ONLINE MAGAZINE INTERVIEW

SECONDHAND IN NÆSTVED

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket

I spørger meget ofte om gode råd til vintage- og secondhandshopping. Her kommer lidt mere: I sidste uge lavede jeg dette indlæg til jer, men af en eller anden årsag, har I på en eller anden måde fået en opfattelse af, at Næstved er et godt sted af shoppe secondhand: Hvilket egentlig ikke nødvendigvis er tilfældet. Jeg vil lige pointere, at det er her jeg shopper secondhand, men at det jo ligesom også er her, jeg kommer fra, og jeg derfor har rig mulighed for at tjekke udvalget flere gange ugenligt. Jeg kan ingen adresser, og hvis nogle af butikkerne tiltrækker jeres absolutte opmærksomhed, kan I helt sikkert slå disse op online. Nu er Næstved by heller ikke så overvældende rent størrelsesmæssigt, så de burde være til at overkomme at finde… Ovenstående billeder er bare for at give en indikation af, hvordan/hvilke genbrugsbutikker, der findes i Næstved by. “Second Chance” og “Butik Ø” er begge konceptbutikker med dyrere luksusvarer som folk selv indleverer og tjener lidt på, så de er værd at tjekke ud, hvis man er til den slags. De andre butikker kender I vel i forvejen konceptet omkring. Jeg favoritiserer ingen af ovenstående og kommer lige meget i alle sammen.

Secondhand stores in Næstved.

6 comments

 • Hej Marie. Tak for indlægget. Jeg har vidst efterspurgt det et par gange ;)
  Vil prøve at snuse lidt rundt næste gang jeg skulle komme til Næstved og skal shoppe med min veninde

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fin lille guide. Men som du selv hentyder til så garantere disse butikker jo ikke fund! :-)

  – Bolette
  http://ouch-b.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ane

  Kære Marie. Hvor er din ‘Katogorier’ oppe ved ‘Arkiv’ henne? Som andre blogs har? Mangler den til at se på dine dagens outfit billeder :(

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • vildekaniner

   Det ved jeg sgu ærlig talt ikke hvordan fungerer! Men du kan jo søge på “Dagen i dag” (det hedder kategorien hos mig, er ikke glad for ordet outfit) og så kommer alt frem…:-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Hej Marie. Det har ikke rigtig noget at gøre med indlægget, men når man handler på shopbob er tolden så inkluderet i de priser, der står når man kigger på tøjet, altså de danske priser eller kommer det først senere hen når man har betalt? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • vildekaniner

   Man kan vælge at betale tolden ved køb så man sparer post DKs gebyrer.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ONLINE MAGAZINE INTERVIEW