ONE MORE BRAID

NEW BALANCE

Photobucket

Jeg får simpelt hen så mange spørgsmål omkring mine New Balance sko. Den ene model er i skind og ruskind, brun og sort, og modellen hedder U410 (den har knopper nedenunder), den anden model er grå og sort, er i stof og ruskind og modellen hedder U420 (den har “striber” nedenunder”. Begge sko er fantastiske at gå i, og jeg kan virkelig kun anbefale dem. Hvad endnu bedre er, at de rent faktisk er ret varme (?), fordi de ligesom er “isoleret” hele vejen rundt. Ret fantastisk med det vejr, vi har med os lige nu! U410eren var en julegave fra mine forældre, og U420eren er købt i Hyper i Næstved (jeg burde næsten blive betalt for at skrive dette, jeg er sikker på, at salget eksploderer – he he). Prisen for begge par er cirka 700 kr. Det er ikke normalprisen for en U410er model, men da de er i skind, er prisen selvfølgelig højere.

I get a lot of questions about my New Balance sneakers: U410 and U420. They are really comfortable to wear and they look amazing when they’re styled the right way.

5 comments

 • Tine

  Hvilken størrelse bruger du i new balance? Og hvordan er de i størrelsen i forhold til andre sko? :)
  Jeg er vild med din blog, det er faktisk min yndlings, og jeg følger maaaange blogs! Kompliment til dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • vildekaniner

   Tusind tak skal du have! Bruger 37 som i alle andre sko :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Har også et par og er enig med dig, de er virkeligt fantastiske at gå i! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • De ER virkelig varme! Har et par vinterstøvler, men foretrækker New Balance frem for dem, de er varmere!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • De er meget fine begge to. Jeg er ikke så vilde med dem i farver, men i sort er de meget fede og “dæmpede” :)

  http://amalieklsblog.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ONE MORE BRAID