Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

22 kommentarer

 1. Simone

  Hvad sker der for din BlogLovin? Loggede ind og så der var 15 indlæg fra dig. 10-11 af dem er sådan nogle mega random billeder? Er det noget du har valgt? Eller er du på en underlig måde blevet hacket?

  Nice outfit btw. Din blog er den bedste!

  • vildekaniner

   Bloglovin er hacket, de har lige informeret!

 2. LauraJensen

  Jeg elsker især stikken, jeansene og chanel taksen! :-)

 3. Emma

  det er fedt! har selv være sort i dag, kun med en hvid skjorte under. så dejligt altså :)

 4. Lækkert outfit!! er virkelig vild med skoene! :-)

  xxHelene

 5. Sara

  Det ser super godt ud.. Hvor meget har du givet for din chanel taske? Den er så fed! Jeg drømmer om den!! Hehe.. :-)

  • vildekaniner

   Jeg har to, he he… Henholdsvis 6500 og 7000, hvis jeg husker ret :-)

 6. Jeg leger med sort, sort, sort, grå, hvid, sort, sort, sort og grå. Og hvid.

 7. Rosa

  Det er et fint look, men jeg er ikke så vild med skoene, og jeg syntes godt det kan blive lidt for kedeligt, hvis det er det man hopper i hver dag. Så syntes jeg man skal peppe det op med nogle vilde øreringe, eller en cool halskæde. Ellers bliver det simpelthen for kedeligt til min smag, men samtidigt er det jo også hvad man føler dig bedst tilpas i. Og det kan SAGTENS se fedt ud, men i længden ville jeg nok bryde enkeltheden med noget mere farverigt, eller råt :-)

 8. maibritt J

  Gør det tit i sort og med forskellige stoffer – det giver bare en fed effekt

  maier-bigbeauty.blogspot.com/

 9. Julie

  Hvor længe er det siden, du har købt strikken? :-)

  • vildekaniner

   To-tre måneder, tror jeg :-)

 10. T.

  Elsker toneitone looken. Gjør det selv ofte med både svart, grått og blått. Føler at det får en til å se høyere ut om man er petite som meg :-)

  Lurer på å prøve med hvitt til sommeren, men ikke sikker på om jeg får det til…

 11. Jeg synes toneitone-looket er fantastisk! Er selv herre dårlig til at gøre det, men når jeg ser nogle af jer gudesmukke bloggerinder i toneitone, så jeg ved at falde ned af stolen af beundring. Synes alle farver kan bruges til det, men jeg elsker selv sort & grå, så det vil jeg forsøge mig mere med (;

  • vildekaniner

   Hej Mathilde. Hvis du er usikker på “konceptet”, er det en god idé at starte med f.eks. grå- eller blå: en blå sweatshirt eller T-shirt med blå jeans eller grå, ligesom jeg har gjort det på ovenstående billede.

   • Mange tak for rådet, jeg vil forsøge mig :D Det vil i hvert fald være rart at mestre kunsten! Hehe.

 12. Jeg synes tone-i-tone tendensen er rigtig fed, jeg er måske bare lidt for slem til at gøre det med sort-i-sort, men jeg skal da prøve lidt med noget gråt! Tak for inspiration. :)

 13. jeg holder også meget at kombinere sort med sort. Men har selv lige købt de grå bukser her i weekenden, så det kan være jeg skal prøve gråt på gråt snartest.
  Tak for god inspiration!

 14. Super fine ting, er som så mange andre helt vild med din taske!

 15. Måske skulle jeg også lege lidt med de grå toner, har nemlig de samme grå Cheap Monday, som jeg synes kan være lidt svære at style. Tak for inspirationen!

  • vildekaniner

   Det var så lidt. Det ser altså virkelig fint ud!

 16. Jeg synes det giver et rigtigt fint look fordi det ser en del mere roligt ud en f.eks. colourblocking. Selv kunne jeg godt tænkte mig at lege lidt med nogle pudderfarvede/rosa nuancer. Jeg mangler bare nogle sko til formålet.