. vh. en gammel emsig dansklærer

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • hey.. kunne godt tænke mig at vide hvor hattene kommer fra, for er nemli’ på udkig efter nogle i samme stil?? :))
  http://www.detfashion.blogspot.com
  Kh Aila :))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elsker også personligt billedserien med Rasmus og Lærke. Elsker det nøgne, det sårbare, det forelskede udtryk de har i øjnene og hele stemningen bag billederne. Jeg elsker ligesom dig også billedserien med Lærke og Olivia! De kan inspirere mig igen og igen – ligesom du. :-)
  Keep up the good work.
  – Caroline.
  Kig forresten gerne forbi min blog. Det er ikke en modeblog, mere om mine tanker, halvnøgne billeder og mit lille univers.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes det er vildt, hvor meget folk gik amok over “Keep them up” billederne. Lærke er jo i den alder, hvor mange modeller starter deres karriere, og der er massere nøgenhed dér.. Det siger folk ikke noget til, måske fordi modellerne er stadset op så de ser ældre ud, eller bare fordi at det er et professionelt photoshoot. Men der er ingen forskel. Altså jeg tror ikke selv jeg ville stille op til sådan et photoshoot, men når Lærke er med på den, og det er så clean her, så ser jeg ikke problemet… Det er jo bare ligesom modellerne, faktisk langt mindre vulgært.

  Har tænkt over at ville skrive dette i lang tid, men fik aldrig lige fundet frem til indlægget og skrevet det. Håber i forstod min pointe

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  About getting inspired syncs da ikke at provokere nogen – folk er jo kun enige med dig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • vildekaniner

   Ja, dem der har svaret i kommentarfeltet. Men hvis du ser på emnet, indlægget behandler – så får jeg mange knops gennem tiden bl.a. for at køre sort stil :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er også rigtig vild med serien med Lækre og Rasmus, men samtidig syntes jeg, at “På besøg hos” virkelig også er et fedt koncept. Det er virkelig dejligt at lære andre bloggere at kende, men samtidig er du også med i det, da det er dig, som har valgt det, fordi du føler dig inspireret. På den måde lærer vi læsere jo også noget mere om dig, hvilket jeg syntes er fedt(:

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • vildekaniner

   Det er jeg glad for at høre. Jeg forsøger at køre bloggen lidt i magasinform (very personal magazine, I know, ha ha, but you get the concept).

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mit yndlingsindlæg her på bloggen er helt klart dine svar på spørgerunden. Jeg følte virkelig jeg lærte dig utroligt godt at kende, og man kunne tydeligt se hvor meget tid og energi du havde brugt på det. Tror sgu jeg har læst det 5-6 gange fra top til bund.
  Jeg var også vild med kropsdebatten du havde kørerende kort, der desværre var nødt til at blive slettet. Jeg synes det er fedt med debatter på blogs!
  Og alle dine “På besøg hos..” indlæg er jeg vilde med! Hvis jeg mangler inspiration kan jeg altså godt finde på at kigge tilbage i den kategori.
  Føler faktisk altid at dine indlæg er virkelig gennemtænkte og utroligt gode – du fanger mig hver gang, selv da du skrev de der indlæg om Egekilde’s CO2 neutrale vandflasker fangede du mig, og normalt ville jeg altså springe over sådan et indlæg. Så stor ros til dig for altid at gøre et super arbejde! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • vildekaniner

   Wow, mange tak for de fine ord :-) Jeg elsker at dine kommentarer er så dejlige, velformulerede og positive. Du virker til at være et vidunderligt menneske!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Mit yndlings er helt klart det med Lærke og Rasmus – fuck hvor ser de bare dejlige ud, altså! Og så er det sådan nogle flotte billeder, meget kunstnerisk. Du er sgu en god fotograf (og blogger for den sags skyld), Marie!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • vildekaniner

   Tusind tak, Mie! Jeg er også vild med shootet, specielt fordi det forargede i høj grad :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Indlægget med Rasmus og Lærke er without a doubt mit yndlingsindlæg. Tror det er tæt på at være den smukkeste billedserie jeg nogensinde har set. Det var det indlæg der gjorde mig til “fast læser” og nu har jeg lige siden tjekket din blog flere gange dagligt. Når det er sagt, synes jeg også du har andre flotte indlæg – men dette var bare det jeg blev helt fortabt i, hæhæ. Jeg elsker at man kan mærke du virkelig går op i bloggen, bruger masser af tid og energi på den. Desuden, så er du vildt inspirerende – nogen af mine yndlingsting er ting, jeg aldrig ville have købt, hvis ikke du havde skrevet om dem.

  Puha, lang tekst! havde bare lige lyst til at lave noget ros. :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • vildekaniner

   Tusind tak for de dejlige ord, Maria. Hvor er det bare dejligt at høre! Jeg er også selv ret stolt over den serie :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Runa

  Flotte indlæg. Fællesnævneren for dem alle er vidst at du har lagt meget tid, kræfter, hårdt arbejde og kærlighed i dem. Det kan man mærke helt ud igennem skærmen. Dejlig tur down memory lane du lige gav mig.. (jeg tjekker altid blogs om morgenen indenjeg skal på job, hvilket måske er dumt efter
  som jeg skal afsted om sådan ca. 2 sek… )what not. Det er hyggeligt. Jeg har kaffen og morgenmaden i den ene hånd, og ipaden i den anden. Du inspirerer dine læsere. Jeg kan godt forstå at din blog er blevet så stor som den nu er blevet! <3
  Nu når vi er ved favorit blog-indlæg, hvad er så dit yndligs outfit-post, sådan lige for tiden?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • vildekaniner

   Ja, der går en smule nostalgi i den! He he… De outfitbilleder der udgives i dag er ret cool, det skal I glæde jer til! Og ja, jeg bruger generelt set ret lang og meget tid på mine indlæg. Specielt de mere debatterende :-) Jeg er glad for at det hårde arbejde skinner igennem!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

RETRONESS