TABOO

LONDON FLASHBACK

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket

Lærke og jeg var i London denne sommer. Det blev ikke til den helt store billedserie, da vi vurderede, at det var for voldsomt at slæbe kameraer rundt overalt (det er også derfor at jeg primært har billeder af Lærke). I har flere gange bedt om London-guides: Jeg ville rigtig gerne, men har virkelig ikke skrevet gadenavne ud i forhold til attraktioner og så videre… Dog kan jeg anbefale musicallivet i London. Det her var min tredje tur til London, og også tredje gang jeg så musicalen “Wicked”, som er en af mine yndlings. Derudover besøgte vi uhyrekabinetterne London Dungeons og The London Bridge Experience. Vi havde begge besøgt London Dungeons, men det var virkelig en uhyggelig oplevelse på trods af det – dog slog det ikke The London Bridge Experience: En del af oplevelsen foregik mellem forskellige uhyggelige rum, hvor man bare troede, man skulle dø hele tiden. Lærke græd og gemte sig i en fremmed mands rygsæk, og vi rystede begge i lang tid efterfølgende. Meget voldsom oplevelse. Vi shoppede, selvfølgelig, på BOND STREET og OXFORT STREET (Harrods, Selfridges & Company), og besøgte en masse smågader i nærheden af vores hotel. Turen var dejlig. Jeg elsker London.

7 comments

 • Juliane M.

  Omkring 2000,- gerne billiger, men må også gerne koste lidt over! (-:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fine søstre – elsker byen!

  Amalie
  Colouredby.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • camilla

  Hvor er Lærkes top fra på de første to billeder? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Juliane M.

  Hej Marie, jeg leder virkelig efter en vinterjakke! Har du nogle forslag? (:

  Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • vildekaniner

   Hej, hvad tænker su af pris? :-) Såkan heg komme med nogle forslag…

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mhh dine billeder vækker minder. Jeg var selv i London i foråret. Jeg var slet ikke klar til at tage hjem den gang, kunne tage afsted igen med det samme. En helt fantastisk by!

  rikkewestesen.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TABOO