GIVEAWAY ONCE AGAIN

ACNE SAMPLE SALE

Photobucket

Acne Sample Sale var en vanvittig ulidelig oplevelse igen i år. Jeg elsker konceptet og elsker at finde lækre ting til billige priser, men hele køprocessen og alt for tilproppede, små rum, for lidt luft, for mange skrigende tøser, for meget prøveri i krogene og forvirring kunne jeg godt være foruden. Men måske det i virkeligheden er en del af charmen…. Jeg kom denne gang ikke hjem med det helt vilde, men jeg var da så heldig at finde disse ret fantastiske mokkasiner fra den nye sommerkollektion til halv pris. Jeg elsker dem allerede. Kasper har tilgengæld allerede kastet sit had på dem med kommentaren “mere usexede sko findes ikke”. Jeg forstår ham godt, det er absolut ikke en sko for gennemsnitsdanskeren og måske derfor heller ikke for gennemsnitslæseren, men de er tilpas skøre, voldsomme og specielle til at passe perfekt ind i min verden. Jeg er i hvert fald sikker på, at jeg kan style dem ret fint. Jeg er MEGET tilfreds.

30 comments

 • Line

  Hej :-) Sample sale, er det for alle og i så fald hvor og hvornår ?

  – line

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • vildekaniner

   Det er to gange årligt ved Gammel mønt, først igen til oktober eller noget :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophie

  De er SÅ flotte!!! elsker alt ved dem! Jeg var “fornuftig” og blev væk i år, så jeg ikke blev fristet af noget..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  De er rigtig skægge og fine! Ser frem til (dvs. håber) på et indlæg på et tidspunkt med dem i action – det kunne være fedt :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Selma Algot

  FUCK de er fede! Jeg er total vild med dem!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ved sgu ikke helt hvad jeg mener om dem… Umiddelbart er de ret fine, men jeg tror jeg vil vente med at afgøre det indtil jeg ser, hvordan du styler dem :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  De er virkelig flotte, det er godt håndværk :)
  Overvejede også selv at tage ind til det, men sidst var der alt for mange mennesker :p

  http://www.fashion-cocktail.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • vildekaniner

   Og det var endnu vildere end sidst. He he, folk er craaazy (inklusivt mig selv, haha) :-D

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elsker dem! At være sexet handler vel også mere om udstråling ;) Så kan man have det mest mormoragtige tøj på, men stadig være lækker.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • De ser jo alt for lækre ud!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Marie,
  Din YSL ring er jeg jo forelsket i altså.. Jeg er ved at lave ønskeseddel, og har brug for din hjælp. Hvad måler din lange finger, og hvad str. er din ring? For at snakke lidt om dine sko, er jeg vild med Acne’s klodsede og rå ting, som kan gøre et fin blonde skjorte endnu federe. Dine nye sko er helt vildt fede, og jeg læste du gav 1500 for dem, åh…. Du må endelig skrive, hvis du sælger dem! ;-)
  Håber du kan hjælpe.

  Hilsen Karoline

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • vildekaniner

   Kære Karoline.
   Jeg har desværre ikke noget målebånd liggende, så det er lidt svært at måle for dig… Men prøv at søg på størrelser online i stedet, det burde være til at finde.
   Og tak, jeg er også selv rigtig glad for dem. Hvis de skal sælges, ryger de her på bloggen først i hvert fald :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elsker dem!! De oser af kvalitet, og hvor er de oversize pomponer, dog alt for skønne! Da virkelig lækkert at få noget nedsat fra den ellers spritnye kollektion – heldige dig:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • …det hedder vel egentlig ikke pomponer?! Frynseting/dimserne/tassels ;)
   De er i hvert fald fantastiske og gør hele forskellen!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • vildekaniner

   Ja, de er virkelig lækre og “gennemarbejede” i designet. Jeg er så glad for mit køb… Og tak, Stina, det betyder meget at høre det fra dig :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh, jeg har virkeligt savlet over disse sko! De er er så fin og specielle :-) Er spændt på at se, hvordan du styler dem.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • vildekaniner

   Jeg er også bare vildt glad for at finde dem til halv pris :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine Clausen

  De er virkelig lækre. Det ser ud til at være en vellavet sko og så er det ikke bare en normal loafer fordi pompomerne er oversize. Perfekte til kjoler og jens. Jeg er dig dybt misundelig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • A

  De for fede, elsker dem!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Filicia

  Tsk… Mænd!
  Haha. Tror bare der er mange modeting som mænd ikke forstår.. Har du læst manrepeller.com? Hun kører efter det koncept :)
  Ret cool.
  Jeg overvejede at tage derind, men pga hysteriet og alt det du lige har beskrevet vil jeg hellere være foruden.
  Jeg synes dine nye sko er super flotte – klassiske med et humoristisk twist. Hvor meget måtte du slippe?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • vildekaniner

   Ha ha, tak for tippet – det skal klart tjekkes ud… De var nedsat fra 3000 til 1500 i anledning af Sample Sale, hvilket også er noget, jeg ka’ li’ :-) Jeg elsker dem højt allerede, og det er spændende at se, hvor mange der skifter mening, når de ser dem stylet. Sådan plejer det jo at være :-D

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karoline

  må indrømme at jeg er enig med Kasper ! :) men nu må jeg jo lige se dem på!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  De er fandme grimme!!!!!!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • De er så fine! Jeg prøvede dem også i går, men de var desværre for store :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • De falder sku ikke lige i min smag :-/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • vildekaniner

   Det er i orden, de er også vildere end gennemsnittet :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes altså, de er vildt seje :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • de er sgu da vildt seje. men jeg tror egentlig også, min bedre halvdel ville hade dem… jeg vidste godt der var acne sample sale, men jeg er allerede broke og syntes ikke der var nogen grund til at udfordre min modståelsesevne mere, end den bliver i forvejen ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GIVEAWAY ONCE AGAIN