YESTERDAY IN THE PARK

FOR THE HAIR

Photobucket

Jeg fandt disse servietringe i en genbrugsbutik for et stykke tid siden, og besluttede mig for at forsøge at bruge dem som haircuff. Og det fungerer rent faktisk! Det er ret cool og lidt et afbræk fra den ellers meget brandede ponytail holder, jeg også er i besiddelse af…

Bought these blanket holders in a secondhand store the other day and desired to try if they were usable as a hair cuff – and they were!

6 comments

 • Der må jeg også være enig med Emma’erne ;) .. Der er bare noget over stemningen på din blog.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er enig med de to Emma’er! Du er simpelthen super dygtig, og jeg er også ret sikker på at du er en af mine yndlingsbloggere lige nu! Kæmpe ros til dig :o)

  http://amalieklsblog.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • haha, hvor kreativt(:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg bliver nødt til lige at tilstå at jeg elsker din blog så meget!! Du blogger nærmest dobbelt så meget som mine andre yndlingsbloggere og samtidig er dine indlæg også dobbelt så inspirerende! Dét er fandme godt arbejde, Marie ;)

  Knus http://www.blogdilemmaet.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma

   Kunne ikke være mere enig! Jeg elsker at logge på bloglovin, og der er nærmest altid et eller flere indlæg fra dig. Det er så rart! Og som den anden Emma ( ;-) ) siger, så er dine indlæg dobbelt så inspirerende, som dem der ikke blogger nær så ofte som dig. Du må være min favorit-blogger for øjeblikket :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

YESTERDAY IN THE PARK