DE SIDSTE 8 MÅNEDER

SCEPTOR OG MUSICAL

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket

Jeg har gennem min blogging-tid fået en del spørgsmål omkring det musical, jeg laver. Derfor har I her en masse forestillingsbilleder og stemningsbilleder fra vores shows. Selv har jeg spillet hovedrollen Satine i Moulin Rouge Sceptor, spillet en masse bærende roller, spillet en del biroller og ensamble. Sceptor er en musicalforening i Næstved, som både performer musicals og varité shows. Sceptor har desuden en særlig afdeling kaldet “Sceptor Show Akademi”, hvor børn og unge under 18 opfører diverse kendte- og selvskrevne musicals. Ovenstående billeder fra syv år siden og til nu.

Overstående billeder: S.U.S “All That Jazz”, Vinter Varité “Somebody to Love”, En historie om Alice “Te-selskabet”, En historie om Alice “Futtevals”, Beat it “Thriller”, Beat it “They really don’t care about us”, Atlantis Gallakoncert applause, Atlantis gallakoncert “Hil Atlantis”, Beat it “Thriller”, Atlantis “Et uskyldigt kys”, RENT “La vie Boheme”, Grease øver, En historie om Kærlighed (Moulin Rouge) “Come what May”, En historie om kærlighed “El Tango De Roxanne”, En historie om kærlighed “Spectacular Spectacular”, En historie om kærlighed, En historie om kærlighed “Hertugen forføres”, En historie om kærlighed “Fever”

9 comments

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DE SIDSTE 8 MÅNEDER