CHRISTMAS PRESENTS

A BLUE REBEL CHANEL BOY

PhotobucketPhotobucket

En lille julegave til mig selv: Blue Rebel og Blue Boy fra Chanel til samlingen. En af mine veninder havde bidt fast i min passion for disse fine nye farver, og tilbød af skaffe dem hjem til mig fra USA. De kommer så vidt jeg ved først i butikkerne her i Danmark i februar måned. Jeg kan godt lide at selve tonen på farverne minder om jeansblå – og jeg glæder mig til at lakere mine negle med disse fantastiske, nye farver.

A small Christmas present for myself: These two nail polishes from Chanel “Blue Boy” and “Blue Rebel”. I can not wait to color my nails with these fantastic jeans blue colors!

7 comments

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CHRISTMAS PRESENTS