WHAT'S IN THE BOX?

ABOUT LIVING IN A SMALL TOWN

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket

Jeg får sådan generelt set mange spørgsmål omkring dét at bo i provinsen. Ikke kun her på bloggen, men sådan generelt set fra alle kanter. Jeg er født og opvokset i provinsen. Jeg vil ikke betegne mig som en klassisk provinspige, det er jeg sgu for kantet en personlighed til, men jeg holder af det hjemmelige, provinsen har at byde på. Ingen tvivl om at jeg absolut elsker København, og måske fører mine veje mig derind af en dag, men som tingene er lige nu, holder jeg af at bo i Næstved. Det eneste minus ved ikke at bo i en større by, er de kulturelle tilbud. Jeg er en kreativ sjæl der holder af at skille mig ud og dyrke mine kreative interesser, og udvalget for den slags er ufattelig småt i en provinsby. Men det er jo her, at ens egen personlighed kommer ind i billedet – for egentlig er man vel selv med til at skabe det kreative fællesskab. Jeg forsøger i hvert fald, så godt jeg kan.

Sikke en masse blah om alt og intet. Jeg håber at I havde tålmodigheden til at læse med…

I live in a small town called Næstved. I am really happy about it and I do not want to move to Copenhagen at the moment. Maybe later on.

6 comments

 • Ida

  Ved ikke om det ville være den samme holdning, hvis du boede i min meget lille provinsby i Sønderjylland. :-) Kan ikke vente til jeg kommer væk og til Århus!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natasja

  Efter at være flyttet til København i slutningen af 2011 benytter jeg mig dagligt af din blog. Jeg elsker Næstved; født og opvokset der, og har boet der i 23 år. Byen har en sjæl, der er helt fantastisk. Og jeg skal helt sikkert tilbage. Men det er virkelig rart at se en blogger derfra, så føler jeg mig helt hjemme når jeg tjekker din blog :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg syntes det er fedt, at du bor i Næstved. Det bryder lidt det der, at man SKAL bo i København, selvom jeg gør det, men det kan jeg ikke rigtig gøre for. – Ikke fordi jeg ikke kan lide det, jeg elsker skam at bo i indre københavn, men jeg syntes det er fedt, at der er nogle som siger: “stop, det er mindst ligeså fedt at bo i provins”. (selvom der nok er nogle mangler, som ikke kan gå op med provinsens tilbud)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er født og opvokset i Århus, men som jeg blev ældre fik jeg behov for noget større. For lidt over et år siden købte jeg så en andelslejlighed og flyttede til Hovedstaden. Jeg har ikke fortrudt det et øjeblik. Jeg elsker stadig Århus, og det føles stadig som ‘hjem’, når jeg er der, men jeg tror, det er meget naturligt at søge forandring, som man bliver ældre…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har altid tålmodighed til at læse dine indlægs! Og rigtig flot by :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Flotte billeder!
  elsker virkelig byen! da jeg selv har boet der, men nu bor i København.
  Det er en virkelig hyggelig by, elsker Næstved! :-)
  kram

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WHAT'S IN THE BOX?