OP OG NED I SLOWMO

PROJEKT GARDEROBESTATIV

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket

Et voldsomt D.I.Y… En lang proces, det ved mine facebookfølgere, og i dag nåede vi til vejens ende. Det startede med en lidt latterlig idé om et rustikt garderobestativ og endte ud i dette (vidunderlige!) garderobestativ. Grundlaget for ideen var egentlig, at jeg var træt af mit nuværende, og bare ikke orkede at binde en pind fast til loftet, som så mange har gjort det. Jeg ville have noget orginalt! Og jeg er simpelt hen så lykkelig for resultatet. Det viser også bare, at ting kan blive fantastiske, når man bare er tålmodig.

Træerene er fældet, der er boret huller i stammerne og selve overpinden er udformet i enderne således, at den passer perfekt ind i disse huller. Efterfølgende har jeg malet alle delene to gange med én times mellemrum med noget mediumglans træmaling. Hvad siger I? Bøjlerne kan forresten fåes på renserier rundt omkring.

I just did this kind of big “do it yourself” project. I am really satisfied with the result. What do you think?

46 comments

 • Lena Juhl

  Hejsa.
  Det er et VANVITTIG fedt garderobeskab. Flot arbejde. Jeg har lånt din ide og sat min far på opgaven ;)
  Nu er mit spørgsmål bare: Har du brugt en grunder, før du har malet det? Det anbefaler “de kloge” jo inden man maler på træ – men jeg ved bare ikke om det seriøst er nødvendigt.
  Glæder mig til at høre fra dig :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] Endelig er der også flere forskellige muligheder for selv at lave et unikt garderobestativ. Fordelen ved selv at kaste sig ud i projekt garderobestativ er, at man helt selv kan bestemme længden på stativet og tilpasse den afhængigt af hvor meget tøj der skal kunne være plads til Mange har blandt andet forsøgt sig med grene fra skov eller have, hængt op i to snore fra loftet. En anden blogger har lavet sit helt eget, personlige garderobestativ i træ og lakeret det sort. Resultatet kan ses her. […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • I love your style!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi Holm

  Hold da op hvor jeg elsker det!!!
  Hvor i alverden har du fået lov at fælde så mange træer (der må vel være brugt 2-3 stykker?) ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • vildekaniner

   En af mine kollegaer skulle fælde i haven, så jeg var lige heldig :-) Og ja, to træer og én kæmpepind.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja

  Ser fantastisk ud! Hvilke træer har du brugt?
  Og et andet spørgsmål – hvad har du måtte give for kasserne til din skoreol? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • vildekaniner

   Omkring 325kr stykket… Hvis jeg husker sandt. Aner ikke hvilken træsort – den ene var grønlig og den anden mørkebrun, ha ha

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] her og her, og jeg er nu faldet over endnu en idé til et hjemmelavet et af slagsen hos bloggen Vilde kaniner. Resultatet er virkelig fint og enkelt, og hvis du selv har fået mod på at starte på projektet […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] over den her virkelig cool og kreative måde at lave et garderobestativ ud af to træer hos “Vilde Kaniner“, hvor man også kan læse mere om, hvordan hun helt præcis har gjort. Jeg går selv og […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  tusind tak for dit svar. må jeg spørge, hvilket renseri, du har købt dine bøjler på?
  på forhånd tusind tak

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Hvor meget har du givet for bøjlerne? Vil meget gerne udskifte mine plastikbøjler med disse fine renseribøjler :)
  KH

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • it looks amazing, very original!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ej, hvor er det smukt! virkelig one of a kind, godt gået marie(:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josefine

  FUCK FUCK FUCK HVOR ER DET SUNDSYYYGT LÆKKERT! hvor ville jeg ikke have noget imod at have det stående hjemme hos mig.. arghh misundelig! :-O <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er vildt fedt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • det er så overdrevet fedt!!
  jeg har de sidste par måneder drømt om et så rustikt garderobe stativ som dette, hvor skønt at finde ud af, man faktisk godt selv kan lave det!!
  jahuuuu

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Super super fedt og stilfuldt! Lagde lige mærke til dit “kamerastativ” i hjørnet. Hvor har du købt det, hvad kostede det og ved du om man skal købe sit kamerastativ designet til sit kamera eller passer de alle sammen til de samme kameraer? :-D

  knus Victoria.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Jedig

   Jeg tror, at det her passer til alle kameraer sådan basisagtigt! Prøv at gå ned i din nærmeste fotobutik og forhør dig. Mit er en gave, så ved ikke så meget :-(

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hold da maule, hvor er det lækkert! Jeg er normalt ikke ven med tøjstativer, da jeg synes det er for enkelt, kedeligt og kommer let til at se uorganiseret ud, men wauw, du har gjort et godt stykke arbejde. Det må jeg sgu tage min ikke-eksisterende hat af for!

  Jeg synes, at det er super fedt, at du har fået træet til at fremstå mere råt med den sorte farve og skinnende effekt. Super cool stil!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Hmm..maaske dumt spørgsmål. Men hvordan har du lavet de tre ben nederst.? De ser så ensartede ud? Har du bare vendt et birketræ på hovedet eller hvordan?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Jedig

   Det er i virkeligheden to træer (benene er en del af “trækronen”)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Virkelig uroligt flot! det fan’me godt gået :-)

  http://guru-nicklas.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er misundelig! Super smukt :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • wauw ikke rigtig flot. Kan du virkelig have alt dit tøj derpå? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • rigtig flot* skulle der stå – ved ikke lige hvad jeg tænkte på da jeg skrev det :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Jedig

   Nej, har også en kommode fyldt, he he

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er så SMUKT, fint og cool! Ej hvor jeg elsker det! Det er fra nu af min vildeste drøm om et garderobestativ. Og det ville se ligesådan ud med mit tøj på he he ;) Du må være så tilfreds :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • fantastisk flot!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jo

  cool MArie!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  wow det er lækker!
  hvordan har du fået udfomet enderne af den gren der ligger på langs?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fantastisk! Nøj hvor er det bare flot. Jeg har bare lige et spørgsmål – jeg har længe overvejet at købe samme bøjler som du har, men ødelægger de ikke tøjet ved skuldrene?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Jedig

   Det erikke noget, jeg har oplevet :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • stine

  hvor er det fedt! godt arbejde :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • K

  Det er helt fantastisk flot! Virkelig en god idé. Og selv hvis folk bliver inspirerede, tror jeg slet ikke, det kan blive lige så pænt. Dette ligner jo slet ikke et DIY-projekt, men snarere noget helt gennemført fra et dyrt luksusmærke-ting-ish. Det har du (/I?) gjort godt. :-D

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Jedig

   Tusind tak! Havde også håbet på dét resultat!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  VIRKELIG PÆNT!!! Tror der bliver meget mindre skov i DK efter det her ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Jedig

   Ha ha, jeg regnede godt med, at ideen ville blive kopiret ;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det ser vildt fint ud.. Gad vide om jeg har lige så meget sort tøj, hvis det blev hængt op på bøljer? ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det bare fint altså!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OP OG NED I SLOWMO