PERSONLIGT JAKKESÆT

PAKKEPOST OG SORTE TANKER

Photobucket

Selvom det giver knapt så meget mening at hjemvende fra en ellers nok så fantastisk bytur og stadigvæk være så ædru, at man kan fokusere på pakkeoplukning og blogging – så er dette faktisk det givende scenarie. Klokken er lige nu 04.15-dut-dut og jeg har åbnet pakker, været i bad og sidder nu med en mellemfølsom fornemmelse i kroppen. Mine pakker indeholder en masse vidunderlige ting, som jeg vil vise jer i løbet af weekenden. Kan I gætte nogle af pakkernes indhold? Jeg kan sige så meget, at vi har en lille net-a-porter pakke, en aflang ACNE pakke, et brev fra far, en personligtsendt pakke og et brev fra Post Danmark om at endnu en pakke venter (Ja, det har lige været den 1. – ja, jeg har fået ekstra god løn, ja, jeg har penge til resten af måneden, ja, I er misundelige……)

Today I got a packet or two to show you (maybe some more)… Stay updated – it will happen this weekend!

4 comments

 • M

  Hej
  Hvor mange timer arbejder du om ugen? Kæft du er heldig at have råd til al den acne, chanel og alexander wang!
  Du er en dygtig blogger. Hvad er din “kilde til success”?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Glæder mig til at se hvad du har købt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • uhh… jeg glæder mig til at se hvad der er i pakken!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Hej Marie,

  Jeg sidder på arbejde, og klokken er 05:28. Jeg er mægtig glad for fulde bloggere, der vender hjem og kommer i tanke om deres blog og læsere. Tak for underholdning! Glæder mig til at se, hvad der gemmer sig i pakkerne.

  Maja

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PERSONLIGT JAKKESÆT