TIME TO GET SERIOUS

DEN LILLE FORSKEL

Photobucket

Sponsoreret indlæg.

Hverdagen er fuld af valg. Man kan ikke gøre en altid stor forskel alle steder, men man kan altid gøre en lille forskel nogle steder. Selv de helt små ting tæller. Når du springer ned i 7-11 og alligevel skal købe en flaske vand, hvorfor så ikke købe den miljørigtige af slagsen? Egekilde lancerer i øjeblikket mineralvand i en ny, grøn og CO2 neutral flaske. Egekildes vand stammer fra en naturlig kilde på Sydsjælland (ligesom jeg selv, spøg til side), og fokuserer lige nu på miljøforkæmpelse og store konsekvenser ved små valg. Jeg er skam hverken videnskabsmand eller naturvidenskabsstuderende, jeg er blot et ganske almindeligt menneske, der er villig til at gøre dén lille forskel for miljøet. Derfor: Køb den nye, grønne model fra Egekilde. Hvis I er interesseret i mere viden indenfor området, kan I læse mere og følge Egekildes facebookside her. De to små potter rummer hver én solsikke, som Egekilde også har sendt mig. Som I nok ved, har jeg en forkærlighed for solsikker, fordi netop dén minder mig om, at man altid skal fokusere positivt og vende sig mod solen (jeg takker min kære moder for visdomsordene). Update på deres kommende liv later on.

Det er vigtigt for mig at understrege, at indlægget her er sponsoreret. Men det gode budskab og dén lille forskel i miljøforbindelse er en rigtig vigtig sag at sætte fokus på, mener jeg. “Selv en dråbe giver ringe i vandet”.

11 comments

 • Frederikke

  Hej Marie!

  Jeg ved godt det intet har med det at gøre, men kan du ikke se denne film? lave et indlæg om den, og sprede den videre?

  http://www.youtube.com/watch?v=Y4MnpzG5Sqc

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine

  Genialt projekt, det vil jeg klart lægge nogle penge i :-)

  Har forresten anbefalet dig på min blog, Marie.
  http://www.lerosesenfleur.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • vildekaniner

   Hold da kæft for et kompliment – TAK FOR DEN SKØNNE ANBEFALING <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det må jeg huske! Det er pisse fedt, med sådanne indlæg, især når du har så mange faste læsere, så budskabet kan spredes til så mange som muligt. :-)

  Vil lige tippe om projektet KONY 2012 – ikke noget du behøver at tage op, men hvis andre læser denne kommentar, synes jeg det er vigtigt at dele. Læs mere om det her:
  http://hellovertigox.blogspot.com/2012/03/kony-2012.html

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ane

  hey marie. :)
  hvordan kunne du blive pædagogmedhjælper og hvordan søgte du når du ikke har en uddannelse?

  Overvejer det nemlig selv, men har jo ingen uddannelse?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • vildekaniner

   Jeg har gymnasiet, og pædagogmedhjælper er bare sabbatårsprojekt. Starter på seminariet til sommer jo, så allerede dér er udgangspunktet godt… Jeg søgte et sted jeg tidligere har undervist brn i teater gratis, så personalet kendte mig på den gode måde.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det vil jeg klart huske på næste gang jeg skal handle ind, eller i andre hverdagsøjeblikke :)

  http://www.fit4livin.wordpress.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dejligt dejligt indlæg! Og noget mere personligt end nogle af de andre egekilde-posts jeg er stødt på..

  Synes i det hele taget det er fedt, at det bliver taget op! Miljøet er vigtigt – og nok også mere vigtigt end de fleste går og tænker over..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • vildekaniner

   Ja, men selve budskabet er ret vigtigt at sætte fokus på. Hvis man alligevel skal købe vand på flaske, hvorfor så ikke købe den miljørigtige udgave! :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke et godt projekt!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TIME TO GET SERIOUS