SHAME ON ME

BLACK VELVET

Photobucket

Så er det sgu i dag, det sker! Jeg er allerede ved at gøre mig klar til aftenens festligheder og har derfor lige lagt neglelak. Farven har jeg vist jer før (men det er vidst længe siden): Den er fra Chanel og hedder Black Velvet – den er mindre intens i farven end Black Satin og mere mat i det. Jeg fandt den i sin tid på Ebay til total overpris (da den var udgået fra sortimentet). Nok om neglelak. Godt nytår til alle! Jeg kommer sikkert til at blogge en hel masse gange i løbet af dagen… Om lidt kommer Lærke og Nanna, og så skal vi dulle os op, dulle bordet op og dulle maden op.

I am already getting ready for tonight! I just polished my nails with this Chanel color “Black Velvet”. It’s a bit like the classic “Black Satin” except from that it’s not so intense in the color and has a more mat finish. Happy New Year everyone!

9 comments

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SHAME ON ME