HELLO LOVER

KLÆDESKABET: MEST ANVENDTE SKO

PhotobucketPhotobucketPhotobucket

Et hurtigt klædeskabet-post bliver det denne gang! Jeg er stresset over lejligheden og har været til musical hele dagen: mine knæ er totalsmadret efter dans til “Children of the Revolution”…

For at vende tilbage til indlæggets mening, så er her billeder af mine mest anvendte sko: De er fra Acne og er fra en gaaammel kollektion. Jeg vil ikke kalde det mine yndlingssko, for de er så klassiske, at de bare ligesom “er der”. Men jeg bruger dem virkelig ofte. De er rigtig godt at gå i, og strammer eller klemmer ikke nogen steder. Desuden er de da meget pæne. På trods af slidtagen.

My most worn shoes are these from Acne, very comfortable and classic.

9 comments

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

HELLO LOVER