SECONDHAND IN NÆSTVED

PROJECT INSPIRATION

PhotobucketPhotobucket

Mit lille “projekt inspiration”. Jeg har, inden Kasper og jeg flyttede for et par måneder siden, skilt mig af med alle de magasiner, jeg havde liggende (vi snakker meget overvældende mængder) af hensyn til plads. Dog har jeg sorteret i disse magasiner og gemt perlerne. De er nu blevet forevigede i to mapper, hvor jeg fremover vil indsætte de bedre artikler, shoots og råd generelt set. Det fungerer ret godt, synes jeg. Som I nok kan fornemme, hjalp søde Nanna til.

All of my favorite articles and pictures in two books.

12 comments

 • Spændende!
  Har selv gjort det i nogle år – må man evt. få et kig er så nysgerrig :-)

  /Rikke
  http://modekolibrien.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gjorde det ikke nærmest fysisk ondt at klippe i dine blade? :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • vildekaniner

   He he, det er så længe siden, og ellers ville de alle (og alt af dem) ryge, så dette var bedste udvej! ;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke et spændende lille projekt du har gang i – jeg håber du måske viser lidt af resultatet, når det har fået lidt form (:

  Meget inspirerende!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emmelie

  Super ide!! Hvordan har du lavet din overskrift??
  //Emmelie

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • vildekaniner

   Mener du min header? En veninde har kreeret den specielt til mig, he he :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • hvor er det en fin idé! gid jeg turde kaste mig ud i det samme, men jeg elsker min bladstabel for højt :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • vildekaniner

   Jeg elsker også min nuværende og havde ikke lyst til at gå i krig med den… Og så ville Kasper brokke sig noget, hvis jeg gik i krig med hans samling af Euroman, he he.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • En virkelig god idé Marie, det skal helt klart prøves. Mappen er jo fantastisk hvis man mangler lidt inspiration :-)

  Du skrev på min blog om jeg havde lyst til at være med i noget nyt du jo laver, og det vil jeg meget gerne (er jo allerede igang) :-). Men, vedr. “På besøg hos” vil jeg lige høre om du stopper det, for jeg har ellers taget størstedelen af billederne da mit værelse blev klart igen. Jeg havde tænkt at jeg ville skrive til dig mandag, men jeg er lidt i tvivl om du stopper med det :-) Du må meget gerne skrive/svare hvis du stadig er interesseret om måske at presse det ind, eller det er helt stoppet :-)
  Kh Emma Emilie, http://emmaemilies.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • vildekaniner

   Nej, jeg stopper bestemt ikke “På besøg hos”. “Vis mig dit klædeskab” er blot endnu et skørt projekt… Alt kan skrives (også spørgsmål) til min mail, marie_jedig@hotmail.com! :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Super fedt projekt du har gang i :) Jeg har også selv en inspirations bog derhjemme hvor jeg klistrer alle mulige ting ind fra nettet og blade.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Virkelig god idé. Jeg har selv overvejet at gøre det samme! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SECONDHAND IN NÆSTVED