HELLO SWEDEN

ACNE KNIT SNEAK PEEK

Photobucket

Et lille sneak peek på min nye, koksgrå sweater fra Acne. Den er ikke købt i Sverige (selvom omgivelserne kunne tyde på det), jeg havde simpelt hen bare medbragt den til den kolde lejlighed og en ordentlig indvielse. Jeg glæder mig til at vise jer den sådan “rigtigt”. Faktisk købte jeg ikke andet i Sverige end én beklædningsdel – den skal I nok også få at se i løbet af næste uge.

A little sneak peek on my new Acne knit.

16 comments

 • Lasse

  Er enig i ovenstående, http://www.stoy-munkholm.com/ er et rigtig godt sted af handle ACNE ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  Hej :-)
  Er det strikken der hedder” Sapata”? Og hvor har du købt din hene på tilbud?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • vildekaniner

   Hej Lene – ja, det er Sapata – og den er ikke købt på udsalg, jeg troede, det var et andet indlæg, der var kommenteret på… Den koster omkring 1300 kr. fra ny af…

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lene

   Super, så kan jeg bedre forstå. Den er rigtig flot :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nej hvor ser den lækker ud! Hvor meget gav du får den?:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Tænker du måske kunne blive lidt inspireret af denne blog: http://fridascircus.blogspot.com/? Bare et tip :)

  Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • vildekaniner

   Hej Emma, jeg kender godt bloggen, men ellers tak for tippet :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • seems perfect; i wish i had loads of money so i do a acne haul. acne clothes and shoes are all so amazing but so expensive.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • vildekaniner

   Yeah, Acne is a real money magnet, he he. I spend way too much money on their webshop… But the quality and the service are always good!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Ved godt det intet har med Acne at gøre, men tænkte jeg lige ville spørge dig alligevel! :-D
  Jeg er helt vild med din store kartell lamp, har selv sådan en, bare i en mindre størrelse. Jeg står og vil gerne købe en stor en, men jeg er i tvivl om det skal være den sorte eller sølv. Der er næsten 1000 kr prisforskel, men det er egentlig ikke så meget det… Og begge farver passer til mit værelse. Men, hvis det var dig, ville du så købe den sorte eller sølv? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • vildekaniner

   Åh, den er virkelig svær. Mit valg stod mellem denne, den sorte og den sølv – og jeg lod min kæreste træffe beslutningen, he he. Min kollega har den sorte, og den er virkelig fin, fordi den ellers normalt ret voldsomme er lidt mere neddæmpet i dén farve – i sølv indtager den jo et helt rum. Så jeg vil sige, at hvis den skal stå i et stort lokale og gerne må fylde og tage fokus, så vælg den sølv – hvis det f.eks. er til et mindre værelse, så gå efter den sorte. De er begge tidsløse farver, kan man sige :-) Håber at det hjalp!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tusind tak for svar, det hjalp helt sikkert! Køber nok den sorte… Den skal stå på mit værelse, som er meget lille, men tror den vil passe rigtig godt på mit sorte bord og farven på mine vægge. Så, tusind mange gange tak! :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • vildekaniner

   Det var så lidt! :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Har du en god hjemmeside hvor man kan købe Acne? udover acnestudios.com :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • vildekaniner

   Stoy-Munkholm.dk, youheshe.dk eller Stylepaste.dk… Men jeg er nu mest til Acnestudios.com :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HELLO SWEDEN