• Marie Jedig
 • Fredes Blog
 • Wewonder
 • Amalie Wessel
 • ···
PINK AND PURPLE SKY

CUTE HAIR DO

PhotobucketPhotobucket

I dag mødtes jeg endnu engang med Nanna for at hygge og se på genbrugstøj til shoppen. Nannas hår sad så fint, synes jeg, og jeg fik derfor lov til lige at snuppe et par billeder med på vejen. Med hensyn til shoppen, så kan I nok se, at der i menuen er tilføjet et to nye kategorier: “Salgsblog” og “Post“. Med hensyn til post, så er det nemlig nu muligt at sende mig breve eller lignende, hvis nogen af jer skulle få lyst til det. Salgsbloggen kommer forhåbligvis op og køre i løbet af næste uge! Lærke besøger mig lørdag og leger model, så der vil være inspiration til, hvordan tingene kan styles. Jeg har indtil videre omkring 30 ting klar til bloggen. Primært overdele i alle størrelser (jeg er jo selv stor fan af oversize). Jeg er så spændt og glæder mig helt vildt. Jeg ved godt, det ikke er en stor ting, og at mange andre bloggere har salgsblogs, men det er ret stort for mig, da jeg ikke tidligere har benyttet en sådan seperat side til salg.

Noget andet – Nanna og jeg fik simpelt hen et utal af komplimenter fra ældre damer i dag, fordi vi begge var iført pels. “To smukke, spinkle piger er så fine i pels”. Ret fantastisk sagt.

Nanna and I looked in secondhand stores yet again to find something for my sale blog. Nanna had her hair like the pictures above – pretty cute. The shop will “open” next week, I am so happy and exited!

7 comments

 • Jeg glæder mig også rigtig meget til at se din salgsblog. Din stil er bare så fed, selvom du nok tit høre det, synes jeg alligevel også lige jeg vil sige det. Din frisure er super fin.

  Hvis du får tid er du meget velkommen til at kigge forbi min blog på http://www.adoreyourselfblog.blogspot.com :-)

  Xx

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ih, jeg er simpelthent så spændt på at se, hvilke lækre ting og sager du ender med at smide på salgsbloggen. Det ser jeg frem til… Og held og lykke med den! Det ser iøvrigt ud til at være en rigtig flot pels, Nanna på billederne bærer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ja den er super fin!

  Antonierikardsson.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Glæder mig virkelig til din salgsblog (tror jeg kommer til at gøre nogle ret gode køb!) Kom til at tænke på hvilke modeshows du skal med til i modeugen? Vil du måske tjekke min blog ud? http://black-and-blurry.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • vildekaniner

   Hej Cille. Det lyder godt – jeg glæder mig også…
   Mht modeugen, så regner jeg ikke med at deltage, desværre. Jeg har en masse arbejde :-(

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Glæder mig SÅ meget til at se din salgsblog! Det kan jo kun blive godt :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Super fin frisure – kunne helt sikkert noget der skal prøves, da mit hår ca. er samme længde :-)

  Lyder spændende med salgsblog!

  /Stinelindegaard.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PINK AND PURPLE SKY