LOOK LIKE A MAN

THE HUMAN HEART

PhotobucketPhotobucket

Som lovet, har I her et par billeder af min nye tatovering. Jeg er simpelt hen så glad for resultatet, det er langt smukkere, end jeg turde håbe på. Selve ideen og tanken bag er ret smuk (i hvert fald i mit hoved); ideen om at hjertet pumper blodet rundt i kroppen og holder det hele kørende, minder mig om måden, min familie har påvirket mit liv på så mange positive måder og har holdt mig kørende. Og så er hjertets generelle funktion bare genial ifølge mit hoved og bør derfor foreviges på denne måde. Jeg er meget til de knapt så overbrandede tatoveringer, og dette motiv gav bare mega meget mening for mig. Jeg forstår udmærket, at nogle kan have svært ved at se det fantastiske i en lidt uhyggelig tatovering, men på en fin, lille pige som mig, er der ikke meget uhygge ved den. Den gjorde meget av at få lavet og gør det egentlig stadigvæk. Men jeg er jo også en hysterisk tøseprinsesse (jeg græd faktisk ikke). Hvad synes I?

My new tattoo. I am so satisfied with the result! What do you guys think?

51 comments

 • Jeg må indrømme at jeg synes at den er lidt uhyggelig. Godt lavet, men uhyggelig.
  Men på den anden side så er du jo også en lidt uhyggelig og mystisk person.
  Hvilket er ment på en kærlig måde. Men er den i farve eller i sort hvid?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  SÅ nice!
  Jeg måtte bare kommentere dit indlæg!
  Jeg er selv helt vild med tatoveringer, men jeg foretrækker også en hvis originalitet. Det er virkelig et flot resultat, det er jo ikke alle som får et godt resultat. Jeg er også selv utrolig glad for at have en fast tatovør, som jeg ved kan sit kram ;)
  Hvor mange tatoveringer har du egentlig? og hvad forestiller de?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • vildekaniner

   Mange tak! Jeg bliver tusset af Dr. Bones i Næstved :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Renée

  Og så gør det jo heller ikke noget, at Ryan Gosling bærer den samme tatovering i “Blue Valentine”. Se den. Nyd den.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • vildekaniner

   Haha, åh, min kæreste er så meget oppe og køre over Ryan-drengen. Han er umiddelbart ikke min kop te :-D

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Jeg er helt vild med begge dine tatoveringer!
  Og hjertet bryder dit image vildt meget! Det ser fedt ud!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Tanken er rigtig sød, men motivet er ikke lige mig. Til gengæld er jeg helt vildt med det lille anker, det er bare sååå flot! :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • YUP!
  I like it!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wow hvor er den cool!! Ret fed ide.. jeg er lidt af en tøs når det handler om tatoveringer -men jeg må sige at det er sejt du tør!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Synes faktisk at din tatovering ser smuk ud, havde jeg måske ikke lige regnet med, men ja, synes den er smuk!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie Vintersborg

  Marie for satan da. Det er super sprød!
  Jeg graver den, det er så super fed og vildt flot lavet!

  Og til Blaa (som ikke engang er mand nok til at stå ved sin komplet latterlige kommentar) – http://www.dr.dk/mama/tv/i-virkeligheden#/21774

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  “Jeg er ikke til overbrandede tattoveringer” – hvorfor dælen har du så et anker? Nok den mest mainstream tat man kan have lige for tiden?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • vildekaniner

   Jeg fik den lavet for to år siden… Havde ikke lige set trenden komme ;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sebrine

  Selve motivet er ikke så meget mig, men hold op hvor er den flot lavet + det er en virkelig smuk tanke der er bag!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • annesofie

  eeej hvor den fantastisk ! Jeg er såååå glad på dine vejne, tillykke med den – misunder den ret meget !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • HannaM

  Super fed !!! ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lily

  Wow, I think it’s amazing! Absolutely beautiful.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • blaa

  jeg har kun én ting at sige: forstil dig som en 86 årig med gråt hår og hænge patter, og nååår jo EN TATOVERING!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • vildekaniner

   Dén dér har vidst været uddebateret de sidste 40 år… He he

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ulla

   Hvorfor skal ikke tattoverede mennesker altid minde os om at vores tatoveringer er en “deal for life”???
   Hvis ikke jeg ville have mine når jeg blev 80 år gammel ville jeg sq nok have fået dem tegnet op med eyeliner frem for permanent blæk!!
   Get it folkes… De tattoveringer er en del af vores liv og ikke bare pop-pjank. Det kunne jo, som Marie siger, være at der lå en dybere mening bag dem…
   Ja, de kommer til at flyde ud i farverne og stregerne, men det gør vi vel også selv…
   Marie… Den er for fed… Elsker din nye tattoo…. ;o)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • WORD! Og tak!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • …Forestil dig hvor ligeglad man måske er, når nu resten af kroppen ligner shit i den alder alligevel????!!!! ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • karen

  helt vild med den! har også overvejeret. men må indrømme jeg ikke tør! så modigt og sejt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Personligt må jeg erkende, at jeg ikke er helt oppe at køre over din tattoo. Det er lidt for bogstaveligt med en muskel tatoveret på huden. Men synes det er så fedt, at du valgte et motiv, der betyder noget for dig og giver mening. Så længe du selv er tilfreds – er det jo det vigtigste!
  Er til gengæld helt forelsket i dit anker-motiv! Ser alt for fedt ud.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • den er meget fin. jeg er selv vildt betaget af det anatomiske hjerte som symbol istedet for det noget kedelige hjerte-hjerte (du ved jo, hvad jeg mener..) jeg har selv malet et billede til min kæreste engang med et hjerte og grene, der stak op af det, men jeg har aldrig turdet få det fotograferet. har dog en halskæde med ét, mon det ikke tæller en lillebitte smule? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • og jeg mente naturligvis tatoveret.. tadaa, hvad der er i hovedet, kommer ud gennem fingrene :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fuck hvor er den latterligt sej! Go Marie :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • cool!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Jeg synes den er lidt uhyggelig som du selv skriver, og er egentlig ikke særlig tosset med den. Men men men.. Den er jo super flot lavet, så om ikke andet, så er det en meget smuk, uhyggelig tattoo :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • vildekaniner

   Jeg respekterer fuldt ud din holdning – det ville jo heller ikke være mig, hvis det ikke delte vandene bare en smule!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Perfektion.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • EM

  Virkelig sej og anderledes tatovering!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes, at den er virkelig flot! Super cool motiv… I like it:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josephine

  wow.. absolut ikke min kop te, da du skrev hvad det skulle være. MEN, MEN, MEN hvor kan man dog blive overrasket!! den er sååååå fed jo. Det ville aldrig være en jeg selv fik lavet, men det er bare fuldkommen lige dig. Synes det er så fedt gjort af dig!! ;) glæder mig til at se den på et outfit billed så man kan se den ordentlig sammen med din suuper fede stil! ros, ros og atte ros til dig og bloggen :)
  hilsen en meget glad læser :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • SMUKT!! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  SÅ fed!! Hvor har du fået den lavet om man må spørge :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • vildekaniner

   Næstved, kan ikke huske navnet, men overfor Afrika Genbrug :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Den er virkelig smuk! Resultatet er virkelig blevet godt og detaljeret :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • signe

  Wow! den er virkelig noget af det flotteste!!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Love it!!! Den er virkelig fed :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wow, det er godt nok specielt…men cool. Det er en rigtig fin tanke, du har bag, og det er jo også det vigtigste, synes jeg :)

  x
  http://www.thewordisfashion.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rebecca

  Elsker tatoveringer som er lidt “malplacerede” hvis du forstår… altså et menneskehjerte som normalt ville syntes uhyggeligt, på en sød ung pige som dig selv, eller for den sags skyld en fin lille missekat på en fuldt ud tatoveret bodybuilder … Men andre ord elsker modsætninger

  Og budskabet er så rigtigt !!! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Jørgensen

  Hvor er den super fin! Jeg elsker tanken bag den, og ikke bare en overbrandet tatovering som du siger! :-) Forresten vil jeg lige sige, at All that Jazz var over min forventning. Du (og I for den sags skyld) var simpelthen så gode, og jeg blev rigtig rigtig glad da du sagde hej efter showet! Håber du havde en god fødselsdag i går!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • vildekaniner

   Hej Camilla, tusind tak, dejlig kommentar – du skal altid bare hilse, når du ser mig forresten! :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er den vild!!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den er super fed ! Glæder mig til at se hvordan den ser ud når den er helet og har fundet sig til rette !

  Standing on a hill in my mountain of dreams

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe Bruun

  Hvor er den smuk – tillykke med den!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma Emilie

  Hvor er den lækker! Kan godt forstå du er glad for resultatet :)

  juststyle-blog.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Hvor er den sindsygt fed, og jeg elsker det den betyder for dig. Thumbs up!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • WAUW! Hvor er den altså bare smuk og alligevel på en måde super feminin, selve tanken bagved den er virkelig fin :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LOOK LIKE A MAN