NEW BALANCE

APARTMENT INSPIRATION

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket

Jeg er virkelig boligfokuseret i øjeblikket. Totalt indrømmet. Her er lidt inspiration til jer… Jeg er total boligmagasin-maniac – og jeg har brugt latterligt mange penge på interiør denne måned. Det er helt absurd. Nu da det endelig er weekend, lover jeg lige at lave et samlet indlæg. Jeg mangler dog stadigvæk at modtage to af de ting, jeg har bestilt (gæt, det er to ens, og du ser dem på én af ovenstående billeder) – men indtil videre har min lejlighed fået en fantastisk makeover. Jeg glæder mig virkelig til at vise jer det. Det ser fantastisk ud. Jeg er gået så langt som at bruge virkelig mange penge på kopper. Kopper, folkens. Hvem fanden havde troet, jeg nogensinde ville komme til at bruge penge på den slags? De er fra Royal Copenhagen, og I får dem at se i morgen!

Hvis nogen af jer ligger inde med porcelæns hovederne (little Joseph) og vil sælge – så kontakt mig – jeg er meget interesseret! marie_jedig@hotmail.com eller kommentarfeltet.

Some interior inspiration… I am very focused on that area at the moment…

9 comments

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEW BALANCE