PÅ BESØG HOS MATHILDE GISLINGE

PERSONLIGT JAKKESÆT

Photobucket

Min 2. december udfordring til jer var at iføre sig et personligt jakkesæt – her er mit bud. Skjorte fra Camilla Stærk og Acne blazer. Følg med i processen på min facebookfangruppe! I dag står den på personalejulefrokost med DISNEY-tema. Min mor har kreeret en Alice i Eventyrland kjole til mig. I skal nok se billeder i morgen… Hav en dejlig fredag!

9 comments

 • Skønt outfit, som jeg desværre først har fået set nu!! Ser dog noget koldt ud med sneen i baggrunden.. ;-) hehe. Fantastisk blog i øvrigt – og fantastisk fin stil!
  knus Sarah – stor fan ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • mette

  Hej Marie :D
  det er nok mest til blogger delight.
  men nede i det ”felt” hvor alle bloggerne står,
  når man så trykker for at komme til din blog kommer vildekaniner.com frem istedet. bare lige vis du ikke viste det :)
  KH mette
  ps. elsker din dejlige blog

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Juliane M.

  Hej Marie! Du har en lille balenciaga pung som jeg er helt vild med! Jeg ville lige høre om hvad modellen hedder og hvad den koster? (-:

  Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • vildekaniner

   Den kostede cirka 1600, husker ikke modellen!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har osse lige forsøgt at poste på din væg – godt nok om noget andet – men det blev osse slettet?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • vildekaniner

   Ser lige på det i morgen – besynderligt. Prøv at poste igen :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Skrev bare for at sige/minde dig om at Medinas dokumentar er på Zulu nu :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Virkelig fedt jakkesæt. Jeg har også uploaded et billede af mig i personligt jakkesæt, men anede ikke hvor jeg skulle poste det henne, og der stod noget om, at det skulle være på facebook væggen. Da jeg gjorde det blev opslaget slettet. Så, hvor skal man uploade ens eget billede? :-)
  Hilsen Nina

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PÅ BESØG HOS MATHILDE GISLINGE