CLASSIC

PÅ BESØG HOS SILLE SØRENSEN

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket

17-årige Sille Sørensen går op i det sorte, det enkle og det androgyne. Hendes silhuetter er lange og slanke, og hun kombinerer altid eksklusivt med highstreet. Mød hende i Næstveds byliv iført chunky hæle og en lille, sort kjole.


Beskriv din stil:
Jeg elsker folk, der kan gå med farver, og jeg synes at sommerens color block trend var super fin, men personligt lister der sig sjældent noget farve ind i mine outfits. Jeg er helt klart bedst tilpas i sort tøj. Dog kan det godt forekomme, at jeg iklæder mig hvidt :-)

Jeg står på en skillevej rent stilmæssigt i øjeblikket, hvor den ene vej går mod det minimalistiske og den anden mod det mere rå og rockede look. Jeg ved dog med sikkerhed, at jeg altid holder det simpelt! Og så må jeg lige så stille se, hvilken vej mit humør tager mig hen.

Vigtigste stykke tøj i din garderobe:
De vigtigste stykker tøj i min garderobe lige nu er mine læderjakke. Jeg lever i dem lige i øjeblikket og har faktisk fået et flip med alt, hvad der hedder læder. Jeg har en rigtig fin Acne læderjakke i en koks grå, og så har jeg en helt sort læderjakke, som er den jeg bruger mest.

Hvad føler du dig bedst tilpas i:
Jeg har de der jeans, som alle kvinder (forhåbentlig) har. Det der par, der bare sidder som de skal og som redder én ud af en hver tøjkrise. Sådan har jeg det med mine sorte tight jeans. De er en smule høje i taljen og det er helt klart disse jeg altid falder tilbage på, hvis jeg står og har et ”jeg har ikke noget at tage på!” – øjeblik.

Seneste køb:
Jeg er i gang med at spare op til diverse udgifter man ramler ind i når man er ved at fylde 18, så derfor er mine seneste køb faktisk fra H&M. Jeg købte en masse basic t-shirts og trøjer derfra, som faktisk er i en dejlig kvalitet. Det er alt sammen sort og så er det alt sammen i et svagt transparent stof. Jeg var så heldig at finde en trøje/kjole derfra som har en ryg, der minder meget om en Acne kjole jeg faldt for, for et stykke tid siden. Den er snoet og fin. Normalt er jeg ikke glad for H&M pga. måden butikken er bygget op på. Den er rodet og uoverskuelig og så mange fede ting, synes jeg egentlig ikke de har. Men lige med basic ting er det altså et rigtig godt sted at handle! Det koster ingenting og de har rigtig meget at vælge imellem. Og hvis det så ikke holder så lang tid er det okay.

Drømmekøb:
Jeg har mange drømmekøb lige i øjeblikket, men øverst på listen står nok en Alexander Wang Brenda bag. Jeg ved godt, at det er et godt stykke tid siden den er kommet frem, men den har aldrig været noget jeg har haft brug for i min garderobe før nu! Derudover ligger en lidt større taske til skolebrug også højt på min liste, og det bliver nok en Balenciaga First. Igen lidt af en oldie, men jeg har det med at tage trends til mig lidt sent! Mit næste køb bliver dog nok en Alexander Wang.

Yndlingsdesigner:
Jeg beundrer mange designer, det er dog de færreste af dem, jeg nogensinde kommer til at have økonomi, til at købe noget fra. Deriblandt finder vi Alexander Wang (der faktisk ligger nogenlunde overskueligt prismæssigt) Mit t-shirt hjerte banker når jeg ser hans T by Alexander Wang kollektion, der bare er fuld af ting jeg meget gerne ville have hængende derhjemme. Han laver ting, der gør det muligt for dig at få den perfekte garderobe (efter min mening)

Stilikon/hvad inspirerer dig:
Den her lyder utrolig kliché og sukkersødt, men jeg søger rigtig meget inspiration hos dig (Marie). Derudover føler jeg mig også meget inspireret af models off duty. Mange modeller (Freja Beha deriblandt) har en utrolig unik stil når de har fri. Ikke ensbetydende med, at deres påklædning ikke er set før, men der er en stemning og en attitude over dem, der gør rigtig meget for mig, når jeg ser på min egen stil. Så er der selvfølgelig Elin Kling, der nok inspirerer en kæmpe del af den kvindelige befolkning.
Og så følger jeg også pinligt mange blogs!

Yndlings steder at shoppe:
Jeg må indrømme, at jeg er mest til netshopping! Det er så rart, at der ikke er noget stress på dig, når du sidder foran skærmen, og du har mulighed for at ombestemme dig flere gange, uden der er en, der står ude foran omklædningsrummet og brokker sig. Derudover elsker jeg at shoppe i Paris. De små og rigtig fine butikker er dog som regel gemt godt, så man skal være tålmodig. Det er også en god idé, hvis man planlægger en shoppe-rejse at undersøge området først og finde ud af, om der er nogen bestemte steder man burde overveje at besøge.

Jeg har en hat, som Jude Law havde på i filmen The talented mr. Ripley. Det er en af mine ynglingsfilm og da jeg så hatten Jude Law havde på, på en Jazz klub, blev jeg forelsket i den og sagde til min stedfar, at jeg godt kunne tænke mig en, der lignede. Det lykkedes ham så at skaffe den originale hat + et brev fra Jude Law.
Det var en lille ting jeg har, der er meget unik :-)

1: Sille i vintage skjorte og Cheap Monday jeans. 2: Garderobestativ med basistøj og lækre hatte. 3: Smykker (i chokoladeæske) og Ray-Ban solbriller. 4. Dr. Martens støvler, støvler fra ukendt mærke, Acne Atacoma, Gardenia, støvler fra lille ukendt parisisk butik, Christian Louboutin og Cornverse. 5: Close up af Acne Atacoma. 6: Parfumer i romantiske flakoner.  7: Jakker og overdele. 8: ASOS læderjakke. 9+10: Sille i sit værelse iført Cheap Monday boyfriend jeans og T by Alexander Wang t-shirt. 11: Roger Waters fan tee. 12+13: Sille iført Cheap Monday maxikjole med dyb rygudskæring og Jude Law-hat. 14: Yndlingsmagasiner. 15: Bedstefars fantastiske skovmandsskjorte. 16: Skoæsker. 17: Christian Louboutin stiletter.

Alle billeder er taget af mig selv.

21 comments

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CLASSIC