LITTLE JOSEPH

DO YOU REMEMBER

Photobucket

…to drink water? Jeg har lige læst, at den anbefalede daglige mængde vand er 6-8 glas. Jeg ved med mig selv, at jeg ikke altid får nok – og i perioder, hvor jeg absolut ikke gør, får jeg hovedpine. Nogle af jer husker sikkert mit Egekilde indlæg fra sidste uge, og igen vil jeg komme med en anbefaling: Hvis man absolut skal købe flaskevand, bør man altså købe den miljøvenlige af slagsen. Egekildes nye, grønne flaske er CO2 neutral, og derfor et bedre bud på miljøvenlig mineralvand på flaske. Flasken er produceret af 50% genbrugsplast og vandet i flasken stammer fra en kilde dybt under sydsjællandske egetræer. Hvis I er interesseret i mere viden, kan I finde Egekildes Facebooksside her. Indlægget her er sponsoreret, men fokuset er virkelig vigtig i min optik.

Sponsoreret indlæg

15 comments

 • sofia

  Jeg købte faktisk denne vand igår, takket være dig. valgte den frem for de andre vander (virker det egentlig i flertal??) Jeg tænkte “det er jo den jeg har set på maries blog. den er også co2 neutral” :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Xenia

  jeg får desværre heller ikk drukket nok med vand hver dag, men jeg vil da udskifte mine alm. kildevandsflasker med sådan en miljøvenlig en – tusind tak for rådet :)

  En anden ting – jeg ELSKER når du laver dine “på besøg hos” indlæg, de er virkelig inspirerende. Derfor tænkte jeg om du ikke ville lave et indlæg om Line Sofie fra Mi confesion bloggen da hun virkelig er inspirerende? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • vildekaniner

   Xenia. Line Sofie er fon og blogger rigtig godt. Men mine På Besøg Hos udvælges ikke ud fra personlighed, men ud fra stil, eftersom at det er en form for stildagbog :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Xenia

   Ja men ud fra hendes outfits ser det ud til hun har en rigtig god stil :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • vildekaniner

   Det har hun sikkert også :-) umiddelbart er hendes blog mere livsstil og personlighed end mode, og moden der vises på denne blog skal følge moden i mit hoved :-) Dermed ikke sagt, at hun ikke har god stil – hendes stil lægger bare fra min :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • xenia

   Ja det har du nok ret i :) din stil er i hvert fald super inspirerende :D

   du må ha en god dag

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Får heller ikke nok vand, og jeg får derfor tit hovedpine. Those days are over now!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine

  Har normalt altid en flaske med vand på mig, men den anden dag da jeg var i byen med min mor, havde vi glemt en, så jeg foreslog at købe den miljøvenlige fra egekilde, fordi jeg havde set den i dit andet indlæg! :-)
  Det føltes som dagens gode gerning.

  http://www.lerosesenfleur.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • God ide at opfordre folk til at drikke mere vand!
  http://www.copenhagencandy.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg prøver at drikke nok vand, det starter altid god ud om morgen med et til to kæmpe glas, men så går det også ned af bakke i løbet af dagen, desværre :(
  Super fedt indlæg!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • vildekaniner

   Jeg kender det alt for godt. På atbejdet glemmer jeg det oftest, ret ærgeligt, for det hele balancerer bedre, når væskeniveauet er stabilt :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvad er det for en ring du har på? Den ser virkelig flot ud fra profil. :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • vildekaniner

   Det er en sølvring jeg købte på Kreta for to år siden :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LITTLE JOSEPH