Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

35 kommentarer

 1. Sofie Morgenstjerne

  I LOVE IT!<3

 2. Glæder mig til den dag, hvor jeg endelig fulender min gaderobe!

 3. Pingback: a never ending hunt

 4. Hvad str. bruger du i T by alexander wang og hvor køber du dem? Har set at du har købt før på shopbop, og ville også lige høre om der kommer told eller noget andet ekstra på? :)

  • vildekaniner

   XS :-) Der kommer told på, ja, cirka 30% plus post dk gebyr på 120 kr. Hos shopbop kan man dog slippe for post dk gebyret og betale toldrn med det samme :-)

   • Så hvad kommer en t-shirt fra T by Alexander Wang til at koste i alt? :)

    • vildekaniner

     Det kommer an på start pris. Hvis nypris er 500, og der er 30% told, er tolden 150 kr….

   • Mange tak for svaret! :)

 5. Lea

  Hej Marie :-)
  Først coooool indlæg! man kan virkelig se du har brugt lang tid på det (Eller det ligner det i hvert fald:-D). Og så også lige noget helt andet: Kan du egentlig se ens e-mail? Ikke fordi det gør mig spor, men spørg mere bare af ren nysgerrighed :)

  • vildekaniner

   Hej Lea. Ja, jeg kan se email og IP-adresse (sporing), men ingen læsere kan :-)

 6. Tilde

  Hej marie.
  meget hjælpsomt indlæg, en god guide – jeg er en sucker for guides!
  Jeg bliver på en måde lidt stødt når du kritiserer nb sko. ej. stødt er måske noget sagt…. du er grunden til at jeg gik ud og erhvervede mig et par grå 420 af slagsen. når du så siger at de er “opreklamerede” og at du har fået nok af nb sko… skal jeg så blive ked af mit skokøb?
  det kan nok være at jeg lyder meget uselvstændig (er der noget der hedder det???) .. men jeg bliver meget inspireret af dig…
  ej – volapyk.

  • vildekaniner

   Åh, for pokker, jeg beklager, det var ikke for at støde nogen. Men efter jeg har købt den sort/grå U420 model og flashet dem på bloggen, købte stort set alle bloggere et par. Ikke at jeg har startet trenden overhovedet, for det har jeg selvfølgelig ikke. Men jeg nægter at gå klædt som alle andre, og derfor kan jeg godt have svært ved at følge en trend jeg ellers selv var med til starte. Det er fantastiske og meget behagelige sko, men hypen omkring den gør ikke noget godt i mit hoved. Jeg har stadigvæk min læder U410 model, for de er jo virkelig gode og behagelige :-)

   • Julie

    Nu er det ikke for at støde dig Marie eller noget, men.. De var altså fremme meget længe før du købte dem:) i hvert fald i København, men nu bor du her jo ikke..
    Jeg kan godt se det er irriterende at alle går med det samme, men sådan er det jo med kvalitet? Alle har jo også Acne jeans, Mac makeup, og Chanel neglelak. Jeg kan virkelig ikke se forskellen eller problemet. Måske er det bare mig :)

    • vildekaniner

     Hej Julie. Det sagde jeg absolut heller ikke. På noget tidspunkt faktisk. Men det er da en sjov dominoeffekt, at ugen efter jeg køber dem, findes samme sko på hele tolv blogs i løbet af en uge (I know for a fact, gemte nemlig screenshots)… Og ja, alle ting i blogland spredes hurtigere end sladder, nu er det bare New Balance tendensen der lige ramte mig, sådan er vi jo så forskellige :-)

 7. Hvor er du bare genial! Skal sikkert printe det ud, selv om jeg har mange af de ting, men så glemmer man ikke, hvad er vigtigst. Tak for en god indlæg!

  Mvh
  Agne

  • vildekaniner

   Jeg er glad for at høre, at det kan bruges til noget!

 8. Principielt ligner det meget mine basis musthaves, selvom vi har vidt forskellig stil :)

  Mit primære fokus er anvendelighed. Jeg vil helst have mit skab fyldt med ting jeg bruger ofte – gør jeg ikke det ryger det oftest videre. Jeg satser også på kvalitet – hvor det giver mening, f.eks. ved basisvarer. Mere trendbaserede ting eller ting jeg ved jeg ikke kommer til at have glæde af i laaang tid, vil jeg hellere købe lidt billigere.

  • vildekaniner

   Ja, det er også derfor at jeg anbefaler, at man bruger flere penge på præcis ovenstående items. Netop fordi de danner basis for den perfekte garderobe. Man kan altid pynte lidt, købe vildere beklædningsdele, men hvis ovenstående items er i orden, går det aldrig helt galt :-)

 9. Hold kæft hvor kommer det her indlæg på et perfekt tidspunkt! Har besluttet mig for at rydde ud i garderoben, og få nogle bedre og mere fantastiske ting. Dette er min opskrift, wee ;-) Har du et bud på en billigere blazer i samme stil som denne?

 10. Det her indlæg er simpelthen g-e-n-i-a-l-t. Med for lov vil jeg gerne have lov til at printe billedet ud og hænge det op hjemme på skabet – jeg skal simpelthen have ryddet op og sorteret impulskøb som aldrig bliver brugt, fra. :-)

  Jeg har aldrig været god til at spare op når det kommer til shopping. Men inspireret af det her indlæg kan jeg måske lave mig en collage over de items jeg VIRKELIG synes jeg vil investere i og holde nallerne (og pengene) fra latterlige impuls køb, fordi jeg måske lige ser et billede af en der har den fedeste blå bluse på, går ud og køber den og så fungerer det bare slet ikke for mig. Øv, hvor er jeg slem til det. Det virker til at fungere så godt for dig, og du har jo den fineste stil.

  Tak for en cool blog!

  / Signe, theclothingrail.dk

  • vildekaniner

   Hej Signe. Jeg er kun glad for at kunne hjælpe. “Den perfekte” garderobe er jo selvfølgelig en individuel ting og smagssag, men udgangspunktet her er nu meget godt. Farver og snit kan man jo tilpasse egen stil :-)

 11. Ritta

  Det er sjovt at kigge tilbage på dine gamle indlæg. Du har ændret dig en del since then! Jeg må nu være ærlig at jeg var ret vild med din rockede stil den gang. Den er stadig pæn, men en tand for voksen til min smag. Har du solgt dine new balance?

  • vildekaniner

   Hej Ritta. Jeg vil nu ikke sige, at min stil nogensinde har været rocket, den har bare været mere mainstream. Som jeg bliver ældre, tør jeg langt flere ting, og “individueluserer” modeelementer til min egen garderobe.
   Ang. New Balance: Jeg har stadigvæk mit ene par, men har solgt den meget opreklamerede 420er, da brandingen gik lidt for meget amok til min smag. Men de er sgu virkelig gode at være iført, det må jeg sige – mine læder 410er er bare federe rent udtryksmæssige :-)

  • vildekaniner

   Det er jo først når man har formået at mixe stilarterne, at man har fyndet sin egen stil :-D

  • vildekaniner

   Fundet*….damn you iphone

 12. Freja

  Vildt indlæg! Det må ha taget quite some time at bixe sammen!?
  Jeg undrer mig dog over at mange af tingene er hvide og grå / so not like u!? :) well. Min basis gaderobe ser også nogenlunde sådan dér ud. Har dog tilpasset den efter min krop. Jeg hader min mave og hofter, så dem viser jeg ikke frem, til gengæld er mine arme og ben flotte, så dem viser jeg gerne frem. Det er et godt udgangspunkt du har dér som alle kan ændre så den passer på dem.
  Dog må jeg indrømme at jeg aldrig ville kunne leve kun med 20 items i min gaderobe. Jeg er shopaholiker med stort S.

  • vildekaniner

   Hej Freja. Ja, det har godt nok taget sin tid, he he… Mange af mine basisvarer er faktisk grå, og stort set alle mine skjorter er hvide, men jeg elsker jo at være lidt vildere i udtrykket end ren basis :-) Og den perfekte garderobe er ikke nødvendigvis bare sort – det var ligesom for at fremhæve dén pointe.

 13. Christine

  Årh lækkert indlæg! Og meget hjælpsomt :-)

  • vildekaniner

   Det er jeg glad for at høre :-)

 14. Har selv 12 ud af alle:) Jeg er i næsten desperat søgen efter basis tees som klæder min ret trænede krop, men du kommer virkeligt med nogle gode bud og råd til hvor man kan finde god kvalitet, til overkommeligt priser!

  Jeg elsker print, og elsker at bygge mit outfit op omkring et fedt print.

  • vildekaniner

   Jeg er glad for at kunne hjælpe :-) Fedt at du bygger op på print, vi er jo alle forskellige, og det handler jo mere om det overordnede item end det specifikke i dette indlæg. Man må personliggørr the items :-)

 15. Lækre sager! Jeg har de fleste ting, men mangler dog den perfekte læderjakke. Still looking :)

  Skøn blog generelt, i øvrigt!

  http://acherrygirlindeed.blogspot.com/

  • vildekaniner

   Tusind tak! Jeg er sjovt nok også på læderjakke jagt! :-D