UPDATED BAG POST

BITTEN BY A WILD ANIMAL

Photobucket

Jeg får mange spørgsmål om de samme ting. Faktisk havner de samme spørgsmål i kommentarfeltet hver eneste dag, så her er en samlet lille oversigt til jer! Det kom egentlig af, at Kasper havde bidt mærke i, at jeg havde fået spørgsmål omkring mit garderobestativ i hvert tredje indlæg… Ret hyggeligt… (I må lige sige, hvis jeg har glemt nogle… he he)

– Mit gevir er antikt og købt hos en antikvitetsforhandler i Toksværd. De kan også findes på Det blå marked, ved jeg. Jeg betalte omkring 300 kr. for mig – men det kan sikkert både findes dyrere og billigere. Mine trækasser brugt som reol er frugtkasser, der tilfældigvis blev solgt på en nærliggende gård. Da jeg farvede min First taske fra Balenciaga (senere videresolgt), var dette processen: Tørre læderet af i sprit, påføre narsvarte (mener jeg, det hedder) i sort over hele tasken, lade det tørre, give den et lag til, lade det tørre, se, hvor der skal påføres igen, lade det tørre, give den engang læderfedt og til sidst impreneringsspray. So simple. Og jeg prøvede mig bare frem. Jeg husker ikke navn på produkterne… Denne proces kan ikke anvendes på ruskind, men på alle typer læder. Min dødningehoved T-shirt er secondhand, og er derfor hverken at finde online eller i butikker. Mit garderobestativ er designet og skabt af mig selv. En kollega indviligede i at fælde træer i haven og sponsorerede derfor projektet. Det er malet med almindelig, blank, sort træmaling. Angående min økonomi, har jeg ret faktisk lavet et indlæg til jer, hvor alt forklares. Find det her. Personligt omkring mit liv og hvem jeg er kan læses om i dette indlæg, som er lavet på baggrund af en spørgerunde. Jeg bliver ikke sur, når folk kopirer mig. Jeg smiler bare af det. Dog er min holdning til alt omhandlende mode, at det gælder om at finde sin egen vej. Altså – ikke kopire, men blot lade sig inspirere. Desuden håber jeg at blive namedroppet, hvis jeg kopiers direkte. He he… Mit radioindlæg kan findes her. Og så er jeg forresten ovenud lykkelig over jeres reaktioner på indlægget. Det er ret personligt for mig at stå frem på den måde! Mit iPhonecover blev udsolgt stort set lige efter at jeg havde uploadet indlægget. Derfor kan jeg ikke linke til det. Det er dog købt hos society6.com, og kostede cirka 350 kr. plus porto. Man skal kun betale told af ikke-eu bestilte varer (dvs. at man skal betale told, hvis man f.eks. bestiller fra USA, Kina og Norge). Jeg husker ikke den præcise toldbetaling, men det er omkring 30% af varens pris. Jeg handler heller ikke hos nogle specifikke sælgere hos Ebay. Det er helt forskelligt, hvad jeg lige falder over, og jeg tror egentlig ikke, at jeg nogensinde har bestilt mere end én ting fra samme sælger. Jeg har ikke deltaget i Fashion Week denne omgang, da jeg har arbejdet forfærdeligt meget den sidste tid. Mine yndlingsonline shops er som følgende: acnestudios, theoutnet, shopbop, trendsales, Casanova møbler, stoy munkholm, stylepaste, youheshe, mytheresa og netaporter.

Sikke dog et teksttungt indlæg. Det beklager jeg virkelig, jeg håber, at I havde tålmodighed til at læse med. Jeg håber at det gav jer lidt mere ro i sindet! I er fantastisk søde, og jeg takker jer for at I gider at læse med!

Some answers to the most asked questions here on the blog. Translate here!

15 comments

 • Hej

  Hvis du stadig vil have et større gevir, så sig til, for det kan jeg sagtens hjælpe med :-)

  Store og små.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg elsker simpelthen bare det gevir! Jeg er en smule misundelig ;-)

  enrebel.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • vildekaniner

   Det er også overordentligt cool. Ønsker mig dog rn større- og mere voldsom udgave! :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Norge er da en del af EU???? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • vildekaniner

   Nej, Norge er en del af Europa… Ikke en del af EU :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg nyder altid dine “teksttunge” indlæg, Marie. Det er som om, at man som læser kommer lidt nærmere på dig og din person, når du skriver de her længere indlæg, og det giver din blog en (endnu) federe dimension, synes jeg.

  http://www.moderevisited.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • vildekaniner

   Det er jeg glad for at høre! :-) Dejligt at I gider at høre på mig ;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Marie – jeg har brugt nogle af dine billeder i et indlæg på min blog, hvor jeg anbefaler mine yndlingsblog. Jeg håber det er ok, ellers skriver du bare, og så skal jeg nok slette dem. Du kan se indlægget her: http://bit.ly/zFhJjB

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • vildekaniner

   Åh, tusind tak skal du have! Skøn anbefaling <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • super flot gevir :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandranm

  Rigtig fint indlæg :) meget inspirerende og med gode ideer som altid :)
  Lige en ting omkring dyret på væggen – at få sin far til at nedlægge det selv, koster ingenting og er også lidt sjovt :)
  Sandra:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine S

  Det var værd at læse! :-)
  Knus, katrinedamsgaard.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • camilla

  Læser man din blog for meget, når jeg ligefrem drømmer om at jeg er på besøg hos dig, hjemme ved dine forældre? puha, very strange dream. Du boede til gengæld rigtig flot hjemme ved dine forældre. Og hvor var det sødt af jer, at tage jer af en pige der var faret vild på sjælland (Ja, jeg er fra nordjylland ;)) Desuden var du en tro kopi af Emma Watson eftersom du havde dit helt korte hår igen! (Jeg er altså ikke en stalker, havde bare en underlig drøm….)
  Ej, med dette kom jeg egentlig til at tænke på, hvor meget du har skiftet stil siden dengang du var under din mor og fars tag? Personligt, modemæssigt og vel også indretningsmæssigt? Bliver du inspireret af andet end boligmagasiner når du handler ind til lejligheden?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • vildekaniner

   Haha, det lyder fucking awesome :-) Jeg vil ikke sige at jeg har skiftet stil, men jeg har eksperimenteret mere siden jeg afsluttede gymnasiet og derved fundet mig bedre til rette i min egen stil… Jeg har længe været interesseret i at lege med kombinationen af stilarter og kombinerer stadigvæk på må og få! Jeg lader mig selvfølgelig inspirere af boligmagasiner indretningsmæssigt – ligesom man også inspireres stilmæssigt af modemagasiner. Men det handler om at gøre alt til sit egeyt :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

UPDATED BAG POST