FAVORITE DAY OF THE WEEK

ALL POWER TO THE FLOWER

PhotobucketPhotobucketPhotobucket

Acne jeans, secondhand top og loafers, Chanel taske, Ray-Ban solbriller

HOLD DA HELT OP… Et billede med smil. Og så endda uden et sort/hvid outfit (dog redigeret sort/hvid så I ikke tror, at jeg er helt ved siden af mig selv). Billederne er taget forleden dag, og det blæste virkelig voldsomt. Halvdelen af billederne måtte skrottes, da mit hår var lidt usamarbejdsvilligt. Skjorten har jeg vist på bloggen før, og selvom den på en måde er ret modstridende min stil, falder den alligevel meget godt ind. Den skal selvfølgelig kombineres med rå jeans, ellers går det da helt galt.

6 comments

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FAVORITE DAY OF THE WEEK