SECONDHAND NECKLACE

BEAUTY TIPS

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket

Jeg har fået en del spørgsmål på bloggen angående skønhedsrutiner, skønhedsråd og lignende. Sandheden er, at jeg ikke er nogen beautyblogger, og jeg derfor ikke koncentrerer mig voldsomt meget om området. Jeg har altid syntes, det var fantastisk sjovt at lægge makeup, som at male et lærred eller tegne på papir, bare med et direkte udtryk. Ret smukt. Jeg har oplært mig selv i denne “kunst”, og kan kun anbefale diverse makeup tutorials på youtube. Dog har jeg en del andre råd, der vil give et meget smukkere helhedsindtryk af et menneske: (Alle nedenstående råd er subjektive)

– Lad være med at overpluk dine øjenbryn. Og her menes: lad stortset være med at plukke dine øjenbryn.
– Sørg for at din hud ser naturlig ud.
– Lad være med at oversætte din frisure. Det er meget mere cool med lidt tilfældighed.
– Spis sundt, spis til du er mæt og ikke overmæt, drik masser af vand.
– Tag trappen i stedet for rulletrappen (klassiker – men den skal med)
– Lad være med at overdriv alkoholen, rygningen og solbadningen.
– Rens din hud dagligt.
– Lad være med at farve dit hår i en tone, der ikke passer til din hudtone. Tal med din frisør.
– Øjenmakeup er helt op til individet at vurdere. Men lad være med at overdriv… Det kan være smukt med smokey eyes til hverdag, men så hold den cool og slap af med f.eks. frisuren. Det hele skal spille og balancere.

Jeg selv plukker aldrig øjenbryn, jeg ryger og drikker stort set ikke, jeg renser hud hver dag, vasker mit hår i med en lilla shampoo fra Lóreal der fjerner rødlige toner, anvender kun makeup i lækker kvalitet (det lyder måske snobbet, men det virker altså bedst for mig), spiser ret sundt, motionerer i perioder (langt ude, men jeg bør virkelig starte til et-eller-andet for at komme i gang igen).

It will take too long to translate this post: just some beauty tips. You can translate the text with Google Translater here.

8 comments

 • great tips!
  Can you maybe show us what your daily make-up is? I just always love your look. :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • The Mets

  Ja MAC laver fantastiske produkter. Et godt fif: Deres “studio sculpt concealer” i farven NC30 er ej til at forstå, så god som den er. ..også bare hvis man gerne vil have “øjenlåg til at være samme farve som resten” If U know what I mean!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • vildekaniner

   Arj, hvor lækkert. Den må shoppes, næste gang jeg er i Kbh! Tak for tippet :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • The Mets

  Hvilken pudder/foundation/minerals bruger du som base i hvilken shade?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • vildekaniner

   Chanels Teint Innocence i farve nr. 20 clair cameo

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • vildekaniner

   I hvert fald til hverdag… Til fest bruger jeg solskinspudder under kindbenene fra Chanel “Soleil Tan de Chanel” i farve nr. 63, og så en hudfarvet pudder fra MAC.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SECONDHAND NECKLACE