SUNLIGHT

NEW IN SECONDHAND

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket

I fredags købte jeg denne skjorte og disse lakloafers i den lokale genbrug. Jeg har tidligere haft kig på skjorten, men kunne slet ikke hitte nogen form for styling ud af den. Dog blev jeg i fredags inspireret til at anvende skjorten sammen med trashy, højtaljede sorte jeans (med skjorten stoppet godt ned i dem) og grove støvler. For ligesom at fjerne den alt for feminine kant. Disse loafers er ret fine og går til cirka alt i hele mit klædeskab. Alt i alt ret meget win-win.

I bought this shirt and these loafers in the local secondhand shop this friday. The shirt will be perfect combined with a pair of highwaisted, trashy jeans and some chunky heels.

6 comments

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SUNLIGHT