PRETTY HAIR DO

PÅ BESØG HOS MATHILDE GISLINGE

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket

18-årige Mathilde Gislinge studerer til dagligt på Herlufsholm Privatskole. Hendes stil er både chic og rå, og så er hun desuden indehaver af det fineste, alfeagtige udtryk rent udseendesmæssigt.


Beskriv din stil:

Jeg har ret svært ved at definere min stil, da den er meget simpel. Det ofte de sorte, hvide og ikke særlig vilde farver jeg ender med at tage på.

Vigtigste stykke tøj i din garderobe:
Mine halstørklæder og jakker. Jeg elsker at kunne ”gemme” mig i mit tøj.

Hvad føler du dig bedst tilpas i:
Et par jeans / løse silkebukser, en t-shirt / sweater, en form for jakke og et halstørklæde. Elsker lag på lag.

Seneste køb:
En hvid T-shirt fra T by Alexander Wang.

Drømmekøb:
En Rick Owens jakke, som jeg har kigget på i sindssygt lang tid. Er på sagen, så den skal nok komme snart!

Yndlingsdesigner:
Jeg synes ikke, at jeg har en decideret yndlings designer, da jeg mere bare køber det jeg nu synes om og som jeg lige falder over på min vej.

Stilikon/hvad inspirerer dig:
Ligesom stort set alle andre piger, så elsker jeg Mary-kate & Ashley Olsen. Syntes altid, at det er hos dem, jeg finder mest inspiration. De er ofte så sindssygt ”chill” i deres stil og formår alligevel altid at ligne en million.

Yndlings steder at shoppe:
Jeg er mest en ”internet-shopper”, da der jo er ALT. Ellers finder jeg altid udlandet mere interessant, da der er et meget større udvalg.

Billede 1: Mest brugte sko: Fra venstre: All stars converse, Sand, Alexander Wang, Miu miu, Yves Saint Laurent, Asos, ebay, Marc by Marc Jacob, Gucci. Billede 2: Mine elskede puder! Alle fra Areware købt hos designdelicatessen.dk. Billede 3: Fra venstre: Yves saint laurent, miu miu, alexander wang. Billede 4: Fra venstre: Burberry, Louis Vuitton, Mulberry, Burberry, Marc Jacobs, Prada (Min yndlings. Havde ledt efter den i næsten et år uden held, hvorefter min søde veninde hjalp mine forældre med at finde den, så de kunne give mig den i 18 års fødselsdagsgave) , Jimmy Choo. Billede 5: T-shirt: Avelon, Jakke: Bllack Noir, Tørklæde: Alexander McQueen, Bukser: Little remix, Sko: Alexander Wang, Taske: Prada, Solbriller: Ray Ban. Billede 6: Sko: Alexander Wang, Bøger: Coco Chanel, teen vogue handbook, 50 fashion designers, Cover, Elle, Costume, Vogue, Mary-Kate & Ashley Olsen. Make-up: Chanel, Make-up pung: Louis Vuitton. Billede 7: Hue: Noa noa, Halstørklæde: Rabens Saloner, T-shirt: T by Alexander Wang, Skjorte: Modström, Bukser: Rabens Saloner, Sko: ebay, Taske: Prada. Billede 8: Billeder af venner og familie. Billede 9: Jeans: Replay, sko: asos, Halstørklæde: Malene Birger, Blazer: Designers Remix. Billede 10: Smykker jeg ALTID har på. Fra venstre: Ring fra min mormor og morfar, Ring der har været min oldemors (med den store sten), tynd ring fra Pureheart (Fået af min ”svigerfar”), Hjertering fra Pureheart (Fået af min kæreste), Armbånd med hestesko (fået af mine bedsteforældre), Blomsterring fra Ole Lynggaard (fået af mine forældre) ,Lænke armbånd med tro, håb og kærlighed (fået af mine forældre), Skagen ur (min fars). Billede 11: Forrest & Bob, Isabel Kristensen, Hoff by Hoff, Urban Outfitters, H & M.

Alle billeder er taget af Mathilde selv.

7 comments

 • Louise

  Fint indlæg:)

  Synes dog det ville være skønt og meget mere overskueligt, hvis teksten stod efter hvert billede, fordi jeg glemmer hvilket nummer billede havde, så derfor springer jeg altid den sidste tekst over – og det er måske lidt ærgerligt?

  / Louise

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • vildekaniner

   Det har jeg fået besked på før, men det er bare ikke særlig kønt layoutmæssigt… :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise

   Ok, det forstår jeg godt:) Men det er bare besværligt at scrolle op og ned hele tiden.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • vildekaniner

   Ja, UNDSKYLD! Det er bare den eneste måde, hvor jeg synes, det er i orden at have det med :-(

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • i just LOVE her pillows. :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • blogger hun? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PRETTY HAIR DO