SHAME ON ME

BLACK VELVET

Photobucket

Så er det sgu i dag, det sker! Jeg er allerede ved at gøre mig klar til aftenens festligheder og har derfor lige lagt neglelak. Farven har jeg vist jer før (men det er vidst længe siden): Den er fra Chanel og hedder Black Velvet – den er mindre intens i farven end Black Satin og mere mat i det. Jeg fandt den i sin tid på Ebay til total overpris (da den var udgået fra sortimentet). Nok om neglelak. Godt nytår til alle! Jeg kommer sikkert til at blogge en hel masse gange i løbet af dagen… Om lidt kommer Lærke og Nanna, og så skal vi dulle os op, dulle bordet op og dulle maden op.

I am already getting ready for tonight! I just polished my nails with this Chanel color “Black Velvet”. It’s a bit like the classic “Black Satin” except from that it’s not so intense in the color and has a more mat finish. Happy New Year everyone!

9 comments

 • amazing colour!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • I like your nails! Your blog is full of inspiration. I wish you a wonderfull 2012.
  Love, Joëlle

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Hvad kostede kjolen? :-))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Virkelig lækker neglelak! Glæder mig til at følge med resten af dagen- det kan jo være man kan blive lidt inspireret! Du har i hvert fald en meget inspirerende blog- og thumps up for den billedeserie du har skudt af de 5-6 piger i et af de forrige indlæg!
  Signe, http://downwithbirdie.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine Clausen

  Det lyder fænomenalt! Jeg ser frem til det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine Clausen

  Dine negle er meget flotte!
  Hvilket outfit tager du på i aften?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • vildekaniner

   Det får du at se senere! Simpel, sort Stig P kjole med dyb rygudskæring, sølv choker og louboutin’s. Flettet hår og smokey eyes!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Glæder jeg mig til at se :D

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SHAME ON ME